Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 444
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Jane2013, мисля като теб - Капитана имаше от всичко и на място. Евала затова, че избра да изживее голямата си любов, макар и несподелена, вместо да се залъгва със сурогати.
Хареса ми в 67 какво каза за щастието и нещастието. А направо ми разби сърцето при разговора с Ханде, тя като го попита дали знае, че Фери и Емир са говорили. Погледът му беше - да те разплаче...
newsm10

Неви,  Hug що се отнася до доктората на тема "Жените на Чача или как се танцува ЧаЧа с Ча" и аз го чакам с нетърпение.  Mr. Green

Лека нощ на всички - страхотни сте!  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=6PqbzuF_dFo

# 451
Неви,  wavey newsm51 Hug
И аз ги харесвам много и ги свързвам най-вече с "24-ти май", плетене на венци за училище, опияняващият им аромат.   bouquet
Хубава нощ!  Simple Smile

# 452
  • Sofia
Рая  wavey

Avi, май всички са петъчно изморени и си лягат рано Sad

Тя Ренка шъ преспи някой и друг час и шъ се пръкне по малките часове Laughing

# 453
Неви,  Hug

Момичета, само ви чета, защото нещо не ми се пише тази вечер. Rolling Eyes А пък и ми се доспа.. ще се опитам да издържа още малко.  Laughing

Благодаря за красивите колажи и снимки.  Heart Eyes    bouquet

Цитат
Te никога няма да бъдат забравени!
Определено.  newsm10 Остават си легенда, която ще се помни вечно.  Heart Eyes
А как ми се иска тази снимка да е истинска, но не е.  Rolling Eyes

# 454
Последна Mr. Green

Ей пропи се от мъка по нас

И като споменхте Халил

# 455
Veselat, недей така. пепел ти на клавиатурата. Ще е най-големият резил, ако Чаги се хване със Серенай, а пропусна Хазал. И без това не спираше да тръби как няма да има гадже от шоу-биза. затова го нарекоха "лъжец" през лятото като стана историята с Беррак.

# 456
Ой Евитка, първата е от любимите ми - как си хапват двамцата - издебнали са ги, то е ясно. Хич не ми изглежда да странят един от друг - напротив Mr. Green

# 457
# 458
  • в подножието на планината
Чаги и Серенай...не знам каква двойка ще са, но това момиче в Лалето/гледам го от време на време/ не ми харесва особено... ooooh! и ролята и е една ужасна... Rolling Eyes

Лека нощ и от мен, момичета! Hug

# 459
И от мен лека нощ. Върнах се от път преди малко и умората си казва своето. bye Hug
Рали

# 460
 smile3524лека нощ на лягащите smile3524

# 461
Киара, привет и от мен. Тази вечер всички сте за малко май. Така си е - нещо много забързаха оборотите в ежедневието  Sad

Рали, най-ми харесва това, че можеш да го откъснеш божура съвсем пъпка, а става като топка - красив  Simple Smile

Звезде, аз дори си направих труда да чета коментари и за Аданлъ /или както там се пише/ сериалът й преди лалето, малко се шокирах. Спряга се да е имала връзка май, с този дето играе баща й, сигурно е клюка де. Та после тя си слага силикона и участва в конкурса за Мис.

# 462
Манка, аз нямам акаунт в туитър, гледам си през компа. Обаче, ако я следваш Дениз и си възобнови акаунта, ще ти се появи ли newsm78. Щот бая се зачудих кво става, както казах, тя е от активните.

Идея си нямам. аз съм в туитъра отскоро

# 463
# 464
Jane 2013, подхващаш любимата ми тема за Капитана. Снощи писах, че дълго време бях за Ферилент, щото левент я подкрепяше заради самата нея, дори да не одобряваше какво мисли и върши.
Да не говорим, че когато осъзна, че е влюбен и тя е търсената жена, прекрати отношенията си с всички еднодневки, въпреки, че нямаше надежда. Беше верен на любовта си дори когато Фери се омъжи за Емко.
Според мен той я усети от момента, в който я видя. Но не го разбра веднага. Обаче всеки път тя като отидеше на яхтата, той хлътваше все по-дълбоко.
Peace
И аз ги харесвам и бях за Ферилент, особено Емир като ме ядосваше в 60,61, 62 епизоди, като цяло Каптана ми е любимец, има стил, изтънчен, ненатрапващ се , но силен играч и силно влюбен,много ме кефеше, всичко бе на място -визия, жестове, думи, поведение, абе пич и заслужанаше голамата любов, ама се влюби в неподходящата жена, която обичаше друг, и въпреки че беше наясно, че няма шанс, винаги бе до нея, не я предаде никога

На мен пък нещо не ми се връзваха двамата като двойка - той ми изглеждаше прекалено възрастен за нея, особено с тая брада. Иначе беше точен, няма спор.

Общи условия

Активация на акаунт