Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 431
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Маги, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и клипчето много ми хареса. newsm51 newsm51 newsm51
Улусоева, smile3525 smile3525 smile3525
Ти ли боядиса косата на Чаги в цвят лешник?

# 571
мерабаа много ми липсвате  душициии някакви новини изпуснах ли

# 572
Вери, Hug
Как да има, когато отмъкна Бурак и ходихте да разпускате по екзотичните острови?

# 573
Добър ден момичета!

Един ден не съм влизала и ви заварвам в нова преполовена тема.Имам доста за четене.Видях,че има нов преведен епизод.Благодаря  за преведения  35 епизод!Свалих го и върви без проблем.За екипа работил над него newsm20
Искам  да благодаря на всички,за хубавите пожелания за рождения ден на момченцето ми.Много ви благодаря,трогнахте ме. Hug
Ирка благодаря за колажа поздрав.Hug
А сега едно голямо сладко
Скрит текст:
за новата тема на любезната ни домакиня Рени и нейния екип Ирка и Снежи.  bouquet  bouquet  bouquet

Желая прекрасен следобед на всички!И една торта направена  от Фериха  за всички в прекрасната тема!

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 15:18 от лава

# 574
Благодаря за клиповете.И колажите. Hug

# 575
 Галя Hug Габи Hug Георгия Hug Лава Hug

# 576
  • Още у мъглата ...
Здравейте пак, момичета Hug

Петрова Hug, гледам Емир и Фериха са ни поканили на обяд, ама много е празна масата, нерде са гостите? Grinning

Лава Hug, много вкусна торта си ни донесла от Фериха, мерси Heart Eyes

Аз пък ще ви почерпя с елексира на Джансу /ама това е вече добрата Джансу Grinning/, виж пък взел да помогне на психодиспансера, нещо като клин-клин избива Laughing   love001

Специално от "Джансу Фарм"

# 577
ееех Петрова де да беше вярно за островите хах

# 578
Габи,
Гостите гледат 35 епизод и след това ще дойдат. Пуснала съм нощното осветление отсега. Ястията се приготвят в момента.
Тая бира е с отрова за мишки. Не видя ли каво направи Джансу? Почерпи Халил. Ще остане много доволен от халюцинациите, които ще получи.

# 579
Петрова  Hug  продължавай да твориш  Hug колажите ти са страхотни  Heart Eyes  bouquet
Габи  Hug 

# 580
  • Още у мъглата ...
Габи,
Гостите гледат 35 епизод и след това ще дойдат. Пуснала съм нощното осветление отсега. Ястията се приготвят в момента.
Тая бира е с отрова за мишки. Не видя ли каво направи Джансу? Почерпи Халил. Ще остане много доволен от халюцинациите, които ще получи.

Е, добре, да не се кахъря тогава за гостите Laughing

Ама това е от добрата вече Джансу (по към края), това е с антидот съставки smile3503

# 581
Питровааааааа Hug
даааааааа ама не.........просто неговия фризьор ми каза....искат максимално да го доближат до образа на Раян,а пак ще е готин,аз го харесвам с по-светла коса Mr. Green Mr. Green Mr. Green,в АФК като е без лак,гел и всякакви мазила е със светличка косица и още повече му светят очите Crazy...на кака хубавото то Mr. Green

# 582
  • Още у мъглата ...

Ето ви Чаги с бели гащи.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

А ето го и по "бели" гащи  hahaha newsm03

# 583
пу за мен по БЕЗ гащи,принципно бяло бельо за мъж не ме кефи Joy Joy Joy Joy

а смятам че дебидюс ще си е най арен Mr. Green Mr. Green Mr. Green,с тоз мити поглед,ще се чудя къде да го гледам hahaha Joy hahaha Joy

оф само в събота съм на кеф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green..

# 584
  • Още у мъглата ...
пу за мен по БЕЗ гащи,принципно бяло бельо за мъж не ме кефи Joy Joy Joy Joy

а смятам че дебидюс ще си е най арен Mr. Green Mr. Green Mr. Green,с тоз мити поглед,ще се чудя къде да го гледам hahaha Joy hahaha Joy

оф само в събота съм на кеф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green..

Их, пък пустата кърпа как здраво я е вързал, няма падане newsm78
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт