Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 741
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Абсолютно съм съгласна, автоиронията ти е много готина и със сигурност е верният път и към готината фигура.
 И аз съм така 176см - 70кг (за жалост повечето под вместо над кръста), никой не ме брои за дебела, но усещането е вътрешно -тежат ми излишните и това си е.
Сигурно и аз ще стана верен сиропар Wink Особено след като ни каза и за по-икономичния вариант. Засега ми е само втори път, но с всеки път като че ли е все по-лесно, защото знаеш какво те очаква и че най-трудното е да се решиш.

Имам само още един въпрос към теб, като най-опитна сред нас - изчиства ли ти се езикът към ден 10?
На мен 6 дена като кг ми стига вече, но езикът ми е още бял и ще имам усещането, че не съм довела нещата докрай, ако спра сега. Затова се чудя, дали както пишат в инструкцииите да се ръководя от езика.

# 46
  • София
Привет Simple Smile
Мерси за инфото за джинджифила. Намерих си на прах в пакетета по 25грама в "Тмаркет" - а до нас.Явно не съм търсила добре предишния път Laughing
Не ми е особено вкусен но става в студения вариант. Още не съм пробвала с топлия, но него мога да си продължа да го пия с пипер. С две думи дъм доволна:)
Днес , ден 7 почти 4килограма са си отишли.
Много се радвам , че сред нас има ветерани в сиропуването. Да помагат и напътстват и ако трябва да ни понахокат  Twisted Evil
Успех на всички сиропки  bouquet

# 47
  • в огледалото на живота
Любов,Фата   bouquet
Благодаря за изчерпателните отговори.
Ще потърся  в ДМ при нас кленов сироп,надявам се имат от този клас  Peace

# 48
Fata тоя номер с езика винаги ми е бил с въпросителна,защото от първия ден ми побелява.Няма как да се чисти каквото и да в организма за няколко часа и според мен ефекта е от лимоните.Но не го твърдя,само подозирам.И съм си забранила да чета книжки,упътвания и прехвалени препоръки от производители и вносители - вярвам само на себе си ,на усещанията ми и на домашния кантар. Диетата действа и само упоритост и 50 излишни левчета,спомагат за доказване на ефекта Simple Smile

# 49
Добро утро на всички. Днес с първи отчет след вчерашното мерене на стартови 88 кг-днес 86.9кг. Цял ден вчера съм пила само 2 литра разтворен сироп,няколко чаши минерална вода и чаша зелен чай преди лягане.Знам,че първите 2-3 дни сваленото е предимно вода която съм задържала,защото ям много сол.Въпреки това ми идеше да клекна и да нацелувам кантара  Joy. Успех на всички и утре пак отчет.

# 50
Здравейте, на мен днес ми е 10 ден - успешен! и се чувствам супер. Не знам колко кг съм свалила, тъй като нямам много за сваляне, но със сигурност са поне 4 Simple Smile От утре започвам 10-дневното захранване, но в книжката, която е към сиропа не пише нищо за деня на ориз, вие какво ще кажете? Остана ми още малко сироп (беше 1л), който мисля да изпия след захранването. Успех на всички, заслужава си! Simple Smile

# 51
annieto останалият ти сироп можеш да пиеш по време на захранването,даже се препоръчва защото процеса на изчистване продължава и при захранването със сокове и супички.По една чаша с всяко ядене е най-добре,аз така правя винаги ако ми остане сиропче.

# 52
annieto, първо поздравления! В книжката си пише за ориза - има преходен ден на ориз. 50гр сваряваш в 0.500л вода и разпределяш течността и ориза за целия ден. Това е. При нужда подслаждаш със сиропа.
Успех, защото изпитанието продължава.  Wink

# 53
Любов Филипова,
номера с езика и на мен не ми е ясен, защото не виждам да ми се изчисти скоро. Затова питам тези, които са стигнали до ден 10 . Но все пак е от чистенето, не от лимоните, защото февруари правих за пръв път житния режим, в който няма лимони, и езикът ми направо се обложи първите дни, после се поизчисти. Явно имаме много шлаки за изчистване, аз така си мисля, за да ми остане стимул за следващия режим.
Аз мисля да спра до ден 7. Много съм доволна и мога още, но от 1 юни сме на море и искам да си оставя повече дни, за да се захраня бавно и внимателно.

Утре съм на китайско!  dance

# 54
Здравейте Simple Smile
При мен процеса се забави малко (сигурно е нормално).
Ден 6-ти: -3кг.
Направо не ми се мисли как ще ги сваля оставащите 5  ooooh! Мислех да правя диетата за 10 дни, но май ще са ми нужни повече  Laughing Успех момичета!  Hug

# 55
Любов Филипова , благодаря, ще послушам съвета ти Simple Smile
Fata , мерси, явно съм чела през ред  Grinning Simple Smile

# 56
Или аз или кантара нещо не е в ред Simple Smile Сутринта се мерих 86,9 сега минавайки покрай него реших да се пробвам дали ще имам разлика,,,,е не е истина показа 85,4.Това не е възможно,защото съм изпила 3 литра течности,не знам колко са на грамаж,,,,,вярно е че ходя да пишкам през 15 минути като крава,ама чак толкова,,,,,,не ми се е случвало.И все пак е хубаво защото стана пред очите на мъжа ми и му показах тетрадката със записаното сутринта,получих похвала и пожелание за тотален успех в следващите 8 дни
   Heart Eyes

# 57
  • USA
Да се запиша и аз при вас пак-февруари месец бях 5 дни на плодове и 5 дни на Кленов сироп!
Резултата - 7 кг.
Много бях доволна от себе си!
Сега отново мисля да направя същата схема - старт в петък !

# 58
На мен днес трябва да ми е междинен ден с ориз, ама толкова ми е лошо, че едвам се държа на краката си...  Confused Тоя ориз яде ли се или само се пие чорбата му....

# 59
Отчет 1 ден старт- 88 кг..2 ден-86.9 кг.,днес трети ден-85,2 кг. Ако кантара е верен и не ми прави нелепи номерца,излиза че за 2 дни на сиропа съм свалила 2,8 кг. общо. Дали за 20 дни ще сваля 28 кила  Joy,майтапя се,ама е хубава идея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт