Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 759
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • София
кокетка  аз направих 7 дни на канадския, който си показала. Чувствах се прекрасно, за мен е идеален. Преди това също четох много и останах с впечатление, че един доста добър вариант е този http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=102118 , но не съм го поръчвала. На място в една от аптеките го нямаше наличен, затова просто си купих канадския.  newsm78 Сигурно те вкарах в по-голяма дилема  Simple Smile Който и да избереш - няма да сбъркаш. Успех!

# 346
Здравейте и поздравления за волята!
От петък започвам сиропа за 10 или 14 дни. Имам въпрос...преди година правих режима и на 6-тия ден получих ужасно сърсевиене и слабост в сурсето и спрях режима. Имам опит с гладуването, правила съм 20 дни режима на Лидия Ковачева безпроблемно.
Някой да е имал моя проблем?
Пак ще пробвам Simple Smile
Хубава вечер и успех!  bouquet

# 347
  • have faith and be patient ..
Здравейте момичета ! Някой поръчвал ли си е кленов сироп от тук /тези : http://www.iherb.com/Maple-Syrup ?? И ако да съответно кой и как се приема Simple Smile Мисля да си поръчам и да почвам и аз със вас ,но незнам има ли значение видът кленов сироп и пропорциите за вземане , кой какво и колко съдържа и т.н. .. много съм боса в съставките ,моля помогнете  Rolling Eyes  Peace

# 348
И аз имам въпрос. Каква е тази английска сол, която вече няколко пъти виждам да се споменава? Въобще не съм чувала за нея, какво е действието й и така нататък?
 Между другото днес започвам втори опит за сиропуване. първия път като знаех, че няма да мога да ям и всичко ми се ядеше  Embarassed, плюс това ме гонеше и предменструален глад. Надявам се сега да успея.

# 349
  • София
Здравейте момичета ! Някой поръчвал ли си е кленов сироп от тук /тези : http://www.iherb.com/Maple-Syrup ?? И ако да съответно кой и как се приема Simple Smile Мисля да си поръчам и да почвам и аз със вас ,но незнам има ли значение видът кленов сироп и пропорциите за вземане , кой какво и колко съдържа и т.н. .. много съм боса в съставките ,моля помогнете  Rolling Eyes  Peace

Аз не съм поръчвала и не знам какъв е. Единственото важно нещо за сиропа е - да е ЧИСТЧ, БЕЗ ЗАХАР и разни добавки и консерванти. Това е най-точният ориентир.
За пропорциите и начна на приемане- прочети първият пост от темата (поне  Laughing )

И аз имам въпрос. Каква е тази английска сол, която вече няколко пъти виждам да се споменава? Въобще не съм чувала за нея, какво е действието й и така нататък?
 Между другото днес започвам втори опит за сиропуване. първия път като знаех, че няма да мога да ям и всичко ми се ядеше  Embarassed, плюс това ме гонеше и предменструален глад. Надявам се сега да успея.

"Тая английска сол" - между другото е много важна. Ако искаш да успееш защо не разгледаш по-подробно темите? Това са основни неща писани по 100- тици пъти.
Има и Гугъл. Там също можеш да прочетеш.
Успех на всички  bouquet

# 350
Опс, някой май не е в настроение. Да си задам въпроса по друг начин тогава: Каква е връзката между английската сол и диетата с кленов сироп. Май уей, мерси за препоръката да прочета в интернет, не се бях сетила  Laughing

# 351
  • София
Опс, някой май не е в настроение. Да си задам въпроса по друг начин тогава: Каква е връзката между английската сол и диетата с кленов сироп. Май уей, мерси за препоръката да прочета в интернет, не се бях сетила  Laughing

Не е трудно да се сетиш. Laughing
Аз няма да ти отговоря защото както и да го зададеш този въпрос е дин и същ. Иотговорът ми е същият.

# 352

Не е трудно да се сетиш. Laughing
Аз няма да ти отговоря защото както и да го зададеш този въпрос е дин и същ. Иотговорът ми е същият.

Тук всички са в настроение,и е нормално да се задават въпроси.Но все пак и новодошлите може да прочетат повечко,всичко е писано многократно.Лек,усмихнат и отслабващ ден на всички Simple Smile

# 353
Ох вярно е, че не съм прочела всички страници, но от 24 поне 15 съм прочела. Отговаряли сте на много глупави въпроси страшно много пъти и не мога да разбера защо сега отказвате да го направите. Честно да ви кажа секнахте ми ентусиазма да следя темата. Нали е за това темата - да обсъждаме и да помагаме. Ако ще е всеки да си се оправя сам форумите се обезсмислят.

# 354
Ох вярно е, че не съм прочела всички страници, но от 24 поне 15 съм прочела. Отговаряли сте на много глупави въпроси страшно много пъти и не мога да разбера защо сега отказвате да го направите. Честно да ви кажа секнахте ми ентусиазма да следя темата. Нали е за това темата - да обсъждаме и да помагаме. Ако ще е всеки да си се оправя сам форумите се обезсмислят.

Е за това е де,ама и вие се постарайте малко.Някой се е постарал на първа страница да извади най важните неща,ами прочети ги.Аз лично не съм пила английската сол,гадна ми е и не ми понася добре.Но ако имаш проблеми с WC-то,и не ти помагат чайчета,английската сол върши чудеса.Нали идеята е все пак цялостно прочистване+свалени килограми Simple SmileТова е.

# 355
  • София

Мило момиче никойне те кара да четеш всичко. Laughing
Има още 6 теми с по 50 стрници. Не е нужно да си пълниш главата с цялата тази информация.
Но има търсачка , с която много лесно намираш САМО каквото те интересува.
Наистина не разбирам драмата? Все едно да влезеш във форума със зелевата супа и да попиташ каква е връзката на зелето с нея  Laughing.
Английската сол е от основно значение за пречистване на организма преди да започнеш сиропуването.
Много лесно е да  напишеш в тъсачката "английска сол".
Сега пак ще ми кажеш иронично , че не си се сетила Twisted Evil
Не може всичко да е смяно и сдъвкано.
Между другото все по-рядко влизам в този форум и смятам даспра изобщо. Моето време също ми е ценно и ако аз и повечето мацки можем да си намерим инфо, значи всеки може.
Форумът е да споделяме как се чувстваме, през какво преминаваме и какви проблеми срещаме през сиропския период. Не да повтаряме до безпаметност едни и същи 10 неща, писани буквално 100-тици пъти.
Не се заяждам, и не е нищо лично.
Апел към всички новодошли - основните неща са писани многократно. Не е трудно да се прочетат Simple Smile.
Обичам ви и ви пожелавам успех   bouquet
Черпя ви с тази песен:  http://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg и ви пожелавам весело и отслабващолято  newsm51

# 356
Мило момиче, драма няма. Мерси за изчерпателните отговори. Всичко добро.

# 357
  • Варна
Момичета,аз си закупих вече сиропче и след МЦ започвам.Изчетох всички теми,но едно нещо ме притеснява много Thinking .Има ли някое момиче,което си е изкарало сиропуването и захранването,но после да се е върнало към нормално хранене?Четох че повечето момичета минават на НВ или 90ДД,а аз някак не си представям вечно да съм на диета... #Crazy.Дали ако се кара просто по-лекичко с хапването седмица след захранването,без драстични лишения,ще се запазят поне половината от свалените кг? newsm78

# 358
Здравейте и от мен! От утре мисля да го почвам , но съм с този от ДМ който е клас Ц. Английската сол няма да я пия, защото напоследък го правя доста често и незнам дали е полезно за дебелото черво.  Въпросът ми е дали има някаква разлика в свалянето на килограми с мадал бал и обикновения кленов сироп.?  newsm78
Пожелавам успех на всички.   bouquet

# 359
  • София
Bojidarche - Не мисля, че се отразява на свалянето вида сироп. Сваля се от това, че не ядеш. Сиропа ти дава сила и енергия да живееш Simple Smile
 _sealight_   - Ако направиш правилно захранването и много плавно се върнеш към "нормално" хранене каквото и да значи това  Laughing ще си задържиш килограмите. Ако под "нормално" имаш пред вид разнообразна и полезна храна в умерени количества. Ако ядеш "боклучава" храна - захар, бяло брашно и всичко друго вредно , което знаем , че не трябва  Mr. Greenедва ли ще ги задържиш.

Общи условия

Активация на акаунт