Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 481
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Ани, ни чул,ни видял  #Crazy сори  Peace
Кали! newsm53
Аз ще ви изоставя за малко,ще отида до банята,че пак съм 2 дни на работа...тежка седмица,ама нейсе...

# 391
Снежи, аз се майтапех, като те попитах да не е Чаги в гръб на колажа. Joy
Галя, в 52 епизод на осторва, със сигурност се забърка първият ФЕмирски кекс, след това в 53 на дивана иииииии за мен кексовете бяха до там. ooooh! Женен беше милия, но пак на сухо беше. Това, че след като си дойдоха от чифлика на Ханде и бяха сдобрени, и ги дадоха в леглото, не значи кекс за мен по никакъв начин.
Неви, значи Вахиде наистина се е развела със съпруга си, чела бях тази новина, но не и обърнах внимание.

# 392

Една от снимките им заедно /дето не е фотошоп/

# 393
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Ма гледам много сме минорна компания с теб, другите да не са отишли в Найтса, лелеее, ами сигур са там newsm78 Давай натам newsm39
Дур бе идаааа
Скрит текст:
[/quote]

Ади, ей ги и нашите хора, и те с велИсопед

Скрит текст:
[/quote][/quote]Настигнах ви значи.Ей тъй станах от бързане
Скрит текст:
[/quote]
 Joy Joy Joy hahaha

# 394
за всички къзларки Heart Eyesлюбима песен на страхотени сцени Heart Eyes

# 395
  • Под Сините камъни
Скрит текст:

Една от снимките им заедно /дето не е фотошоп/
Ама май е  newsm78.Като се вгледам по добре и ми изглежда кат насосана

# 396
Наде, развели са се по съкратената процедура. Но ако е вярно, че истинската причина, е че той не я е подкрепял в борбата й с болестта - доста грозно от негова страна.

# 397
Ани и ти изтрещяваш май  Joy, аз преди като тебе  - миналата година пътека направих до Стамбула, накрая мъжът започна да ме гледа накриво  Mr. Green Наесен ще съм с приятелки, той не ще...

Снежи, ти колажите съхраняваш ли ги някъде newsm78

Повечето да...защо?Ако си по-наблюдателна,ще видиш,че и ти имаш достъп до хранилището...тя Клоди знае  hahaha hahaha hahaha

# 398
Наде, мисля, че се сещам, за коя чанта говорите, ама нали се разбра, че това е чантата за спорт на Чаги.
Каква чанта за спорт бе душа, та тя беше една мъничка и отворена, и от нея се показваха разни джаджи. Беше на седалката отпред до шофьора.

# 399
bezymnalydost,
веднага се възползам от почерпката, мерси   bouquet
Неви, за Ахуто съм напълно съгласна, голяма лепка е.
Гледайки 34 35 епизод се чудя кога точно Левент се влюби във Ферия?! newsm78
Страшно ми хареса началото на 35, в класнат астая Сарафолу, изчезвай от моя клас , е като подпали Емир....
И ако може някой да ми обасни, защо Емир държеше толкова на Едже в посл.епизоди, било лично с Явуз, аз не мога да си го обясня не я обичаше ,какво толкова я защитаваше и държеше за нея, голямата професионалистка, пренебрегвайки винаги Фирия, а да не говорим  и че я лъжеше, не де прибираше и ми идваше да го fight

# 400
по яваш бе Heart Eyesнема насмогване на четене Heart Eyesдур бе дур Heart Eyes

# 401
Пепи, неее. Аз гледах тогава предаването - директно от Анталия, не е фотошоп 100%

# 402
  • Още у мъглата ...
Ани, ни чул,ни видял  #Crazy сори  Peace
Кали! newsm53
Аз ще ви изоставя за малко,ще отида до банята,че пак съм 2 дни на работа...тежка седмица,ама нейсе...

Снежи, коя таз дето се е присламчила до Чаги #Cussing out, как си я допуснала, я да се маха от там, аз имам разрешение само да гледам отдалеч, пък тя без пропуск, хоп до него, пък и го пипа smile3515

# 403
Ани и ти изтрещяваш май  Joy, аз преди като тебе  - миналата година пътека направих до Стамбула, накрая мъжът започна да ме гледа накриво  Mr. Green Наесен ще съм с приятелки, той не ще...

Снежи, ти колажите съхраняваш ли ги някъде newsm78

Повечето да...защо?Ако си по-наблюдателна,ще видиш,че и ти имаш достъп до хранилището...тя Клоди знае  hahaha hahaha hahaha

Вземете и мен лютфенннннннн Simple Smile

# 404
ААА Наде, сетих се, ми той не показа ли в едно репортажче, че си носи разни негови работи там или се лъжа, нали репортерът го попита и той я показа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт