Любители на Котки Тема 73

• 34 682
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Току- що отидох до него, той е на 2 минути от вкъщи.
Видя бебето, каза, че "предполагал, че било някаква инфекция" и толкова.
Пфффф...
Помолих го поне да опитаме нещо, така ли просто да го оставя да умре, и той се съгласи, каза, че да, винаги трябвало да се опитва, права съм била...
Би му "флуидс" (преполагам, че е глюкоза), някакъв антибиотик и каза, ако сутринта е още живо, да отидем пак, но аз се съмнявам.
По- скоро исках да знам дали да заведем другото, ако и то се влоши, той каза не, капвайте му по 2 капки от антибиотика на майка му.
Не знам какво да кажа, тъжно ми е, яд ме е.... Cry

# 601
Ох, Джуличка... Ужасно...

А ветът потвърди ли, че е кръв в урината?

# 602
# 603
Много е малка, душата...

Тюх, жалко  Cry

# 604
Съжалявам, много е тъжно,  Cryще стискам палци все пак за мъничетата Praynig Hug

# 605
Мими днес набарал гнездо на пчели в едни кабелни кутии, нямам идея как ги е разгневил,  но....той беше на покрива а крайкутията рояк пчели. Та проведох спасителна операция юо снемане на котка от покрив, за пчелите ще се погрижа утре

# 606
  • Пловдив
Някой знае ли къде в Пловдив има приют за котки, временен дом или група по осиновяване, защото вчера като се прибирах от работа открих четири бебета, много малки, според мен току-що прогледнали. Майка им я нямаше. Стоят на много опасно място в близост до голям булевард. Бяха се свили едно в друго, едно от тях спеше, друго дремеше, третото си зяпаше, а четвъртото стоеше и гледаше. Посегнах с ръка да видя дали ще избягат, а това дето пазеше започна да ме хъхка, а другите не ми обърнаха особено внимание. След няколко часа отидох и им сложих прясно мляко и нарязано саламче. Всички хапнаха, не са диви, дават да се галят, даже едното от тях, което прилича на Жабчето, но мисля че е женско дойде и се нагласи да го галя. Беше се вторачило в мен и стоеше, чак след време започна да примижава с очички и да залиташе от кеф за да се нагласи, че чак ми стана жал. Сигурно никой до сега не го е галил. Доста време го галих и чак на края се опита да мърка. Показах го и на Жабчето, защото отидохме двамата да ги храним, но той само им хъхкаше и ръмжеше. Не мога да разбера защо така реагира. Онова навирило опашка и се клатушка към него, а той стои и иска да ги бие. Както и да е, ако знаете организация или група в Пловдив, към които мога да се обърна казвайте. Двете са белички, само ушичките и опашчиците са им сивички, а другите са шаренки

# 607
Аксиома, много мило ми стана от начина, по който си описала срещата с тези мъници  Heart Eyes Това, което открих - http://animalhope-bulgaria.com/, но сигурно съфорумките, които са от Пловдив ще имат повече информация от мен.

Джуличка, как е при вас положението  Praynig

# 608
  • Пловдив
Impatiens, благодаря за линка, току-що им написах съобщение и ще очаквам да се свържат с мен за да видим какво можем да направим за тях. Толкова са малки, беззащитни и невинни, а са оставени на произвола

# 609
Лоши новини  Sad  Дано мънинките - и на Джуличка, и намерените, имат късмет.

Разгледах страницата на благотворителната организацията от Пловдив и ми стана още по-мъчно. Та те търсят пари, за да хранят животните, които вече са прибрали... Има едно куче, което е кожа и кости, само едни огромни очи...  Rolling Eyes

# 610
  • Пловдив
Аксиома, в средата на м. април и аз намерих 3 изоставени котета. Свързах се с Анимал хоуп - Пловдив - https://www.facebook.com/pages/Animal-Hope-Bulgaria-Plovdiv/174262095959354. Обадиха ми се веднага.

# 611
  • Пловдив
Аксиома, в средата на м. април и аз намерих 3 изоставени котета. Свързах се с Анимал хоуп - Пловдив - https://www.facebook.com/pages/Animal-Hope-Bulgaria-Plovdiv/174262095959354. Обадиха ми се веднага.

Mariankova, веднага щом като Impatiens ми даде линка им писах ЛС, защото нямам фейсбук, а им писах от друг профил. Оставих си пощата и скайпа, описах им къде са бебетата и сега чакам да се  обадят да видим какво правим. На теб колко време след като им писа ти се обадиха

# 612
  • Пловдив
Ами аз си оставих телефона в съобщението и ми се обадиха след около десетина минути.

# 613
Леле, Титина, нажилили ли са го? Ах, маймунка пакостлива, дано е добре!

Джуличка, как сте?

# 614
Момичета, благодаря ви, че ни мислите! Hug
Не смея нищо да казвам вече, само се моля и се надявам на хубави неща. Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт