Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 403
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз много ривах,ааааа,цял епизод рев,чак се ядосах на себе си ква съм па сантиментална ooooh!
Ирка,честити ти гащури,ама Чаги къв е маникен на аватара,бреййй,кво ни е суетно момчето Crazy.Той хубави с цвят лешник,ама да не го замажат с път през средата и някоя ню уейв прическа,че ще се ококрим Joy

# 616
От страницата на Огледален свят 2
Цитат
Най-новата снимка на Хазал Кая - Фериа с свойте роднини

Joy Joy Joy

# 617
  • София
Освен да са и сестри,други не виждам какви да са и на Хазал тези момичета Joy Joy

# 618
Привет на всички в ранната все още съботна вечер! Hug

Аз си продължавам по планчето  Wink  ще ме извините,  Praynig  bouquet  ама така ги разбирам за себе си "нещата" . Peace Grinning

Фериха... Thinking

Няма как да не й е трудно на Фериха...истината която все още криеше я поставяше винаги пред избор "или-или" за съжаление между хора които обичаше, които искаше в живота си. От една страна Емир и любовта й към него, от друга семейството си, брат й... Rolling Eyes
Тук правилна позиция-няма/според мен/ при така изглеждащата картина на случилото се няма вариант за избор. Naughty

Нямаше как да разсее съмненията на семейството си за виновника според тях, защото скритата й истина й осигури една действителност която от своя страна бе принудена да крие от семейството. си. Изобщо накъдето и към когото и да се обърнеше все стоеше между една неистина и реалната действителност. Rolling Eyes

Тук в тази сцена...ами те говориха уж за едно и също, ама не съвсем. newsm78
Тя имаше в предвид нещо конкретно-той нещо по принцип, да, ама така диалог не се води, когато има неизяснена тема, думите уви са твърде многозначни в смисъла и значението си, още повече когато всеки си има своя собствена посока за тълкувание и интерпретация при това субективна и лична.

Много, ама много детинско поведение на Фериха, чисто емоционално решение  ooooh! Crossing Arms ...стана и пак тръгна...е, ама как да се разберат тогава?!?
Това е най-лесния начин...не те разбират и се отказваш, ама не може така, ами обясни, опитай...пак, и пак...
ако трябва- до когато трябва.  Peace

И после наранената пак тя... Rolling Eyes
В тези моменти/а те не бяха един и два  Mr. Green / хем й се ядосвам, хем ми е така жал за нея... Rolling Eyes
Разбира се, че и тя имаше вина за това да й се случват така нещата, но проблема й не бе само в страха да каже истината и то на всички, проблема й бе, че водещо бе усещането й, че е сам сама, че никой не я разбира. Thinking
То си беше така с една малка, но важна подробност която тя не отчиташе...това бе следствие, а не първо причина- да бъде не разбирана. newsm78
Как да се разбере някой който не споделя, който мълчи...ами няма как... newsm78

Доверието на Емир което любовта му към нея й осигуряваше уви не бе достатъчно, не бе...за да я разбере.  

Истината й...че се бореше и със сама себе си за тях, беше единствената за която имаше сили дори и сама, имаше смелост да последва независимо какво й костваше.

Но истината само на любовта, доверието само на любовта не са достатъчни...за съжаление и тя скоро щеше да разбере и това...и не само тя...пак за голямо съжаление. Rolling Eyes

Разбирам я обаче, за мен като зрител отстрани е твърде лесно, но за нея не беше.
Нямаше как да е, поне за сега, че и занапред, нужно беше много време, нужен беше много опит...уви отново твърде болезнен. Thinking

По-късно нещо и за Емир, който определено събира всичките ми позитиви отново. Peace Laughing

И един муз. поздрав с една песен/моя много любима  Heart Eyes/ Hug

http://www.vbox7.com/play:0ece3934  Lara Fabian - Wonderful Life

Спокойна да е вечерта за всички! Hug

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 19:12 от margita9

# 619
  • У Диспансера ...♥♥♥
  То любов ли бе,да я опишеш с думи Heart Eyes Ренка,корава душа значи си изкарала,аз се утрепах да рева като Линко,то беше нещо страшно ooooh!

# 620
Марги много добре изказано е мнението  ти за Фериха. Hug

# 621
Освен да са и сестри,други не виждам какви да са и на Хазал тези момичета Joy Joy
Ааааа тц Naughtyедната е братчетка и Naughty

# 622
А има някоя млечна сестра там ау. Joy Joy Joy

# 623
Аууууууу, красота. Heart Eyes
И аз много плаках на серийте от АФКПЕ, ходех като зомби и бях с подпхунали от плач клепачи. Rolling Eyes

# 624
Още красива Хазал

Вахиде

# 625
Здравейте момичета!Темата отново е многооо красива...  bouquet.Ирка много са ти добри колажите-поздравления за което  bouquet.Надувка и за теб един  bouquet.

# 626
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да не заслабнем  Mr. Green
Скрит текст:

# 627
Много обичам ягоди благодаря Ирка за тортата. Hug

# 628
Да не заслабнем  Mr. Green
Скрит текст:
Мммммммм  bouquet

# 629
Best Model of Turkey 2010г.

Момичето е Туба, играеща Руя, а момчето е Фуркан, който се появи на училищното дефиле в 19 епизод заедно с аблата и с още едно протеже.
BEST MODEL OF TURKEY 2011 Winners presented by Cagatay.

Общи условия

Активация на акаунт