Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 434
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка
Неви,  Hug що се отнася до доктората на тема "Жените на Чача или как се танцува ЧаЧа с Ча" .........

Снощи ми се доспа, но сега ви чета и се хиля като луда- заглавието на доктората кърти  Joy ама си е много на място....ако трябва помощ за дописването, аз съм насреща Laughing Laughing Laughing че такива конспиративни теории ми се въртят....

Относно спора за снимката от Анталия, където са един до друг- тя с роклето тип русалка, а той с папийонката снимката си е съвсем истинска и редовна. Преди време, някъде срещнах почти идентична, но снимана от далеч, може би от някаква тераса на хотела и май беше правена с телефон, защото гледката си личеше, че е от високо и се виждаше, че към тях има насочени поне 10 обектива. Снимката, която аз видях не беше на фокус, доста размазани изглеждаха, но съвсем ясно си личеше, че са Ч и Х един до друг пред рекламното табло....
Като имаме предвид че на такива събития акредитации получават поне стотина журналисти и фоторепортери и имайки предвид насочените обективи към тях, които както писах ясно се виждат на друга снимка, наистина е супер странно, как няма публикувани най-малко 10 техни общи снимки от събитието .... та дори и в социалните мрежи няма newsm78

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 11:03 от Беллора

# 541
  • Още у мъглата ...
Добро съботно утро, момичета Hug Hug Hug

Ирка Hug, поредното невероятно красиво съчетание на картина и текст newsm51
Наде Hug, красиви разтърсваши мисли на Емир, които си почувствала newsm51
Благодаря ви  love001  love001

Момичета, благодаря за кафенцата и закуските Hug

От мен един по-лек вариант на тонизиращата напитка
Скрит текст:

Желая ви хубаво настроение и отпочиващ уикенд Grinning

# 542
Здравейте, момичета.  Hug

Снежи, Ирка, Петрова, получавате моите адмирации за прекрасните ви колажи.  newsm51

Ирка, а този със стиха на Надето е повече от прекрасен.  Heart Eyes
И честити ти дрешки, супер са.  Heart Eyes

Пожелавам ви усмихнат и слънчев уикенд!   bouquet

# 543
  • Още у мъглата ...
Ирка, честита нова премяна Hug Heart Eyes

Само като постваш и ти гледаме одеждите, не ни трябват никакви тъжни клипове, ти си събрала цялата тъга в дрехите си  smile3518  love001

# 544
  • Още у мъглата ...
Ирка, Наде, общият ви вопъл на Емир чрез колажа, ме подсети за едно стихотворение, което ме беше докоснало преди време (за съжаление не знам автора) и го споделям с вас
Скрит текст:

Запомням те...!
   Започвам от очите ти,
   а после устните, косите и ръцете ти!
   По-близка и по-хубава от всякога!

Аз толкова се радвам на очите ти,
   докосвам тихо устните, косите ти,
   усещам как горещи са ръцете ти...
   Но теб те няма!

Ти си тук - във мен!
   Оставаш в мен далечна, но...завинаги!
   Рисувам те навсякъде - във въздуха, по пясъка...
   очите ти...а после устните, косите и ръцете ти!

Защо те нарисувах в празното!?
   От страх ?! За да останеш само моя може би?!
   На мен ! На мойте мисли и пространството!
   Най-хубава...

Рисувам пак очите ти...
   А после устните, косите и ръцете ти...
   Запомням те...!
   Започвам от очите ти...

# 545
Скрит текст:
Много хубав стих на Надето Heart Eyes Heart Eyes С него ви пожелавам Лека нощ! Hug Hug
Ирчееееее, направо великолепно се е получила комбинацията от колажа ти и стихотворението ми, прекрасна идея от твоя страна. newsm10 Имаш нов Емиров подпис, мъка, мъка и пак мъка. Cry
Весела, честит ти Емирски подпис и на теб.
Неви, гледала съм клипа от Анталия, наистина Хазал му кимна да се приближи и може тази им снимка да е истинска, ноооооо..........абе все бяха на разстояние един от друг. Rolling Eyes
А сега, а здравейте. Hug

Мъъъъъъър. Joy

# 546
# 547
За тези, които търсеха Бу с новата му визия -   Peace

Скрит текст:
  ЙОК нова визия!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи е вечеря с колега от ВВ, а после са ходили на мач на Фенербахче, и все си е с тоз ужасен мустак.
Mr. Green

http://www.ensonhaber.com/burak-ozcivit-ile-ozan-guvenin-mac-bulusmasi-2013-05-10.html

# 548
За тези, които търсеха Бу с новата му визия -   Peace

Скрит текст:
  ЙОК нова визия!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи е вечеря с колега от ВВ, а после са ходили на мач на Фенербахче, и все си е с тоз ужасен мустак.
Mr. Green

http://www.ensonhaber.com/burak-ozcivit-ile-ozan-guvenin-mac-bulusmasi-2013-05-10.html

като му битти ролята във ВВ ще го стрижи и ще е на 6 на есен с новия проект  Peace

# 549
За тези, които търсеха Бу с новата му визия -   Peace

Скрит текст:
 ЙОК нова визия!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green

Ау ужас  smile3516 някой пуска грешни клюки значи....
А кога ще свършва този ВВ вече бе,,,пу да не му убиха героя значи

# 550

Скрит текст:

Mr. Green

Не съм пускала грешни клюки, а видях видеото с Бурак с очите си по шоу.тв.
Даже обясних, че част от репортажа беше в една кола явно от някакъв филм с негово участие и беше с мустак, но на другата част от видеото си беше без мустак, и със зализан нагоре бретон, и се усмихваше докато говореше.

# 551

Скрит текст:

Mr. Green

Не съм пускала грешни клюки, а видях видеото с Бурак с очите си по шоу.тв.
Даже обясних, че част от репортажа беше в една кола явно от някакъв филм с негово участие и беше с мустак, но на другата част от видеото си беше без мустак, и със зализан нагоре бретон, и се усмихваше докато говореше.

Да не новината дето я шерна Ивв да е стара  newsm78 ако можехме да намерим това видео...ама и аз търсих и нищо  Tired

# 552
Евита, не зная, аз само написах за репортажа, който видях с очите си.

# 553
Евита, не зная, аз само написах за репортажа, който видях с очите си.
Вярвам ти  Hug жалко , че го няма никъде качен Crossing Arms иначе може наистина новината , която показа Ив да е стара или снимката , която са сложили

# 554
Здравейте момите приятна събота ви желая.
Последно като гледах ВВ по тв7 Бу си беше там.

Общи условия

Активация на акаунт