Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 744
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Жасмин,точно неера баум купувах от 1 литър,от ремедиума,ама нямат внос.С него се чувствах най-добре и свалих най-много когато го пиех. А за цената да не говорим,,,мадала е препрепреоскъпен.Blanka Не пия само палмов сироп,комбиниран е кленов+палмов (2 към 1)точно както е в Мадал Бал и Неера Баум.Точно затова сега като купих кленовия клас Ц -чист реших,че трябва да купя и палмов за да стане точно по рецептата на мадалбал. Както вече се потретих за не знам кой път,когато пих само кленовия клас А,не само че отслабвах адски бавно,ами и нямах сила даже да стана от леглото за да го забъркам с лимоните.Прочетох дословно съдържанието на етикета на мадал бал и неерата и си ги комбинирах сама.При мен стана супер,и вкусно и сладичко и направо ми изрязва килата и ги мята някъде далеко Simple SmileКак да не съм доволна .

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 16:16 от Любов Филипова

# 91
Neera Baum Sirup Dietrex -това купувах аз за 46- 48 лева от аптеката.Нямат внос от месеци,даже от етикета на старото ми шише извадих адреса на вносителя Арлеан 850 и там имаше телефон.Обаждах се толкова често да питам за доставки,че накрая жената ми запомни името и си каза нейното,,,Галя,,,почти приятелки станахме,което обаче не помогна за доставяне на сиропа.Те са основен вносител и ако в техния склад няма Неера,значи никой няма,поне тя така ми обясни.В момента в който им докарат,обеща че ще го сложат в сайта си-там има всякакви други неща освен сиропа.Аз обещавам да ви го споделя,ако се случи все още да сме на тая диета и се намираме тук Simple Smile

# 92
Браво на вас! Оформила се е дискусия, докато аз цял ден приготвям да не ви казвам какви кулинарни изненади за фамилията довечера.

Радвам ви се, че спазвате добър тон и пускате инфо кое къде и колко.
На мен Мадал Бал действително ми хареса  повече като вкус и засищане, по-гъст е и по-икономичен. Но цената му определено не ми се нрави.
Затова и втория път си купих от кленовия в ДМ, за да довърша. Върши си работа.Мисля изобщо да не се задълбавам повече и много благодаря на Любов за споделената икономична рецепта. За мен това е вариантът за бъдещите прочиствания. Надявам се да внесат от сиропа на Неера -Баум - 1л. за 40-50лв.. Ако някой го намери, нека сподели тук.

Искам да ви споделя, че познатите вече ме питат какво съм направила със себе си и ме оглеждат любопитно! Grinning И съм стимул за сестра ми, която ще започва другата седмица. Много съм хепи!

# 93
Fata,честита нова визия .Бъди щастлива и си накупи нови тесни дрешки Simple Smile А аз ще се помъча още 5-6 дни поне за да си вляза в тесните -няколко размера по-малки дънки   chef Никакво готвене и ядене докато не се навра в тях-инат съм Simple Smile

# 94
Жасмин,точно неера баум купувах от 1 литър,от ремедиума,ама нямат внос.С него се чувствах най-добре и свалих най-много когато го пиех. А за цената да не говорим,,,мадала е препрепреоскъпен.Blanka Не пия само палмов сироп,комбиниран е кленов+палмов (2 към 1)точно както е в Мадал Бал и Неера Баум.Точно затова сега като купих кленовия клас Ц -чист реших,че трябва да купя и палмов за да стане точно по рецептата на мадалбал.

И аз така ще направя, мерси много за информацията! Значи смесваш 2 части кленов с 1 част палмов, нали?

Страхотно е човек да си се напъха в малките дрехи, пожелавам го на всички тук!   bouquet

Аз пък за нахъсване гледам и The biggest looser.  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=DT5yo7Q21r4

# 95
Здравейте момичета  Hug
Ден 7-ми пак съм - 3кг.
Определено има разлика съдейки по дрехите ми. Купих си от ДМ кленов сироп (Мадал Бал-а го приключих). В неделя съм на кръщенка  Laughing как ще издържа нзн. А може ли само кленов сироп, без палмов или трябва да взема и от двата?

# 96
Зачети се няколко поста по-нагоре. Ще намериш отговора - оригиналното прочистване е с кленов сироп, другото са усъвършенствани вариации по темата.
Издържа се, споко, като се погледнеш в огледалото и като преместиш дупката на колана, ще ти дойде стимул. Аз ежедневно приготвям какви ли не вкуснотии, но съм бетон! Пия си фрешовете и политам от вкусове и аромати. След някой и друг ден (10-15) ще си хапвам от всичко по малко, но ще съм вече фина мацка!

# 97
когато пих само кленовия клас А,не само че отслабвах адски бавно,ами и нямах сила даже да стана от леглото за да го забъркам с лимоните

Сега чета книгата, към която дадох линк и мисля, ченамерих отговор защо се получава така:

There are three grades of maple syrup. Grade A is the first run— mild in taste, sweet and with fewer minerals than the other grades. It is more expensive and less desirable but it may be used. Grade B is the second run with more minerals plus more maple taste. It is more suitable for the diet and is less expensive. Grade C is the third run with even more minerals and still stronger taste of maple and slightly less pleasant for most people, although acceptable in the diet. It is lower in price. As Grade C is less expensive it can be used as an excellent sweetening agent in preparing foods.

Има три степени на кленов сироп. Клас А е първият манш-лек на вкус, сладък и с по-малко минерали от другите класове. Той е по-скъп и по-малко желателен, но може да се използва. Клас B е втората серия с повече минерали плюс още по-кленов вкус. Той е по-подходящ за диетата и е по-евтин. Клас C е третият вид с още повече минерали и все още силен вкус на клен и малко по-малко приятни за повечето хора, въпреки че е приемливо в диетата. Той е с по-ниска цена.

----------

Книгата се оказа доста интересна, а е съвсем малка като размер.  Peace

Примерно ето това е полезно от нея: "Ментов чай ​​може да се използва по време на тази диета като приятна промяна и да съдейства по-нататък в почистването. Неговият хлорофил помага като пречиства, неутрализира миризмата на тялото и устата, която се отделя по време на прочистващия  период."

"Добавянето на лют червен пипер е необходимо, тъй като разчупва слузта и увеличава топлината чрез изграждане на кръв. Той също така добавя много витамини B и C."

Също така пише, че хората с наднормено тегло, които искат да отслабнат, да пият по 6 чаши сироп (1,8 л.), а хората с нормално тегло да пият повече.

Както и това, че сутрин и вечер трябва да се пие или вода с морска сол, или слабителен чай.

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 19:21 от Анонимен

# 98
4 дни - минус 3,8 кг.  Peace

Много съм доволна!

# 99
Здравейте Simple Smile
Много съм щастлива, най-сетне кантара мръдна  Hug
Ден 8-ми: - 3.700кг. Сутринта видях шестицата на кантара, от няколко дни бях заковала на 70.100. Днес съм 69.400

# 100
Добро утро момичета, подготвям се за великия понеделник и след като вчера дискутирахме темата кой какъв сироп използва днес имам още едно питане: сетих се, че миналия път имах проблеми с 00 и през десете дни не съм ходила въобще, някой има ли такъв проблем и можете ли да ми дадете съвет какво да правя  Embarassed

# 101
можете ли да ми дадете съвет какво да правя  Embarassed

Сутрин и вечер слабителен чай със сена. Има в аптеките.  Peace

# 102
Понеже не съм много фен на чайовете да не кажа въобще същата работа може ли да ми свърши и сена на хапчета?  newsm78

# 103
ДОбро утро на всички.Днес няма да има отчет,кантара се скапа,батерията де-само светва начален екран и после угасва.Въобще няма цифрички Sad .елитооо ако не обичаш чай сена,прави го само с чаша топла вода като Лили Иванова-тя казва,че пие такава вода цял живот с цел сутрешно изчистване на червата.А аз прочетох снощи в един сайт за диети,че сутрин е хубаво да се пие чаша вода с канела и лъжичка мед,за прочистване на токсини,за отслабване и за енергия.Няма лошо да се приложи и това към клена-аз съм доброволец и ще пробвам още сега.

# 104
Включвам се и аз. Преди месец направих 7 дни с МадалБал. Мога да споделя, че първите три дни беше ужасно - на втория ден ми се появи невероятно главоболие, умирах от глава и нямам спомени в продължение на 24 часа.... като чето темите, май е било нормално... после мина - и страхотна лекота. Много ми беше добре ... чак взе да ми харесва, но се оставих да ме убедят, че 7 дни са ок ... и трябва да спра.
Лошото за мен е че след това ... захраних бързо, бързо ... върнах си почти всичките 5 кг... и това е грешка момичета- не го правете!
Сега мисля да почна пак ... дали може... минал е само 1 месец?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт