но ще ида де , да изразя гражданска позиция 

Накрая ми извадиха и домашна торта - е тогава вече щях да умра (без сладко не мога да живея)!!!
Все пак стиснах зъби и си измолих да ми я пратят за вкъщи, та утре във въглехидратния ден ще си я опапам.
. ММ е полицай, сега не ги пускат да си ходят, заради това, че може да има нови протести, от вчера от 18ч. е на работа и не знае кога ще се прибере - това е риска на професията.

и след 5 минути малчо обара вратата отвътре та сега пак цялата е на ръчички
Успях и да изкарам цветята навън(каквото е оцеляло,че нещо доста оредели саксиите ми се сториха
) И накрая се и изгласувахме и такааа.
Мъжка му работа,а аз ще трябва да обикалям целодневно с чавето из улиците,че иначе само при майсторите ще седи
Та ако се загубя тези дни не се чудете-може и да не успявам да стигна до компа
Айде стига съм ви мрънкала 

Иначе както Ивапчето е казала трябва да питаш, но повечето изнасят списък със съставките/менюто за деня пред кухнята, както и в сайта им. Иначе някой кухни ползват сухо млако, питай и за това
абе те изнасят, ама надали пише застройката верно с кво е
Фейт, ще го записвам на нашата, на Богомил 21 се води, държавна е, ама е много хубава и нова, май 2010 я откриха
ако не ми хареса ще мина на частна, ама на частна ме обвързват да си седя вкъщи в определените часове за доставка, което мен не ме устройва
Препоръчани теми