Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 600
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Добър вечер на всички! Добре ви заварвам, както винаги - с екстра настроение!

Само искам да вметна, че има грешка тука някаква - Джейда Гюненч не е никаква дъщеря на Аксой - служителка е в Медяпъм и е на 34 г., доведена дъщеря е Диренч.
А кого е овършал Чаги е отделна работа - аз правя докторат по тая тема Mr. Green

# 256
  • в подножието на планината
Скрит текст:

Нещо пускано много пъти ,ама... txtloves

Скрит текст:

Звезде, то за нас по-убава от Хазалчето нема... smile3533

smile3521 smile3521 smile3521

Неви, Hug

# 257
Момичета, аз доколкото знам Джейда Гюненч и Диренч Аксой са две различни жени. Първата е заварена дъщеря на шефа, и е към 33-34 годишна, а втората му е ориджинъл щерка на Аксой и е към 30 годишна, а нашия е овършал и двете  Mr. Green
Жалко че няма и друга щерка тоя Laughing
rotfImbo rotfImaoДа е овършал и нея без време.
Вижте какво по-новичките, стига питахте за епизодите, търпение бе мацки, търпение...........до забрава, първо трябва да се подредят в хронологичен ред, че да не се забърквате. Joy
Ракийка, мезе, танци, манци и, ще се гътна под масата както нямам тренинг с алкохола.
Така и не се научихме с мъжа ми да пием, добре, че ракийката у нас не плесенясва с години, че я държим само когато ни идват гости. Rolling Eyes

# 258
Неви Hugи кога ще е готов Mr. Greenама да се не моташ като преводачките  ooooh!

# 259
  • в подножието на планината
Неви Hugи кога ще е готов Mr. Greenама да се не моташ като преводачките  ooooh!

И аз нямам търпения да го прочета... Laughing

Наде, Hug

# 260

Само искам да вметна, че има грешка тука някаква - Джейда Гюненч не е никаква дъщеря на Аксой - служителка е в Медяпъм и е на 34 г., доведена дъщеря е Диренч.
А кого е овършал Чаги е отделна работа - аз правя докторат по тая тема Mr. Green

JoyС нетърпение го очаквам доктората.
Абе и аз знам, че има една доведена дъщеря, изведнъж станаха две, че може и три и се опетлях. Embarassed

# 261
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ехееее Неви Hug ,доцент ще те правим Mr. Green Щом е на 34г. е минала под ножа,в неговата категория е,служителки,дъщери,щом са минали 30-така са апетитни хапки за Чагитко Mr. Green

# 262
Здравейте момичета, Hug Hug Hug

Благодаря на Дзверчето, Ирка и Ели за 35 епизод. newsm51 newsm51 newsm51

Снежи,  love001  love001  love001
Колажите са великолепни. С камината е върхът.Все едно аз съм то правила.

Наде, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за снимките.

Габи,  smile3525 smile3525 smile3525 ] за тебе е мезето.
Скрит текст:

# 263

Никакви такива...Джейда,Мейда...това си е истината  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
[/b]

# 264
# 265
Ами работя аз по доктората, ама изскачат непрекъснато нови факти - като тая кака снощи дето я постнах и се налага да преправям  Mr. Green

Сега чета назад и видях епизода - БЛАГОДАРЯ! на момичетата за труда и желанието!  bouquet  bouquet

# 266
Благодаря на всички, положили труд за да гледаме ние 35еп!

# 267
  БЛАГОДАРЯ НА МОМИЧЕТАТА ЗА 35 ЕПИЗОД.
Аз не бързам за другите епизоди.
Не мога да разбера защо продължават да обсъждат килограмите на Хазал вместо да се радват че имат толкова добра актриса те се чудят какви глупости да пишат.

# 268
  • У Диспансера ...♥♥♥
Петрова Hug защо за Габито е мезето,сега ние ще гледаме и ще се облизваме така ли стана,ще преглъщаме само с колата,а тя ще се блажи,аааа ма няма се разберем така,какво е това за теб,за мен,ей сега грабвам чинията и гити битти,кой сварил Joy Joy Joy

# 269

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт