Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 541
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте на всички Heart Eyes.
noric,Ирка,Дзверче Hug,благодаря ви за труда,страхотни сте момичета   bouquet
Скрит текст:
Вани,ще ни липсваш Hug,за мен тази целувка беше най-истинската им целувка в целия филм Peace.
Незнам за вас,ама аз нещо не съм у ред,толкоз вече шашава съм станала -ставам от сън и веднага в темата,изляза навън,върна се и бам-пак тука,почна да правя нещо и тичам към компютъра,като завързана съм за вас и Фемир hahaha

Не си единствената "шашава" спокойно  Grinning И аз съм същата.

Здравейте, сладурки,

Очевидно няма скоро да ви изчета, та поне да ви поздравя преди да е свършил деня Simple Smile

noric, Ирка, за 35 епизод  newsm51 newsm51  love001  love001       smile3525   smile3525

# 361
  • Под Сините камъни
Ади Емир ни е приготвил на всички по едно
Скрит текст:
и ни чака за компания
Скрит текст:

Ади, тръгнахме
Скрит текст:
Нерде сте?Нищо не се види  newsm78

Ей ни де, не чуваш ли  261uu
Скрит текст:

Оф успукуих са ама да фнимаваме,че някой се присламчва към нашта компания
Скрит текст:

Той тоз сигурно Ирка и Релаксчето са го извикали newsm78, че снощи ... аха да дойде и затвориха кепенците на мамчето Rolling Eyes
Ма гледам много сме минорна компания с теб, другите да не са отишли в Найтса, лелеее, ами сигур са там newsm78 Давай натам newsm39
Дур бе идаааа
Скрит текст:

# 362
Иве  Hug
Айде бе, свикна ни на присъствие и сега....

Манка  Hug

# 363
Емир като замахне чак сакото му се разхвърчава,същински боец  Laughing

Ани  Hug че то Чагито тогава точно ще се развихри,нали ще снима сериал  Simple Smile
еее нали есента, не че ще мога да го следя под лупа, преди нова година ама все пак се надявам да мога  Praynig
Ани, за Чаги бъди сигурна, под прикритие е казват, само се усъвършенствал и за друго не мислел. Нямало да се появява до есента. Сигурно тогава шъ ни порази като светкавица Mr. Green
Ама те и турските папарацо-журналисти му били обидени вече, че не пускал хабери и не се явявал, та щели бойкот да му правят. А де...
да бе бойкот, той само да се покаже и ще го налазят като пчели на мед  Heart Eyes

# 364
Оооо...Иве, нерде си,джанъм  wavey
"Огледалце от стената,
коя е най-красива на Земята..."

Манка!  wavey

# 365
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Да се запиша и аз  Stopвай бе много калабалък на балкона Simple Smile
Тешекюлер за 35 епизод Hug Hug Hug
Колажите са просто newsm74 newsm74 newsm74

# 366
Днес дойде един клиент който го уговарям от доста време , турчин е дърт, ама днес дойде със сина му
вай беееее е така станах   Shocked Shocked Shocked
ма то красиво, ма то младичко, с черна коса  пък синьозелени очи , и му стоят като гримиранки, подобно на Толгахан в Лалето и на оня гръцкия Микос дет го спрягате за гей,
едвам се стърпях да не ви го снимам , малееее щяхте да припадате от красота
и ми минаха едни мисли да го види аблата да го направи известен , а не да гние в БГ, не че гние де въшливи са с пари
Със сигурност майка му е българка за  да е такова красиво, въпреки че и баща му личи че е бил чаровник на младини  ooooh! Whistling ooooh! докъде ме докара Ча, всичко турско под лупа да прекарвам  Thinking

# 367
  • Още у мъглата ...
Нерде сте?Нищо не се види  newsm78
[/quote]

Ей ни де, не чуваш ли  261uu
Скрит текст:

[/quote]Оф успукуих са ама да фнимаваме,че някой се присламчва към нашта компания
Скрит текст:
[/quote]

Той тоз сигурно Ирка и Релаксчето са го извикали newsm78, че снощи ... аха да дойде и затвориха кепенците на мамчето Rolling Eyes
Ма гледам много сме минорна компания с теб, другите да не са отишли в Найтса, лелеее, ами сигур са там newsm78 Давай натам newsm39
[/quote]
Дур бе идаааа
Скрит текст:
[/quote]

Ади, ей ги и нашите хора, и те с велИсопед

# 368
  • София
Мими, това е въпросния клип на Чаги с Джейда Диренч , спомням си го.
Тя даже ходеше по едно време на сета в унито и имаше общи снимки с Чаги пред университета и една снимка в една кола пред унито, а Чаги седеше до шофьора и беше със синя блуза.
Виждала съм я и на сета на ПЕ с Чаги.
Наде да не би чантичката в колата да беше нейната, че се коментираше точно тогава май една чанта, но така и не разбрах на кой се оказа че е

# 369
Добър вечер, лудетини! Hug Hug Hug

Ето ви един ядосан, бесен, лош, ревнив и страшен Емир Heart Eyes

Скрит текст:

Hug Много го обичам ядосан, бесен и ревнив Grinning
Heart EyesИ на мен ми е много сладък когато е ядосан Praynigда го изядеш newsm03

# 370
  • Още у мъглата ...

love001

# 371
Днес дойде един клиент който го уговарям от доста време , турчин е дърт, ама днес дойде със сина му
вай беееее е така станах   Shocked Shocked Shocked
ма то красиво, ма то младичко, с черна коса  пък синьозелени очи , и му стоят като гримиранки, подобно на Толгахан в Лалето и на оня гръцкия Микос дет го спрягате за гей,
едвам се стърпях да не ви го снимам , малееее щяхте да припадате от красота
и ми минаха едни мисли да го види аблата да го направи известен , а не да гние в БГ, не че гние де въшливи са с пари
Със сигурност майка му е българка за  да е такова красиво, въпреки че и баща му личи че е бил чаровник на младини  ooooh! Whistling ooooh! докъде ме докара Ча, всичко турско под лупа да прекарвам  Thinking

Ани, майка му е босанка/от Босна/...поне така съм чула  newsm78А по повод зелените очи...те са липса на някакъв пигмент и само 2% от населението на Земята ги притежава,като процентно основно са в Турция.

# 372
  • Стара Загора
Я би дур къзлар, нямате ли епизод за гледане бе  Mr. Green Mr. Green

Рени, страхотна тема както винаги  Hug Благодаря

Ирка, прекрасни неща твориш  Hug  Hug  newsm51

Наде, стиховете ти са уникални, мисля че имаш талант  Peace Hug  Hug newsm51

още дочитам страниците, ама викам чакай да се запиша, че темата ще вземе да свърши  Mr. Green

# 373
Ирка Hug Габи Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 374
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Дами да ви почерпя в момента това си пивам Simple Smile Забърках си го точно така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт