Любители на Котки Тема 73

• 34 697
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Джуличка - Сигурна съм ,че няма да има повече проблеми .  Много се радвам за напредъка  Hug

Фуфи и Томи за първи заспаха гушнати бяха много сладки , жалко ,че не ги снимах! ooooh!
Такава съм шматка  Crazy  Stop

# 541
Добро утро.
Джуличка, как сте?

# 542
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро от нас с Мопси:

Това коте голяма душица се очертава, много е миличко и добричко, дори, когато децата го гушкат и мачкат. Сега седи в мен, мърка и ми прави лек масаж с предните лапички, пускайки нежно ноктета  hahaha

Джуличка, как мина тази нощ?

# 543
Умирам за гушанесто коте  Heart Eyes

Искам да споделя, че и след кастрацията отношенията между нашите две момченца остават без промяна. Големият изблизва малкия отгоре до долу, понякога го гризе лекичко по вратлето, понякога не толкова лекичко, затиска го с лапи и с тежестта на тялото си във всеки удобен момент. Малкият посвикна и понякога го оставя, но бързо му писва. Тази седмица им е последна под надзор и от другата ще бъдат по цял ден сами, та не знам какво да очаквам.  newsm78

# 544
Добро утро и от нас
Скрит текст:
Stopблагодарение на щерката сме в този вид Mr. Green
.....хубави новини Party Джуличка, радвам се за вас.....мама се е вразумила..браво, браво.....гледам колко бебета са налазили тук и ми става едно мило Heart Eyes
gadamer, Мопси е бонбон..няма такава муцунка просто...няяямаа  Heart Eyes

# 545
Добро утроооооо! Hug
Благодаря ви, че ни мислите, явно толкова много положителна енергия помага на малката ни майчица!
След още една безсънна нощ (понеже ни е страх да спим, без да ги наглеждаме) рано тази сутрин, мамчето започна да душка и да оглежда много обстойно малчовците и започна да ги облизва и почиства! Grinning
От около 3.00ч- 4.00ч насам изобщо не е ставала от при тях, намества им се, върти си пупата, за да им е по- лесно да намират цицка, а те пълзят по нея и който си намери, прицоква, който не, мяучи и се катери по главата ѝ, докато си намери! Laughing
Охххх, всичко ще бъде наред!  Praynig
Голямо браво на всички вас за колективното палцестискане и огромно благодаря за безценните съвети, момичета! Hug

# 546
  • Отвъд алеята зад шкафа
kremi173  Joy хубав тоалет

Джуличка много се радвам, че всичко си дойде на мястото.  Simple Smile

# 547
kremi173  Joy хубав тоалет

Джуличка много се радвам, че всичко си дойде на мястото.  Simple Smile
....абе то хубав ама Thinking не ми се мисли как е бил облечен....щото знам как беше съблечен Mr. Green

# 548
  • София
Големият изблизва малкия отгоре до долу, понякога го гризе лекичко по вратлето, понякога не толкова лекичко, затиска го с лапи и с тежестта на тялото си във всеки удобен момент.

Това с гризкането по гушката докато го ближе е някакъв начин да покаже кой командва парада. И Мацо го правеше спрямо Мъро. И почти винаги след захапването, Мъро се махаше от мястото, където лежаха.

# 549
  • София
Спомних си колко е хубаво да си имаш новородени котенца вкъщи. Когато Марчето роди и ги гледахме 2 месеца - мога да кажа, че това бяха най-щастливите дни в живота ми.  Peace Живеехме в общежитие, една стая и тераса всичко 25кв.м. - двама души, плюс мамчето и трите мишлета... ееееех какви времена бяха  Crazy

# 550
И аз така, Радея, но изпитвам угризения, че някои са ми по мили...И мойте котенца ми се струват най-хубавите! Crossing Arms

# 551
Големият изблизва малкия отгоре до долу, понякога го гризе лекичко по вратлето, понякога не толкова лекичко, затиска го с лапи и с тежестта на тялото си във всеки удобен момент.

Това с гризкането по гушката докато го ближе е някакъв начин да покаже кой командва парада. И Мацо го правеше спрямо Мъро. И почти винаги след захапването, Мъро се махаше от мястото, където лежаха.

Явно не е за кеф, защото и близането в повечето случаи е срещу косъма. Малкия отначало пищеше, недоволен от ролята на сладолед.  Laughing Според мъжа ми, големият маркира малкия с плюнката си, но тъй като и онзи се ближе, процесът продължава отново и отново, хи-хи.

Всички котенца са милички.  Heart Eyes
Гледам, че много от вас пускат котаците си по балкони и первази. Мен много ме е страх и не разрешавам, освен ако не е прозорец с мрежа.  Thinking

# 552
Лъки онзи ден го пуснах на терасата, уж за 5 минути, докато съм там, и избяга на терасата на съседите (които не живеят в апартамента), после половин час се чудих как да го прикоткам, а той лежи там и ме гледа нагло. После сам се върна де. ooooh!

# 553
  • София и Морето от време на време
Хаха, Утопия, пак сте добре - съседната тераса. А Чочо преди 6-7г като беше отишъл през покривната тераса на балкона на съседната къща, която е на калкан, от нея на покрива на другата съседна и от там на покрива на отсрещната къща??? И ме вижда в стаята и реве като заклан и не може да се прибере ... Та да видиш приключение: отвориха ми съседната къща, която тогава още я дострояваха вътре, качих се аз на съответната тераса и от там го виках близо час, докато нацели обратния път по покривите  #Crazy
Сега ни го прилагат тоя номер със съседните дворове - като ходим пролетта и няма никой е тяхното царство - спасяват се от децата. Лятото, когато съседите са си там - само вечер като не са по дворовете и като се мъчим да ги приберем и не щат. Та така откарват навън понякога. В повечето случаи мъж ми им е портиер - по цяла нощ - отвори ми да вляза, а сега затвори. След малко пак: отвори да изляза, след още малко - отвори да вляза ... лудница.

Ей го от вчера дребния:

Любимо място за спане напоследък

Муцуна розова ...

Малкото бате нещо има цистит, мама му пусна апаратчето и после си го взе, да си лекува колената и аз го замествам ;-D

Е добре де, докога ще ме снимаш. Остави ме да работя на спокойствие ...

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 15:22 от TINA.K

# 554
"Дребният" на Тина много прилича на наш Дундьо, даже изглеждат на една и съща възраст.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт