Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 751
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Жасмин, ти си вдъхновение   bouquet
Нормално е да има застой в някакъв момент.Не го мисли, пак ще търгне.А повече движение винаги помага smile3525

# 181
Браво на нас! Супер сме!
И аз не смъквам повече, въпреки че си продължавам с гореща вода сутрин и по-късно фреш, леко готвено хапване на обяд, вечер салатка, сухари със сирене/ кашкавал. Но плодове ям до пръсване. Не мога да се спра!
Днес минах до кварталния ДМ и за жалост имаше само от малките сиропи и то като че ли вече е минала промоцията, защото 250мл = 14.99лв. Нищо не можаха да ми кажат, доста са неориентирани.

Някой днес да е проверявал? Търся си голямото шише, но май закъснях.

# 182
Ами, да си самоотговоря. Промоцията в  ДМ е била до вчера. Яд ме е така, че няма да си купя, а ще карам на плодове до следващата промоция! (не че ще ми излезе по-евтино) Close

# 183
  • София
Ами, да си самоотговоря. Промоцията в  ДМ е била до вчера. Яд ме е така, че няма да си купя, а ще карам на плодове до следващата промоция! (не че ще ми излезе по-евтино) Close

Да но пък е пълно с прекрасни плодове в момента , наслаждавай се   bouquet

# 184
6 ден... -3,8 кг....Вече пия по едно кафе на ден, бавно, бавно през целия ден...Главоболието е май само сутрин.......работата ми е доста натоварена и не мисля за храна..Днес хапнах две черешки и едно парче пъпеш, само за да проверя дали са сладки, защото малкия твърдеше че не стават ..Забравих да ви споделя, че сутрин и вечер пия хапчета за разхлабване....Аз хванах промоцията в ДМ купих си шише от 0,375 мл..... Момичета не се отказвайте, минала година един месец карах само на диня и бях свалила около 8 кг . След около две седмици дините ще са вкусни и ще минем на тях, вместо този коктейл  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 185
Жасмин, какво количество плодове или зеленчуци си позволяваш ? През целия ден ли ги ядеш или само на едно хранене /например само на обяд или вечеря / ? Дано да успея да издържа 14 дена и после да мина на твоя вариант.....

# 186
Жасмин, какво количество плодове или зеленчуци си позволяваш ? През целия ден ли ги ядеш или само на едно хранене /например само на обяд или вечеря / ?

Ами не знам - не се ограничавам времево. Когато ми се дояде - тогава, 1 или 2 пъти дневно, но гледам да е малко количество. Днес прекалих, изядох над 1 кг. череши и сега се чувствам зле.  Sick

# 187
gala222, ти направо ме шашна с този един месец само на диня и минус 8кг !?! Това възможно ли е? Аз обожавам диня, но винаги, когато я ям на гладно адски ме свива корем (а никога не съм имала проблем с корем или стомах). И имам усещането, че пълнея от нея.
А извинявай защо пиеш хапчета за разхлабване? Нали си на сиропа в момента, нямаш нужда, няма какво да изхвърляш.

# 188
Днес съм -7,5 кг.  Party

Мнооого съм доволна! Мислех, че ще съм на плюс след вчерашното освинване с череши, но не!  Grinning

# 189
gala222 мога ли да те попитам какви хапчета ползваш за разхлабване  Embarassed

# 190
Днес прегреших и аз ...желанието за сол е огромно...Хапнах една шепа фъстъци  Sad
Пия Лакс -Ес  - ако пиеш две вечер може да получиш силни  колики в ранните часове, но изхвърляш доста,  за това аз пия сутрин и вечер. Така лъжа организма си ...Аз съм със страшно запечен корем, два до три пъти седмично мога да ходя по нужда.
За динята е вярно на обяд половин диня вечер още половин диня ...пиех си алкохолни коктейли и кафета на воля и резултата беше видим.  И тогава пак пиех тези хапчета. Не съм постоянно на тях, правя и почивка без график, но си ги ползвам.
7 ден ми е днес, дано да мога да издържа поне 10, но като чета Жасмин, се стимулирам много. След 10 ден ще мина на нейния вариант.

# 191
Здравейте,
И аз се записвам. Малко съм отчаяна днес ми е трети ден и особена разлика няма. Не съм свалила каточели нищо. Пия само коктейла и нищо друго. За три дена около 250 мл кленов сироп съм използвала клас Ц. Това количество малко ли е? Кога бяха на лице първите резултати при вас?

# 192
da mi preporachate dobar dietolog ?

# 193
Момичета, може ли захранването да се прави със цели плодове вместо със изстискани?

# 194
Днес съм -8,2 кг. за 20 дни олекотен режим с Мадал бал.
Последните 2 дни не съм пила сироп, нещо много се подкиселих с тези лимони. Само 1-2 пъти дневно хапвах череши, ягоди и кайсии.
Успешен ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт