Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 410
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Надуфка и аз така не знам какво става вече в нашата държава.

# 601
Една различна Хазал

От туитъра на една гъркиня

Хе-хе, и Обама им е фен

# 602
Ей значи са голяма работа щом и Обама им е фен.

# 603
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка Hug,ти на изборна вълна си Mr. Green То и аз като ги гледам,да се чудиш и маеш кой да избереш #CrazyА здравейте  скъпотии  Hug Hug Обсъждали сте гледам Бу,мустаци,листа без листа Mr. Green Влъх Джан беше туитнал,че някакъв профил в инстаграм на Ча не бил истински,Ча му казал да ни информира,че той явно не може да пише за да го направи лично Thinking Иве какво стана ся,Ча с цвят лешник,той аз смених цвета с подобен светъл и да не остане по-назад Mr. Green За протокола,на мен не ми допада с по светла коса Mr. Green

# 604
Надуфка и аз така не знам какво става вече в нашата държава.
И аз ошашавих се ooooh!утре кат се събудя ще реша че сега ми е ядосано та знае ли се #Cussing out

Ирка Hugедно момиче от друга тема вика пускайте тв7 и аз сънена пускам и шах с пешката #Crazyиначе въобще не ми минаваха през главата Laughing

# 605

Защо да съм Ви подвела?
Написах за репортажа с Бурак, който видях, но никъде не съм писала, че в момента е без мустаци, даже напротив, подробно обясних, че във видеото беше и с, и без мустаци, а и дата на репортажа не съм споменавала.

Защото от това, което аз прочетох,  Naughty а явно и Евита, и още някой момичета,

... по шоу тв дадоха репортаж с твоя Буракчо-Бу. Беше много усмихнат и без мустаци.
Да, голям симпатяга е без мустаци и перчемчето му беше нагоре, беше много усмихнат докато говореше. Показаха и кадри на Бу от някакъв филм ли е, сериал ли с една кола и я подкара, но беше с мустаци в клипа.

.... разбрах, че са излъчили репортаж с Бу, където вече е без мустаци.    Naughty Но както и да е, не се връзвай чак толкова,  Whistling ние НЕ сме те разбрали. ooooh!

# 606

Защо да съм Ви подвела?
Написах за репортажа с Бурак, който видях, но никъде не съм писала, че в момента е без мустаци, даже напротив, подробно обясних, че във видеото беше и с, и без мустаци, а и дата на репортажа не съм споменавала.

Защото от това, което аз прочетох,  Naughty а явно и Евита, и още някой момичета,

... по шоу тв дадоха репортаж с твоя Буракчо-Бу. Беше много усмихнат и без мустаци.
Да, голям симпатяга е без мустаци и перчемчето му беше нагоре, беше много усмихнат докато говореше. Показаха и кадри на Бу от някакъв филм ли е, сериал ли с една кола и я подкара, но беше с мустаци в клипа.

.... разбрах, че са излъчили репортаж с Бу, където вече е без мустаци.    Naughty Но както и да е, не се връзвай чак толкова,  Whistling ние НЕ сме те разбрали. ooooh!
Това, което си написала, наистина е............. ooooh!
Споделих това, което видях с очите си и ми казваш, че съм Ви подвела. Не съм съгласна, Naughty никога не бих написа нещо, което не съм прочела или видяла, Stopа в случая писах затова, което видяха очите ми в репортажа. И да, в репортажа беше без мустаци и в друга част от него беше с, но не зная датата на репортажа, а само в деня на излъчването му писах за него, което са две различни неща.
Аз приключвам тази тема, защото за мен е безсмислена, а ваше право е да си мислите каквото искате!
Отсега нататък и да видя или да прочета нещо за Бурак, няма да го споделям в темата.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 18:08 от Neidjal

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оп едно колажче цветно  Heart Eyes Heart Eyes

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 609

Аз приключвам тази тема, защото за мен е безсмислена, а ваше право е да си мислите каквото искате!

Наде,

Скрит текст:
написах, че е станало НЕВОЛНО.  Naughty  Не допусках, че с това ще те обидя.  ooooh! Извинявай.  Hug
Но понеже и аз съм фенка на Бурак Йозчевит  Peace, прочитайки написаното от теб, вече 10-ина дни ровя за този репортаж, с надеждата да го видя с нова визия.  Crazy  Исках да съм полезна и на другите му фенки, а не да те засягам.  Naughty

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
Flutter Flutter

# 611
# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка,мерси,мерси Hug и на всички момичета,които ми честитиха Hug Hug,наистина са малко тъжни,ама аз ги направих за да се види добрата игра на момчето ми,до тях ще сложа по-нататък,когато са с Ферито,за да се види как играе перфектно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Ренка,мерси,мерси Hug и на всички момичета,които ми честитиха Hug Hug,наистина са малко тъжни,ама аз ги направих за да се види добрата игра на момчето ми,до тях ще сложа по-нататък,когато са с Ферито,за да се види как играе перфектно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В тия серии съм казала че му свалям шапка на Чатай за играта Peaceама не съм ривала Laughing

# 614
Надуфка и аз се ошашавих нямам думи.
Ирка много готин колаж.

Общи условия

Активация на акаунт