Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 73

• 73 824
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Хюрем султан влиза при Шах
Хю-Къде е внучката ми?
Ш-За какво говориш?
Х-Вие внедрихте Нигяр!Вие наредихте да открадне внучката ми!Тя по друг начин не е могла да влезе вие сте и помогнали!
Лю-Какво говорите?
Х-Ще полетят глави и една от тях ще е вашата
Хат-Знай си мястото Хюрем!Стража!
Хю-Господаря търси предателя и на никого няма да прости! на никого!
излиза
Л към Ш
Моля се на Аллах да нямате отношение към това
Ш-Аз исках само да убие Рустем
Аз просто исках да убият Рустем

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 04:10 от trendafilka

# 676
Михримах-Как да се успокоя Афифе.Валиде кой е заповядал това?Хати?Шах?
Хю-Гюлфрем предай им ,че това така няма да оставя!
Михримах припада
Сюмбюл извикай доктора!

Хю към Мерджо
-Къде е нигяр Мерджан ага?Къде я скри?
М-Какво говорите господарке..
Сюм-Итвоята глава ще хвръкне

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 04:11 от trendafilka

# 677

Новият Джихангир. Peace

# 678
Еее как можаха да сменят актьора, който играе Джихангир   Imp....Аybars ще ми липсва много  Weary

# 679
# 680

Сценаристите все пак се смилиха - Нигяр умира като мъченица (каквато всъщност е през целия си живот...) Sad

# 681
  • Пловдив
СЪДЪРЖАНИЕ 2 ЧАСТ

Еничарите търсят детето на  Михримах и Рустем. Хюррем в яда си заплашва  Шах , Хатидже и Лютфи , и има казва че Нигяр рано или късно ще бъде хваната и ще си признае кои и е дал заповедите Хатидже казва на  Хюррем, че тя нямя право да ги обвинява и веднага да напусне двореца. Лютфи не знае за какво става въпрос и , Шах му обяснява че е искала само Нигяр да убие Рустем. Михримах припада от притеснение. В това време  Рустем попада на следите на  Нигяр с Хюмашах. Рустем с ББ , Матракчъ започват да я гонят . Нигяр спира на края на пропаста. Тя казва че ако приближат към нея ще се хвърли заедно с детето. Матракчъ я уговаря че това е невинно детенце и то не е виновно за нищо Нигяр дава детето в ръцете на  Рустем, а сама се хвърля в пропаста  Михримах идва в покоите на баща си и на- накрая прегръща детенцето си . Хюррем говори на  Сюлейман, че  Нигяр наи накрая си е получила заслуженото а кои е дал нареждането е ясно  Хатидже говори, че смърта е била за нея единственото спасение а  Лютфи казва че  Нигяр е извършила голям грях . Сюлейман обсъжда Нигяр с ББ и това че сигурно е била изпратена от някои.... Хюррем обсъжда с Рустем отпращането на Шехзаде Мустафа от Маниса.

Шехзаде Мустафа счита че е пропаднал в очите на баша си ,Ташлъджалъ  го успокоява с това че тои управлява санджака от които излизат престолонаследниците.Джихангир се натъжава от това че братята му отиват в санджаци . Лютфи изгонва посланика. Рустем обаче се интересува от него и преминава към преговори . Рустем нарежда посланика че по важните въпроси може да говори само с  Шехзаде  Мустафа или Великия  Везир. Лютфи паша се занимава а изтребването на проституцията в града .

# 682
Рустем-Нигяр !
Н-Стой!Не се приближавай!Ще се хвърля заедно с детето!
Матр-Детето не е виновно Нигяр!
Н-А какво беше виновно моето дете?Каква беше вината на Ибрахим?
Мат-Аз ти обещавам че никой няма да ти навреди
Н-И ти смяташ ,че ти вярвам?
Живота за мен е мъчение.Аз дойдох за да убия теб и Хюрем,а след това да посегна на живота си...но след като видях малката поисках да я взема и замина някъде далече,където никой да не ме намери.Нарекох я Есманур...
Нигяр се самоубива...скачайки в пропастта

# 683
Къщата на Ибрахим като прокълната!

Влизат като аслани и излизат като...полудели от властта ..

# 684
  • Пловдив
Това защото Хатиджето каза че си била проклела сарая

# 685
Халит Ергенч , велик и неповторим  ,страшно изпълнение !Браво ! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Поне той ни остана във филма...и разбира се Шекера!  chef

# 686

Много тежък епизод, както очаквахме.  Sad
И отново Халит/Сюлейман доминира над всички! Превъзходно изпълнение!  bouquet  bouquet

А сцената със съня беше повече от перфектна! Peace Peace

# 687
  • В сърцето на любимите мъже!
Еее как можаха да сменят актьора, който играе Джихангир   Imp....Аybars ще ми липсва много  Weary

Това да ни е проблемът. От следващия епизод ще си имаме и нова Хюрем... #Crazy

# 688

Най-интересно беше какво каза султанът на новия си главен везир Сюлейман паша? newsm78 newsm78

# 689
Момичета дайте линк за серията, моля!

Общи условия

Активация на акаунт