Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 402
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз така като теб и Ирка,Наде,сутрин едвам очите си отварях,голяма мъка,голямо реване ooooh!
Много красива Хазал,какви са тези очи....
Марги,наистина Фериха нямаше с кого да си сподели,тогава в тези епизоди,по-късно разказваше на Гюлсум,но в първи сезон си беше сама,отдръпна се от Джансу,чудя се ...как човек може да живее без приятели,ограничаван в голямата си степен за това от семейството си.Той реално и Мехмет нямаше приятели,говоря за истински приятели.....Семейство Йълмаз реално живееха в някаква капсула и трудно излизаха извън нея....
Ирка,най-обичам със сладко да пия това:
Скрит текст:

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета благодаря на всички за милите думи,относно колажите,радвам се страшно много,че ви допадат Hug Hug Hug

# 632
Тия двамката голяма любов, голямо нещо

Досега все тя го задушаваше с прегръдки, а тук и Емко да не остане по-назад. Нали си му е майка  Joy

А тук колко му е весело на Ча, а по време на сцената сълзи рони

# 633
Ирка Laughingкой те излъга за колажите че са хубави Mr. Greenпуффф Sick

На мен ми мина нервата и утре съм на избори Laughing

# 634
Талантливо е момчето. И за цирков артист става

# 635
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка Laughingкой те излъга за колажите че са хубави Mr. Greenпуффф Sick

На мен ми мина нервата и утре съм на избори Laughing
Абе, Ренка лъжат ме и аз им вярвам тука обаче,много съм си наивна Mr. Green По този случай,още една грозотия ще цопна в темата Mr. Green

# 636
Какво ще кажете за тази любимка, а?

# 637
Как сте? Минавам само да се запиша и изчезвам  Laughing

Ирка, Hug от среднощното кафе с мляко не можах да мигна  Mr. Green

Неви,  Hugправа си, че в началото Хазал се държеше резервирано, но след това се отпусна и изживяха освен екранна и лична история, така си мисля! newsm78

Нещо не ви харесват белите гащи на Ча и го искате по листо, а?  Mr. Green Какво листо, кви пет лева? Няма нужда от него, само ще го загрозява  Mr. Green

За мустаците на Бу, да ужасни са, но колко мъже могат да се похвалят с такива гъсти и естествени, нали?  Mr. Green
 Верче,  Hug открадна го ти и се скри   Grinning, та  тук всички да се чудят обръсна ли го или не  Joy

# 638
Дали е вярна тази информация  newsm78

Предупреждавам, че е от страницата на Огледален свят 2

Цитат
Къванч Татлъту и Хазал Кая спечелиха приза “Най-добрите млади таланти в киното” 2013

# 639
  • У Диспансера ...♥♥♥
 пфуууу,ама как може да е такъв грозник значи Mr. Green

# 640
Весе какво да правя като ми е хубав.криеме се няма начиназ си го приех вече всякак със или без ми е все тая Simple Smile охх най накрая да ви видя малко ама докога не се знае  Hug

# 641
# 642
Дали е вярна тази информация  newsm78

Предупреждавам, че е от страницата на Огледален свят 2

Цитат
Къванч Татлъту и Хазал Кая спечелиха приза “Най-добрите млади таланти в киното” 2013
Joy JoyАз не вярвам защото Кавънч не от младите актьори Laughing

# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт