Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 421
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Привет момиччета. В последно време съм доста ангажирана  и все късно вечер ви прелиствам за да съм в час с новините. Виждам,че Ча пак ни удари в земята с вкуса си за "мацки" ама какво да се прави  ooooh!
 Връщам се сега назад за да наваксам.Добре че в последно време сте по кротки от към писане,че иначе съвсем ще ви изтърва  Hug

# 587
абе листото лесно падна Joy Joy Joy Joy Joy

# 588
Верче мило , коментирахме , че Бу си е с мустак  Crossing Armsша направя гладна стачка вече , да го маха ще го сърби лятото -жега пот..... ще хване пучи въшки това израстище на лицето му Mr. Green

# 589
.... иначе може наистина новината , която показа Ив да е стара или снимката , която са сложили
Еви, статията е от вчера, а снимката от 08.05.2013 вечерта, тогава са играли Фенербахче и Ескишехирспор  Peace

има репортажи в ,който Бу е с мустака и дават част от моменти в ,който е без и Надето се е объркала с мустака си е  Peace

Peace

А Надето най-вероятно е гледала нещо подобно и неволно ни е подвела. Peace

http://www.youtube.com/watch?v=v1RoZ70SfVI

Защо да съм Ви подвела?
Написах за репортажа с Бурак, който видях, но никъде не съм писала, че в момента е без мустаци, даже напротив, подробно обясних, че във видеото беше и с, и без мустаци, а и дата на репортажа не съм споменавала.

# 590
  • Още у мъглата ...
Абе гащи-мащи, падане-ставане, ама той си е с  newsm03

# 591
Бели ризки  Laughing

# 592
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Голям купон се е вихрил снощи.  bouquet  bouquet  bouquet
Насладих се на всички красоти, които сте публикували. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Успях да прочета всички постове. smile3501 smile3501 smile3501

Петрова, чак ми се допи кафенце с тях, толкова прекрасен колаж Heart Eyes си направила.
Привет bye и на появилите се в късния следобед.

# 593
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Здравейте на всичкииии  Hug Hug Hug
Аз набързо минавам да ви видя какво правите и изчезвам, че тръстиката ме чака  Wink нооо довечера по-късничко съм при вас  Mr. Green

И едно поздравче за млечната и бледоликата  Mr. Green Mr. Green и как им викахте на тия дъртите на Ча  Thinking за аблите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy
Скрит текст:

A този е за любовчето Ча  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 594
Мъжо ми извади снимките  Mr. Green ау как ми се връзва на акъла  Laughing момичето от фотото много се било смяло , а той казал , че са за лудата му жена , която щяла да си ги слага в шкафчето , което си е съвсет така Mr. Green

# 595
Петрова, радвам се! Laughing Hug

Момичета,  Hug

Корай имаше право донякъде...Ханде никога не губи-преструва се...но това беше преди, сега Ханде не беше вече само това което познаваше той до момента в нея.
Да, беше не веднъж предаден и наранен, но в момента наранена и загубила беше и тя, чувстваше се така.

Той толкова пъти я подкрепяше безрезервно в най-големите й грешки, но сега не усети наистина искреността в думите й. Нямаше как, от една страна е трудно да се повярва за пореден път на някой който не оправдава шанса който си му дал, от друга сега бе намесено и чувството му на неудовлетвореност, на невъзможност за любовта му към нея.
Корай бе гневен и като мъж и като приятел, този гняв се събра в едно и не му позволи да види отвъд онова което бе Ханде. Да види онази промяна която така трудно си проправяше път у нея като мислене, а още по-малко като поведение, но промяна която вече беше започнала и неминуемо щеше да се случи макар и трудно.

Ханде като цяло бе позиционирана по-скоро в страната на "минуса", макар да се опитваше да направи своята крачка напред към "плюса" така че нямаше никаква изненада от това, че не се стърпя и пробва да извлече полза с коментар злепоставящ Фериха...ние сме тук, а Фериха-не.
Но привичките и навика са сериозно нещо, не се променят за ден или два. Това важи и за тези за злословенето за друг без причина. Mr. Green

Както любовта й към Емир, така и желанието й да бъде разбрана от Корай бе един от капризите й които я водеха- желанието да притежава...някой, нещо от него...
Нямаше как все още обаче да знае...притежават се предмети...хората и отношенията с тях можеш само да ги имаш до себе си, а това са различни усещания...Peace Grinning

Едно клипче и с тях двамата... Heart Eyes

Ханде и Корай - Eminem Ft. Rihanna - Love The Way You Lie

http://www.vbox7.com/play:5d227555a6

# 596
Много правелно изказване за Корай и Ханде. И много хубав и готин клип.
Като изгледах снощи 35 епизод с превод да кажа следното.....
Емир осъзна че колкото и да мрази Фериха толкова я обичаше и някак си кантара наклоняваше към любовта от колкото към омразата..... И  някак си не може да гледа как някой я наранява. А Левент всъщност отиде да преподава в унито заради нея за да не се чувства сама. А Ханде продължава да си прави номерата.А Джансу си мисли че Емир ще я за обича но това няма да стане.А Санем я е страх да не изгуби хотела,апартамента и парите.
А Мехмет него какво да му обсъждам той си остава селянин налита на бой.Емир тормози Фериха за да я накаже за лъжите и.А Сехер ли ако искаше можеше да им каже но гледа да иска да изкара парички това е причината да не им казва.Много мъчно ми стана за Зехра и за нейната любов и че 32 години не го е забравила и може би затова не спря Фериха да продължи да се среща с Емир.
А накрая на епизода ми стана много мъчно за Зехра/Вахиде.

# 597
Привет от мен на всички ФЕмирки  Hug Hug

# 598
Искам Чаги по листо само без гащи.

# 599
Здравейте Hug Hug Hug

Благодаря за всичко в темата   bouquet  bouquet  bouquet

Виждам че Дзверчето Heart Eyesни е отразила Laughingма кво от това Thinkingкъде са ни сериите Mr. Green

Ох незнам вече за кой да гласувам като видях по тв7 кво става ooooh!

Хубава вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт