ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 337
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Да, човек като свикне и после няма измъкване. Аз не мога да си представя например да се уча да закусвам и да не ям вечер.
Ами успех ви желая anita29 и Ioanna82 и на всички други, които четат  bouquet

# 451
Ааа,не,с тая закуска,дори  с обяда, съм си скарана от дълго ,дълго време Simple Smile Вечерта Heart Eyes Мама мия Party

И от мен успех на всички ви  bouquet

# 452
  • София
И аз го карам малко полу-интервално. До към 15-16 ч. си карам на кафе с мляко, като стане 15-16 почва да ми стърже, потърпя го още малко и хапвам нещо леко - плод, кисело мляко или супичка (ако съм правила) . После вечерта си вечерям нещо, каквото съм готвила (без хляб, безвъглехидратно и ям, но с по някой плод, че тези дини и праскови не мога да ги пропусна!)

Промяна в кг нямам откак излязох от болницата. Задържам сваленото засега.

# 453
Има ли интервални,циклични,фастващи наоколо? Laughing Hug

Аз си действам по режима ,да си кажа Grinning
Отварям със салата,изчаквам известно време, и тогава другото хранене.

# 454
  • sofia
Наоколо съм и съм режимна!
Кантара не го забелязва...Все на тези 74 кила си вися, но си се харесвам!

# 455
  • София
И аз съм наоколо, но не съм режимна по смисъла на Фаст 5.  Grinning

На обяд хапвам някакъв плод, вечерята ми е либерално ВМ-НВХ.
Не прекалявам с плодовете, само понякога с динята.

# 456
В нас една диня се търкаля,но така си стои,а преди съм омитала от нея огромни количества.
Виж,на праскови и кайсии Heart Eyesне мога да устоя.
Вив,и ти си на Ори май Party

А преди малко,от един възрастен човек,си купих уникалните краставички-малки,дребни,крехки,чак сладки,та почвам да рупам Laughing

# 457
Прочетох първия пост на темата и имам следния въпрос. Вярно ли е, че след около 3 седмици хранене в прозорец от 5 часа се очаква отслабване 4 седмици по 1 кг.? А след това продължава ли отслабването?

# 458
  • Варна
Някой спазва ли този режим в момента, доста е стара темата, но реших да я побутна.

# 459
Някой спазва ли този режим в момента, доста е стара темата, но реших да я побутна.

И на мен ми  е интересно дали има някой на този фаст в момента?  newsm78

# 460
  • Пазарджик/Лондон
Аз съм на интервално хранене, но малко по различно от това в темата. Но тъй като се храня така от доста време и съм наясно с принципите на цикличното хранене ще си позволя да отговоря на въпросите ви.

hjkl;, в началото се отслабва с по около 4-6 кг. на месец и след това , когато тялото достигне оптималните килограми отслабването спира и само задържа постигнатото.

Remember, always strong!, моят режим се различава от този, но те принципите на цикличното хранене си приличат та ако имаш въпроси - насреща съм Hug.

# 461
Като гледам май никой не е на режима. Аз 4ти ден се пробвам вече. Имам малък минус, но глада много ме мъчи, особено сега в следобедните часове. Ядох иначе една круша преди обяд. По принцип прозореца ми е от 18 часа натам.

# 462
  • sofia
Трябва и аз да се включа. Предния път много добре ми се отрази! Най-добрия режим за мен!
Хубавото е, че няма йо йо ефект и не нашишкавях, като спрях!
Успех!

# 463
Кришка, мога ли да попитам какъв бе резултара ти и за какъв период? Последно, доколкото четох темата, видях, че си писала 5 кг за месец мисля. А след това?
Аз тази вечер порядъчно се натъпках и се чудя дали утре няма да покажа голям плюс. Днес ми бе особено тежък ден. Но поне глава не ме боля.

# 464
  • sofia
Не помня точно. След 5- те кила свалих може би още 2-3. Върнах си килата от преди да родя. Напоследък съм качила малко(спирам цигарите).

Общи условия

Активация на акаунт