Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 73

• 73 911
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Поредната снимка от поредицата "Хората зад кадър". Това е фризьорът на продукцията Мурат.

Под тази снимка Мерием е написала следното: Живота не е лесен, моят живот не е никак лесен. Нямам толкова много пари, Нямам скъпи неща - имам само приятелите си и семейството си. Мисля, че съм много щастлива да имам приятели и семейството си- Бог да ги благослови! С любов, Мерием

# 121
Благодаря на Синан за снимките от новата серия и за резюмето   bouquet От мен пък малко зад кадър от следващия епизод.

# 122
# 123
# 124
# 125

Скрит текст:
✿ОБРАЩЕНИЕ МЕРЬЕМ УЗЕРЛИ К ПРЕССЕ И ЗРИТЕЛЯМ✿

Несколько дней назад актриса выложила в свой инстаграм фото и пожаловалась, что очень сильно устает, так как работает с 7 часов до поздней ночи. После этого, благодаря умелой фантазии журналистов, в турецких СМИ появилась новость о том, что Мерьем не довольна своей зарплатой и работой. В ответ на непонимание со стороны прессы и зрителей Мерьем вчера опубликовала еще одно обращение ко всем зрителям. Напомним, что перевести обращение на турецкий язык Мерьем помог ее отец, за что она его и поблагодарила.
"Я не бедная, так как знаю, что моя душа и душа моих коллег очень богатая. Я борюсь за права актеров этой прекрасной страны, и по этой причине полагаю, что меня могут понять неправильно и , более того, меня могут не взлюбить за эти слова. Но, донося до других правду, порой сталкиваешься с сопротивлением и непониманием. Но если не будет сопротивления, то не будет и развития! Всегда найдутся люди, которые живут лучше актеров, несмотря на то много ли актер зарабатывает или мало. Моя нынешняя миссия связана с актерами, так как я, к сожалению, не могу брать ответственность за людей других профессий. Но в той сфере,в которой работаю я, я хочу побороться за права актеров и за более гуманную рабочую обстановку. Я могу быть ответственной только за это! Я выражаю глубокое уважение к каждому человеку, а также к его прошлому.Верю только в лучшее. Я буду бороться за соблюдение справедливости в своем окружении и буду высказывать свое мнение на этот счет. Ведь я актриса. Я человек. Я не лучше и не хуже кого-то другого".

# 126
  • Пловдив
✿ОБРАЩЕНИЕ  НА МЕРИЕМ ЮЗЕРЛИ КЪМ ПРЕСАТА  И ЗРИТЕЛИТЕ ✿ОТ СПОИЛЕРА НА АНИ

Преди няколко дена  актрисата сложи в  инстаграм снимки и се опласка че е много умореназащото работи от  7 ч до късно през нощта.След това , благодарение на фантазиите на  журналистите в  турските СМИ  се появи  новината че Мерием не  е доволна от заплатата и работата си . В отговор на неразбирането от страна на  пресата  и зрителите  Мерием вчера публикува още едно обращение към  всички зрители . Напомняме , че да  преведе обращението  на турски езика на  Мерием помага баща , за което тя му благодари.
"Аз не съм бедна защото знам че моята душа и душите на колегите  ми са много богати,Аз се  боря за правата на  актьорите в тази  прекрасна страна, и по тази  причина предполагам, че може да ме разберат  неправилно и още повече, могат да ме намразят за тези думи . Но, казваики на другите истината е нормално да се сблъскваш със съпротивление и неразбиране. Но ако няма съпротивление няма да има и развитие! Винаги ще се  намерят хора, които  живеят по добре от актьорите , без значение  много ли  заработват актьорите или  или малко. Моята  мисия  е свързана  с актьорите , защото  за  съжаление, не мога да взема отговорност за хората с  други професии. Но в тази  сфера,в която аз  работя искам да се боря  за правата на  актьорите  и за по- хуманна работна обстановка . Мога да  бъда  отговорна само за това! Изразявам дълбоко уважение към всеки човек а също и към неговото минало.Вярвам само в доброто. Аз ще се боря  за съблюдаването на  справедливостта в своето  обкръжение и ще изказвам мнението си за това. защото съм актриса.Аз съм човек не съм по-добра нито по=лоша от всеки друг".

# 127

Една малка анкета.Какво подарява в шишенцето Рустем на Михримах?
1.Скъп парфюм
2.Светена вода
3.Дух който да изпълни всяко нейно желание
4."Въшката на успеха"като сувенир
5.Отрова с която и казва ,че е готов да отнеме живота си за нея ако не вярва в любовта му
6.Друго-сподели

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 21:56 от trendafilka

# 128
  • Ruse, Bulgaria
99.Bölüm 2.Fragmanı

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 22:21 от Sinan Mustafov

# 129
Sinan Mustafov,ти реален ли си?Да ми пишеш на лични , за да разбера! Joy
А иначе много,много, ти благодаря,че винаги си на линия за фрагман!Как става тоз феномен newsm78 не знам! Mr. Green
 На всички останали сладурани  в темата имате моите  Hug, че отдавна не съм се влючвала!

Ей,сценаристите! Заради вас съм на път да намразя Филиз! Не е ли време да "убиете" Нигяр??

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 23:25 от vvi

# 130
Синан beer благодаря Peace
Ееей, Рустем знае как да превземе сърцето на Михримах  Two Hearts

Нигяр  - изгубена в отмъщението ooooh! и тя не знае вече на кого за какво отмъщава  #Crazy дано не направи нещо фатално с детето Praynig

Цитат
Вярвам само в доброто.

Страхотна е Мерием thumbsup

Единствен и неповторим е Халит бей  Heart Eyes bowuu Laughing мъж на честта-какво са няколко милиончета hahaha

# 131
  • Ruse, Bulgaria

Реален съм, да. Grinning Grinning Grinning

# 132
Перевод второго анонса:
- эта гиена по имени Рустем, после этой свадьбы облачиться в шкуру льва, это такая шкура. которую не пронзит ни копьё ни стрела.
- это яд султанша, к тому же очень сильный, вы только прикажите, и я немеленно покончу с собой.
- это всё из-за них, из-за Хюррем султан и из-за этого шакала по имени Рустем.
- твоё имя Айше Хюмашах
- у меня дурное предчувствие, Мерджам, надеюсь ничего плохого не произойдёт
- пожалуйста останьтесь этой ночью здесь
- как мы может довериться Нигяр хатун, султанша?
- надеюсь Михримах султан и ребёнку не будет приченён вред
- она убьёт только Рустема

# 133
  • Пловдив

Превод  на втория анонс:
- Тази  хиена на име  Рустем, след тази сватба ше се облече в кожа на лъв такава кожа която няма да прониже ни копие ни стрела
- Това е отрова султанке, при това много силна, вие само заповядаите и аз веднага ше свърша със себе си
- Това всичко е заради тях , заради  Хюррем султан и заради този чакал  Рустем.
- Твоето име е Айше Хюмашах
- Имам лошо предчувствие, Мерджан, надявам се че  нищо лошо няма да стане
- Моля останете тази нощ тук
- Как да се доверим на  Нигяр хатун, султанке?
- Надявам се че на  Михримах султан и детето няма да навреди
- Тя ще убие само  Рустем

# 134
Реален съм, да. Grinning Grinning Grinning

Sinan, реален или нереален - ти си страхотен! Благодаря ти! Hug Hug

А Рустем играе ва банк... и това шишенце не е на въшката, а на любовта!  Mr. GreenPeace

Общи условия

Активация на акаунт