Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 757
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте.   bouquet
Не съм се разписвала в темата отдавна... Задържах свалените килограми от първия път +/-1кг., който варира и в момента съм на втори ден от втора десетдневка след два месеца почивка. Много се надявам да имам отново добър резултат като първия път.
Успех на всички! Hug

# 226
На мен днес ми е 5 ден. Като цяло не се чувствам гладна и заради това чак следобеда си направих сироп, понеже нищо не ми се пиеше дори и вода. Снощи май доста течности приех чак се чувствах преяла  Laughing. Вчера в магазина си купих прясна мента и от снощи в сиропа си  слагам няколко листа мента. Страшно ароматно се получава и много вкусен коктейл. Иначе има някакъв застой при свалянето на килограми имах други очаквания но нека да видя колко ще издържа и тогава ще видим. 

# 227
Забравих да попитам, понеже прочетох в началото на темата, че някои пиете коктейла без лют пипер, на мен от миризмата на джинджифила направо ми се гади! Също така ми дразни на гърлото, но го пия с него за сега. А от лютия пипер ме боли стомаха. Не може ли само лимони и сироп? Tired

# 228
Гарабитов казва,че трябва да има люто,защото се засилвал метаболизма. Peace

# 229
  • Пловдив
а някой тука спазва ли подходящите лунните дни и фази за отслабване newsm78

# 230
Гарабитов казва,че трябва да има люто,защото се засилвал метаболизма. Peace
Няма особена логика, защото при неядене метаболизмът се забавя и само от един пипер не би се засилил особено, но... Поне аз така си го обяснявам, ама ще се мъча какво да правя. Ще е с джинджифил обаче, със запушен нос ще го понеса. Confused

# 231
Аз да се отчета : изкарах 7 дни и реших да мина на захранване така,че днес съм на ориз. Резултатът за 7 дни е -3,5 кг ,което не е много , но все пак е "-". Много ме тормозеше глада в последните дни ,а и вкуса на сиропа не понасях вече .След захранването ще се стремя да замествам вечерята и 1 ден седмично на сироп , вярвам , че ще има резултат.

# 232
Здравейте.   bouquet
Не съм се разписвала в темата отдавна... Задържах свалените килограми от първия път +/-1кг., който варира и в момента съм на втори ден от втора десетдневка след два месеца почивка. Много се надявам да имам отново добър резултат като първия път.
Успех на всички! Hug

Бижу при тебе какъв беше резултатът дни - кг от първата ? И спазва ли стриктно захранването ?

# 233
И аз тук....

# 234
Бижу при тебе какъв беше резултатът дни - кг от първата ? И спазва ли стриктно захранването ?
10 дни - 9 килограма. Стриктно спазено захранване.
От началото на новите 10 дни до днес - 3кг.

# 235
  • София
Привет, отново Simple Smile
Бижу, резултатът ти е истинско БИЖУ Peace
Аз приключих с 14 дневното си захранване преди 2 дни.Има един килограм, който се опитва да се върне, а аз упорито го гоня с много тренировки Laughing
Иначе за захранването - както вече писах, това ми е второ сиропуване с почивка от 3 месеца и половина и ми дойде малко в повече. Първият път бях стриктно по книжката. Този път ми беше нервно и много мислех за храна. Не съм направила генерални нарушения, но не бях стриктна. А съм перфекционистка по принцип и спазвам нещата дословно. За това си признавам прегрешенията:
на 3 тия ден от захранването - 10-15 фъстъчета.
на 5тия ден вечерта - домат със сирене
на 7мия ден -  ядох маслини със сирене
на 9тия - череши
на 10-тия - чаша вино
на 12тия - 100гр ром с кола  Mr. Green
Еми маисля, че това ми бяха изцепките, така изброени са доста Blush
Все пак задържах килограмите , а това е много важно за мен , защото наистина от години не съм била на тези кг и много държа да не ги върна.
За това пък тренирам яко и все повече ми е кеф, защото след 2-те сиропувания съм свалила 13 килограма Twisted Evil
И естествено с 13 килограма сланина по-малко човек се чувства много по-лек , трудоспособен и с желание за движение!
Много добре се чувствам , пожелавам на всички да постигнат желаните резултати и много здраве и поводи за радост newsm51

# 236
  • София
ЗдрАвейте Simple Smile

Заредила съм продукти и ще започвам сиропуване за втори път....първото приключи преди Великден, не помня точно датата. Тогава свалих 6кг., като 1кг-1,5кг съм си ги върнала...но както и да е - пак си е добре Simple Smile
Тогава го направих без английската сол.
Сега обаче съм си купила, но незнам как се приема.

Може ли някой, който е пил да ми каже малко по-подробни инструкции?!

Благодаря  Hug

П.П.: а по принцип през колко време е добре да се повтаря сиропуване?

# 237
Здравейте,реших и аз да се включа.Днес ми е 5ти ден със сиропа,много ме боли главата и почти целия ден го прекарах в спане.За жалост нямам кантар(тъй като съм студентка в София и в квартирата нямаме) и не мога да разбера дали съм свалила,но когато се прибера ще разбера.Искам да ви попитам според вас има ли проблем,че аз по принцип не пия много течности и сега дори се напъвам да пия,но 1,5л от сиропа го изпивам за 3 дни,а трябва да е за един.Според вас това пречка ли ще е за по - бързо сваляне.Всеки ден си позволявам да хапна нещо,защото имам ниско кръвно,но прегрешенията ми са за 1 ден 1/3 парче краставица или 1 праскова .Другото,което си позволявам е да пия натурални сокове,но май не трябва.Благодаря ви!

# 238
  • София
elleee   - Един пакет англииска сол се разтваря в 400- 500мл топла вода. Целия разтвор се изпива в продължение на 30 минути. От последното хранене трябва да са минали 3 часа, най-малко.
Половин час след изпиванетона англииската сол може да се започне сиропа.
iwisss - Главобоието и сънливостта са нормални.Главата те боли и защот не пиеш течности. Това е ужасно вредно и можеш да се навредиш сериозно на здравето.Надявам се, чепоне вода пиеш Simple Smile Сиропа е ужасно малко.На практика нищо не приемаш Shocked
Не се притеснявай толкова дали сваляш ,а почи да пиеш течности.
Натурален сок - НЕтрябва да пиеш, освен ако не си си го изцедила сама.
Между другото тези неща са  писани десетки пъти. Девойките , четете повече   bouquet

# 239
Чета, че масово се оплаквате от главоболие. Не знам дали е от водата, но сега, със сиропа общо изпивам по 2,5 литра вода най-малко. Понякога и повече. Нито предния път, нито сега ме е боляла главата. Но аз по принцип пия доста вода.

Бижу, резултатът ти е истинско БИЖУ Peace
Благодаря! Grinning То сигурно е, защото имам да свалям много килограми. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт