Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 749
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
my_way, браво на теб, много добро постижение!  Simple Smile

Аз тази сутрин бях -6 кг. , днес е 10 ден от началото на режима, но не го спазвам стриктно.
В началото ядях зеленчуци, сега плодове - по веднъж дневно в малки количества, даже първия и втория ден ядох риба за вечеря. Днес ядох череши - цяла чиния, вчера резен диня, онзи ден кайсии. На мен ми трябва бързо да сваля килограми, не ме интересува колко пречистена ще стана.  Laughing
Мисля да карам така, докато закръгля на -10 кг., колкото и дни да отнеме, ако ще и 20, после ще се захранвам.

# 151
Аз още чакам сиропа и до няколко дни започвам.  Тъй като по принцип съм с много ниско кръвно и често събирам границите, малко се притеснявам дали ще ми понесе, но съм сигурна, че крайният резултат ще е задоволителен.  Чудя се само ако наистина ми причернее от глад през първите 2-3 дни, една краставица без кората ще навреди ли?  newsm78

# 152
Няма да навреди, няма и да те засити кой знае колко. И аз съм с ниско кръвно и ми причернява като не ям, даже ми прилошава, но с този режим нямах проблем. Ако ти прималява от глад, пий си коктейлчето. Ако още ти е гладно, което не ми се вярва, пийни си неразреден кленов сироп. Веднага ще се почувстваш сита. Останалото като глад е само в главата.  Mr. Green
Наливай се с много вода постоянно и си подремвай първите дни. Аз поне все гледах да започвам събота и неделя, защото ми става едно сънено и отпуснато, а и се ходи до WC повечко пъти. От третия ден всичко се нормализира.

# 153
Няма да навреди, няма и да те засити кой знае колко. И аз съм с ниско кръвно и ми причернява като не ям, даже ми прилошава, но с този режим нямах проблем. Ако ти прималява от глад, пий си коктейлчето. Ако още ти е гладно, което не ми се вярва, пийни си неразреден кленов сироп. Веднага ще се почувстваш сита. Останалото като глад е само в главата.  Mr. Green
Наливай се с много вода постоянно и си подремвай първите дни. Аз поне все гледах да започвам събота и неделя, защото ми става едно сънено и отпуснато, а и се ходи до WC повечко пъти. От третия ден всичко се нормализира.

Благодаря ти    bouquet

# 154
Аз реших твърдо да си карам на Мадал бал. Видях, че цената в България не е раздута, съответства напълно на цената на сиропа в Англия и Германия.

Ето, в английския Амазон е: 1 литър - 37,35 паунда, което е около 90 лв.
http://www.amazon.co.uk/Madal-Bal-Natural-Tree-Syrup/dp/B002NWEIEW

В други английски сайтове го видях и за 42 паунда, или около 97 лв.

А в немския Амазон: 1 литър - 55 евро, което е 108 лв.
http://www.amazon.de/Madal-Bal-Natürliche-Syrup-Detox/dp/B0 … eywords=madal+bal

Така че, не мисля засега да пробвам с други сиропи. 100 лв. не са малко за 10 дни, но пък се компенсират от цената на храната, която не ям за това време. Чисто финансово погледнато, излиза по-евтино да пия Мадал бал 10 дни, отколкото да се храня, защото 10 лв. дневно по никакъв начин не биха ми стигнали за храна и напитки.

А отделно, че прочетох и това за Мадал бал:

What does it Contain? The syrup comes from the sap of five types of tree - the maple and four rare Asian palm trees - all growing naturally and organically. The maple sap comes from Bird’s Eye maple trees of North America. Trees need to be over 40 years old to extract sap without harming the tree, and the sap can only be extracted during a few months of the year. This pure syrup is very different from most maple syrup sold in shops, which can be over 90% artificially synthesized from sugar and corn syrup. The palm syrup comes from the sap of the Arenga, Kita, Nipah and Palmyra palm trees, which grow in forests in different areas of South East Asia. The sap from each type of tree is extracted using techniques introduced and monitored by Swiss aid workers. The sap is carefully turned into syrup, and then the syrups are blended and canned. No sugar, preservatives or chemical processes are used.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 22:51 от Анонимен

# 155
И аз пуша и пия кафе сутрин. Има резултат, при мен този път е 4 кг за 8 дни. Разликата в сантиметрите е очебийна, в килограмите не чак толкова. Но аз от 4 ден бях в МЦ. Захранването малко през пръсти го направих, но сега мисля да продължа със системата 60. На мен също ми свърши Мадал бала по средата и купих Кленов сироп "Ц", чувствах се добре и не изпитвах глад. Даже според мен той е по сладък от мадал бала. Успех на всички.

# 156
Здравейте включвам се и аз към групичката ви. Днес започвам със сиропа, но си взех немски кленов сироп от аптеката. Нямаше палмово масло от парлива палма за да смесвам за това само кленов. Направих си сместа, но не ми се струва никак сладка, а по форума четох че била много сладка и приятна. Може сиропът ми да не е съвсем чист. Дано поне ме засищита. Висока съм 169 см и тежа 74,50 кг ...Стискай те палци...Моя позната на 54 г е свалила заедно със стриктното захранване близо 17 кг за месец...това ми дава огромен стимул , че има ефект и си заслужава ...Успех на всички ....

# 157
здравейте отново . приключих с 10 те дена на програмата . днес отчетох -6 кг Simple Smile мноооого съм .летя от щастие Simple Smileдоволна сега ще внимавам със захранването, няма да го правя както го пише тук ,защото нямам тази възможност, но ще приемам предимно течности, айрянчета,супички и така . имам обаче въпрос, след колко време е желателно отново да повторя програмата за 10 дни ?

# 158
Здравейте, мами искам да ви попитам дали докато пия 2-та литра сироп на ден  понеже,ще се наложи да си го правя в бутилка от два литра, тъй като няма как да си бъда във нас може ли освен него да се пие и вода или само него и ще стане ли нещо , смисъл няма да има проблем и няма да е по-малък ефекта, ако пия и сиропа и вода...?
И втория ми въпрос когато направя 7-те дни и се захраня другите 7 дни, кога мога да повторя пак, за да постигна желаното тегло?

# 159
Водата отделно от сиропа даже е задължителна,за да се изхвърлят токсините.В книжката мисля ,че пишеше ,че след 3 месеца може да се повтори режима,но тук май има хора ,които и по скоро от 3 са го повтаряли.

# 160
Пие се много вода, като дневното количество трябва да е най-малко 30 милилитра на килограм тегло. Пример - ако тежиш 50 кг, трябва да пиеш 50 х 30 - 1.5 литра.

За повтарянето на режима - пациентите със свръхтегло при Гарабитов, които имат да свалят примерно по 100 кг, са постоянно в режим: сироп - захранване - малко време на друга диета и пак сироп и така нататък. Аз обаче повторих сироп много скоро след първия цикъл и натрупах доста психологически глад. Не знам в клиниката как се справят с този проблем.  newsm78

# 161
Дотук за 13 дни - минус 6,5 кг. Но не спазвам на 100% режима, карам по моя си версия. Имам и пълни дни на сиропа, имам и дни, в които хапвам плод, или зелечук, дори риба и месо ядох първите 2 дни.
Вече не броя и дните, ще карам докато мога, може и месец.

# 162
Браво Жасмин, браво на теб... Аз също се изкуших втория ден, но сега съм значително по добре /ден трети ми е днес/ . Може ли да ми кажеш от колко кг стартира диетата.

# 163
Привет! Чета ви и ви се възхищавам. Опитвам се да се присъединя. Имам за доизпиване около 200мл мадал бал, останал ми от преди стотина години (но му няма нищо, поне на вкус) и в неделя си взех кленов сироп от DM. Имаше С и А. Оглеждах ги кой по-тъмен, на кое шишенце какво пише и като не открих никаква разлика, взех и от двата по едно. Вкъщи ги пробвах и на вкус - отново не открих разлика. Намалени са в момента - 16.15 големия и 12.75 малкия.
Хубав ден   bouquet
Пишете си по-често резултатите, даже ако трябва на всяка страница, много е стимулиращо . . . като се размечтаяяяя  Hug

# 164
Дотук минус 7 кг. точно. Ден не знам кой е от диетата, май 14 (не ги броя), защото съм по олекотената версия и мисля да карам, докато сваля 10 кг.

gala222, имам 10 за махане, даже още по-добре 12.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт