Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 428
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
има репортажи в ,който Бу е с мустака и дават част от моменти в ,който е без и Надето се е объркала с мустака си е  Peace

# 556

Ето ви Чаги с бели гащи.

# 557
има репортажи в ,който Бу е с мустака и дават част от моменти в ,който е без и Надето се е объркала с мустака си е  Peace

Айде чупи ми мечтите...значи да чакам нов проект , а такъв май чак септември имаше ooooh!

# 558

Айде чупи ми мечтите...значи да чакам нов проект , а такъв май чак септември имаше ooooh!
на есен с без мустак  Joy

# 559
от сета тука Джейда е много сладка

# 560
Скрит текст:
  Mr. Green

# 561
Джейда е много сладка.

# 562
# 563
Мераба къзларки Stop и аз да се запиша,че обяд мина Stop

# 564
Джейда е много сладка на новата снимка.  Heart Eyes
А за новата прическа на Чаатай- дано изненадата да е приятна. Peace

# 565
  • Още у мъглата ...

Hug Страхотна песен за и с невероятна изпепеляваща любов Heart Eyes

# 566
.... иначе може наистина новината , която показа Ив да е стара или снимката , която са сложили
Еви, статията е от вчера, а снимката от 08.05.2013 вечерта, тогава са играли Фенербахче и Ескишехирспор  Peace

Peace

А Надето най-вероятно е гледала нещо подобно и неволно ни е подвела.  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=v1RoZ70SfVI

# 567
Здравейте!

Спокойна и приятна събота за всички!

С благодарност и за тема 90-та и за превода и реализацията на еп. 35-ти!   bouquet  Hug

Оценявам времето, труда и най-вече отговорността към поетия ангажимент, затова казвам-
БРАВО! smile3501 newsm10

Днес първо ще споделя, после ще се върна да прочета какво сте споделили и вие по страничките на темата. Обикновено начина ми е обратен на този,  newsm78 Joy  но малко промяна никога не е излишна. Wink

Предстоящата седмица ни очакват отново 2 епизода с Огледален свят. Peace

14. 05. /Вторник, 20:00 часа
Огледален свят - сериал, еп. 60

15. 05./Сряда, 20:00 часа
Огледален свят - сериал, еп. 61

Източник: http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2013-05-14/

Аз продължавам с няколко коментара на тези от тази...58 и 59-ти. Peace

Санем... Thinking

Последва това което нямаше в момента-любов, поне това бе желанието й като начало. newsm78
Жалко, че я потърси навън от семейството си в момента, вън от брака си, но за нея навярно възможностите бяха изчерпани, беше уморена, беше обезверена, беше се отказала.
Дали постъпи правилно или не-не знам, но не в това е въпроса за мен.
Изневярата с вид непочтеност в една връзка, защото е зад гърба на другия, независимо в какво има вина и не поета отговорност другият което е подтикнала случването на самата изневяра с друг. Тя е и предателство защото е взето решение за отношения във връзката без знанието на другия, без уведомяването му дори като по този начин е поставен пред свършен факт на случващото се, на връзката и отношенията изобщо.

Много банален и изтъркан номер бе и това с обицата...наистина не бе уважително към самата нея като жена с претенции за класа. Crossing Arms
Много е евтино, да предложиш на един мъж това което женствеността дава за да получиш вниманието или чувствата му.
Няма как с "прелестите на жена", с които всяка жена разполага/без дори да е красавица/ да видиш в очите на един мъж отразеното своето липсващо такова...самоуважение като жена.
Да, "ефекта" и "резултата" са бързи, но уви временни, а и на цена която не си струва.  Mr. Green

Но случилото се-случило се вече, сега беше важно как ще поеме последващите си отговорности и ангажименти и към Левент и към Халдун.
И най-вече към себе си, към принципите си, към разбиранията си за собственото добро в живота което искаше и желаеше.

Търсеше любов и разбиране, но се отдаде на страстта, но това са различни неща и не знам до колко тя осъзнаваше и разбираше това... newsm78

От грешки никой не е застрахован, въпроса е след това как и накъде???
Как и къде ще търси отговорността за тях, решенията за тях.
При г-жа Санем, развоя е много интересен, но за него когато му дойде времето. Peace Grinning

Бързах и припряно изгледах сериала когато го загледах  #Crazy сега вече не, сега следвам темпа на БТВ. Grinning Wink

Едно клипче с хубава песен/по мое мнение/ за настроението на темата и всички вас! Hug

Emir & Feriha ~ Seni Cok Ama Cok Seviyorum ♥

http://youtu.be/EY91_37STMI

До по-късно с мнение за Корай и Ханде.  Peace

Спокоен следобед в събота! Hug

# 568
ПОследна новина новия цвят на косата на Ча ще е лешник...светъл

Joy Joy Joy Joy Joy

# 569
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Голям купон се е вихрил снощи.  bouquet  bouquet  bouquet
Насладих се на всички красоти, които сте публикували. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Успях да прочета всички постове. smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт