ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 369
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Испания и Стара Загора
GEORGIO ,много интересни неща споделяш.Имам и няколко въпроса,ако можеш да ми разясниш някои неща.Кога е най-добре да се тренира - преди или след 5-часовия прозорец за хранене? Моя прозорец е от 12-17ч. и тренирам вечер към 19ч. Храня се повече с белтъци ,салати и малко плодове. Въглехидрати ям само събота и неделя . Peace

# 331
Поразгледах си менютата в началото на седмицата и се оказа, че първите три дни едното хранене ми е само шопска салата или само 200гр сметана със или без плод. Явно храната ми е била малко, но се е получило така по стечение на обстоятелствата. Тези дни се опитвам да се организирам по-добре и като че ли намалява описания ефект. Аз джънк ям много рядко и се опитвам де е домашен  Simple Smile - т.е. при семейни поводи домашен сладкиш, погача или баница, евентуално сладолед.

Опитвам се да се храня НВХ-ВМ, но ако разделя месо, млечни и яйца в различни дни, не знам как да поддържам прилично ниво на калории. С адаптирането към ИХ глада намаля и дори при отваряне на прозореца не съм зверски гладна, стомаха се прибра и не мога да поемам предишните големи обеми храна. Може би по примера на Асса да пробвам с орехи с масло или ледения шоколад на Шоки. Ще го мисля и пробвам в движение, пък дано да си намеря мойта рецепта.

Днес Ден 6/11

Имам още една пържола за дояждане, шопска салата и ще видя какво още.

И не на последно място, GEORGIO   bouquet , благодаря за отделеното време и съветите които ни даваш.

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 13:32 от z.2012

# 332
Здравейте, радвам се че сте възобновили темата и отново има последователи на Фаст -5.

Успех на всички!

# 333
Ехо,как сте ? Аз днес започнах фаста към 18,30 с варени яйца.

Hug
Никакви ви няма да пишете.

# 334
Ето ме и мен  Simple Smile.

Йоанка как си, Hug.
Преди малко се прибрах от работа, а там нямам достъп до нет  Sad .

Ден - 7/12
Отворих в 18 часа само с череши. Трябваше и кисело мляко, но имаше малко екшън и не успях.
Сега хапвам салата домати с извара, агнешко печено от фризера и сланинка също от там.
По-късно мисля да хапна и домашно овче кисело мляко или сметана, ще видим.

Нямам търпение да дойде утре следобед, да видим каква съм я свършила тази седмица. Дано не остана разочарована.

Вчера дочетох и втората тема, утре продължавам.

divet  Hug, добре появила се или може би завърнала? Би ли споделила как се развиха нещата при теб, още ли си на режима и т.н..  

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 21:43 от z.2012

# 335
Ама съм шматка....Чела-недочела...

divet  Hugя,споделяй какъв е твоя опит,мила.

z.2012 , Hug Добре съм,сладурке.
Няма да оставаш разочарована,а как чувстваш тялото си ? Без да се взираш в кантар или мерки?
Аз мисля да поизчистя доста храненето,да махна млечните,ядките,че само ме разяждат. Основно на яйчица,месо,зелении,да карам,пък да видим. Thinking

# 336
Добър вечер!
Не съм писала отдавна, през изминалото време гледах що годе да фастя. Вече се захващам сериозно с Фаст-5, преди по този начин само задържах, обаче сега комбинирам с ВМ-НВХ и ограничени калории. Очаквам зашеметяващи резултати и голяма мотивация ми е, че лятото идва  Rolling Eyes Приятна вечер!  Heart Eyes

# 337
Чувствам се прибрана и олекнала, ама като се затичам и дупето ми пет минути след мен подскача. Малко като Джей Ло съм в тая част. Ама няма как, дано ми стигне този път търпението и доведа нещата до приличен вид, че то няма за кога да отлагам вече. Когато правя някакъв режим за отслабване си меря веднъж седмично кг и веднъж месечно мерките. Утре от чисто любопитство ще меря и двете, пък да видим.

Четох в старите теми, че преди отваряне на прозореца кг са по-ниски от сутрин след WC. И наистина е така. При мен се получава разлика почти кг. Малко ми е странна тая работа, след толкова вода и чай дето пия?

А на теб ще ти дърпам ушичките  Heart Eyes, дано не се разсърдиш, ама за къде бързаш. Пневмонията не е шега работа. Прави си лек трен и си спазвай нормален режим в прозореца с разнообразна храна, пък след месец примерно дай пак напън.  Peace  Hug

Баничка* супер  Hug , доста сме на ВМ, но все пак не намалявай прекалено калориите да не се получи застой. Пиши и менюта, ако не те затруднява. Успех.

# 338
Чувствам се прибрана и олекнала, ама като се затичам и дупето ми пет минути след мен подскача. Малко като Джей Ло съм в тая част. Ама няма как, дано ми стигне този път търпението и доведа нещата до приличен вид, че то няма за кога да отлагам вече. Когато правя някакъв режим за отслабване си меря веднъж седмично кг и веднъж месечно мерките. Утре от чисто любопитство ще меря и двете, пък да видим.

Четох в старите теми, че преди отваряне на прозореца кг са по-ниски от сутрин след WC. И наистина е така. При мен се получава разлика почти кг. Малко ми е странна тая работа, след толкова вода и чай дето пия?

А на теб ще ти дърпам ушичките  Heart Eyes, дано не се разсърдиш, ама за къде бързаш. Пневмонията не е шега работа. Прави си лек трен и си спазвай нормален режим в прозореца с разнообразна храна, пък след месец примерно дай пак напън.  Peace  Hug

Баничка* супер  Hug , доста сме на ВМ, но все пак не намалявай прекалено калориите да не се получи застой. Пиши и менюта, ако не те затруднява. Успех.

Hug Hug Много ме трогна,мила ми Z.

Не бързам,просто наистина се чувствам добре.С трен го давам леко,а ИХ не го спазвах,докато бях на инж. А и днес ми свършват антибиотиците,утре съм на прегледи,снимки.Как да се сърдя на подобна съпричастност... HugНяма как да стане,.

Кг и пр. въобще не са важни за мен,наистина здравето си е най-най. Именно затова си гушкам и Вивиан,която претърпява труден момент...

Джей Ло си е супер, Sunglasses  Party
Баничка,и аз искам менюта Heart Eyes

# 339
Аз се довърших с добро количество лично подквасено овче кисело мляко.

Утре всичко ще е ок.

Вив и аз я мисля. Вярвам, че всичко ще мине по най-добрия за нея начин и ще се завърне бързо при нас.

Отивам да пълня вода, че утре ще ни профилактират. Лека вечер и да сънувате хубави сънища.

# 340
GEORGIO ,много интересни неща споделяш.Имам и няколко въпроса,ако можеш да ми разясниш някои неща.Кога е най-добре да се тренира - преди или след 5-часовия прозорец за хранене? Моя прозорец е от 12-17ч. и тренирам вечер към 19ч. Храня се повече с белтъци ,салати и малко плодове. Въглехидрати ям само събота и неделя . Peace
Никога не трябва да се тренира след хранене. Винаги преди. Храненето релаксира организма и го подготвя за почивка и сън а не за активност и тренировки. Едва когато храната напусне стомаха и се доразгради в червата е подходящо време да се преминава към физ активност. За повечето хора отнема минимум 4 часа, а в повечето случаи оптимално е след 8-10 часа(например съня).
В твоя случай е подходящо да тренираш рано сутрин или преди началото на храненето.

# 341
Привет.
Минавам само на бързо да пиша. Спазвам си прозореца, ям си каквото ми се прияде и забравям за кантара. Точно сега той ми е най-малкия проблем.
И да ви се оплача - от събота имам болки, на моменти режещи даже, долу в дясно, около апандисита. Не е апандисит - поне според изследванията така смятат. Днес ходих на ехограф, но понеже бях ходила по малка нужда преди това, утре ще ходя пак. Хем си знаех че ако не прати личната трябва да ми се пишка като ме гледат ooooh! Обаче докторката много ме "успокои", като каза че може и един консулт с хирург да направим утре, явно според зависи какво види, ако види нещо. Личната се съмнява за запушен пикочен канал от някой по-голям камък ама да видим.

# 342
Бебоче  Hug, дано бързо открият какво ти е и да се оправяш.

Йоанка да дойде да каже какво става с нея, Вивиан също, да не ги мислим.

Ден - 8/13
Скрит текст:
отворих 17:40 - големичка шопска салата, 2 кълцани наденички и сланинка на скара
за довечера на работа съм планирала сандвич от сирене, кашкавал и масло /без хляб/ + десерт овче кисело мляко

За една седмица съм свалила малко повече от 1кг, но кантара ми е механичен и не знам точно колко. И на това съм доволна. След първите три дни, когато имах гадния вкус и налепите, кантара показваше дори по-малка цифра.
Реших да пробвам и мерките, въпреки че за 1 седмица разликата е по-скоро от начина на мерене, ама все пак. Имам минус 2-3см в талията и по около 0.5см ханш, бедро и ръка. Отчетох се  Heart Eyes.
Сега да спретвам торбичката и на работа  Laughing.

# 343
Ето ме, Hugаз отворих към 18 часа . Салата,варени яйца,няколко хапки кюфте на фурна. Имам и  -заквасена сметана ,но нея по-късно, а ако ми е гладно ще хапна масло.

Бравоо,имаш минуси smile3501 Heart EyesСупер,само така. Sunglasses

Бебоче, Hugда не е нищо сериозно.

# 344
  • София
Здравейте, интервалки!
Аз съм на режима от около седмица вече (с прегрешения единствено в неделя, когато ядох половин ден  Embarassed).
Като цяло лесно свикнах и не ми пречи да не ям през деня, пия и доста вода. Ноо вечер в момента, в който хапна нещо започват едни болки в стомаха и така докато легна. На какво ли се дължи, не знам, но дано премине, че си е гадно.
За тази изминала седмица нямам особени промени в кантара, но влязох в едни умалели дънки, а и колегите взеха да ми казват, че съм отслабнала. Laughing
Успешен ден от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт