Любители на Котки Тема 73

• 34 683
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • На остров
Честит празник на рождениците  bouquet! Много здраве и котешки милувки им желая!

gadamer, предпазни мрежи около целия балкон.

# 586
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, обмислям го това с предпазните мрежи (казаха ми за някакви мрежи за птици), защото мен ме е страх не само за котката, а и за децата. Преградите на терасата са от стъкло с метал, а между отделните парчета стъкло има по 1 педя разстояние, както и отдолу. Отделно, че терасата заобикаля апартамента от 3 страни, от едната има пряк достъп до покривното пространство, понеже апартаментът е мезонет, от другата страна пък има също възможности за преминаване на съседната сграда, която е долепена. Тоест една котка, ако реши да се разхожда от терасата по покриви и съседски тераси, възможности много  Sad

# 587
  • На остров
 gadamer бъди внимателна, аз навремето от глупост не бях обезопасила една тераса на последния етаж и така скок подскок изчезнам нашия котарак и никога не го намерихме.

# 588
Моите момчета

# 589
Ах, този Фреди колко е пораснал  Heart Eyes

# 590
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей така се спи в столчето за хранене, любимото място:

# 591
  • SHOOT ME 10 $
Еличка, Мило дете,поздрави и от мен
Поздрави и за Бланка Много усмивки ви желая! Hug

# 592

newsm78 Чудя се защо доста от вас са забравили, че Еличка е най-младият списващ в темата?! Детето си каза възрастта още, като се разписа. И тогава доста езици поцъкаха.  hahaha

Профи, хич не се чуди... в това забързано ежедневие и  живот на скорост, толкова бели петна имаме, че е учудващо, че някои неща все пак ги помним  Laughing На мен лично ми се губят толкова много неща.

# 593
  • au bout du monde
Ето една пловдивска улична маца спяща на стол в едно кафене. Седнах до нея и я галих, а тя спеше през цялото време.  Laughing Точно натръгване все още спяща реши да се оплези  Heart Eyes

Мопасанчето е голямо сладурче  Hug

# 594
Сивата маца на gadamer много ми е на сърце  Heart Eyes

# 595
Плезеща се котка е може би едно от най-смешните неща за мен евър  Laughing Няма как да не се засмея.

Честито на рожденничките, присъединявам се към всичко пожелано до тук х100.

B l a n k a добре се разбират явно, браво!

Бу наскоро обезопаси тераса с мрежа, да се яви и да докладва как е след експлоатация, доволна ли е.

# 596
Момичета, загубихме мъничето. Cry
За съжаление, сега чакаме и другото да си отиде. Cry
Не знам каква е причината, но видях, че започват да пишкат кръв и малко след това умират. Cry
Идеи какво да правя?! Cry

# 597
Веднага на вет, Джуличка!

Възможно е да не е кръв, а да е много тъмна урина заради дехидратация.

# 598
Кръв е, чиста кръв. Sad
Някъде четох, че им се давало и водичка, ако има съмнение за обезводняване.
Вярно ли е?

# 599
Добре де, защо не ги заведеш на вет? #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт