Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
sunlit74 благодаря  Hug
Днес запо4нах захранването с портокалов сок 8 ден 73.5 надявам се и по време на захранването да сваля поне2-3 кг.
Лек и усмихнат ден моми4ета   bouquet

# 526
Аз пък ден 2-ри и се отказах Simple Smile Видях на един софийски плаж моя позната, която през Февруари прави 10 дни мадал бал. Беше станала 50 кг. Сега каза, че е върнала само 2 кг. т.е. е 52 кг., обаче на мен ми се видя ужасно подпухнала и определно има целулит и то много много видим. Не спортувала, защото нямала време, но успявала с умерено хранене да не качва килограми.

# 527
  • Пловдив
Привет на всички,

Днес е последен ден на захранването...
Всичко на всичко от 21.7 до 11.08 -- 7кг. ( Исках 10 кг , но съм доволна и на това, което постигнах).

Добра новина - от момента на захранването няма изменение на горе , а само задържане.

Аз продължавам да участвам в темата....
Ще се опитам да заменя вечерята в 5 дни от седмицата със сироп; както и да имам един ден в седмицата само на сироп. Освен това ще включа тренировки с вело, гири и хранителен режим.

Продължаваме нататък. След 2 месеца ще направя отново гладуване..

# 528
Отчет след ден 8-ми , - 3,8 кг.
Задържам нещо  newsm78

# 529
  • Пловдив
Отчет след ден 8-ми , - 3,8 кг.
Задържам нещо  newsm78

нормално по назад и аз писах че 3 дена седях на около 58 / при мен застоя почна от 7- мия ден , на 10 смъкнах до 57, но  след диетата пак заковах на 58-59
Тялото си има някакви предпочитания относно кг, а и според моята височина 1.68 , това май са му най удачните кг , въпреки че на мен не ми се струва така  Rolling Eyes
По важен е обаче детокс ефекта
Странно е че месец и половина след диетата някак си от вътре ми идва да минавам на разтоварващи дни от време на време, като си претоваря храносмилателната система - някак си тялото си иска , което е добре  Stop

Аз също не свалих много около 5 кг , но бях доволна от начина по който се чувствах след диетата

# 530
Здравейте момичета  Grinning
Аз вчера не можах да се сдържа, бях на погача и хапнах парче кекс, вечерта 3 парчета диня....ужас  ooooh! И днес ден 3-ти: кантара не мръдна надолу  newsm45 Много ме е яд, но както и да е, искам да продължа до петия ден.

# 531
Здравейте, Hug
от днес започва моята борба с Мадал Бал. За сега съм изпила 2 чаши и мога да кажа, че на вкус въобще не го бива, поне според мен.  Confused Висока съм 167 см и тежа 62 кг. Преди няколко месеца бях пила ЛиДа и свалих около 8 кг. Надявам се да успея да си сваля нужните килограми с Мадал Бал + спорт.

Успех на всички и хубав ден! Peace

# 532
Привет момичета,

И аз стартирах диетката днес Simple Smile и мисля да я докарам до 10 или 14 дни, но ... каквото сабя покаже...  Ще докладвам редовно  Mr. Green

И нали не е задължително да се наливаме с по 4-5 дози от сиропа на ден, ако нямаме нужда, че аз от сутринта до сега едва чаша и половина съм изпила  Embarassed, но предполагам от утре ще започне да ме мори глад  и ще ги увелича...

Успешна и приятна седмица на всички!!!

# 533
Почвам последния си -десети ден...
Ъъъъ много ми се яде вече  Embarassed

# 534
...........

И нали не е задължително да се наливаме с по 4-5 дози от сиропа на ден, ако нямаме нужда, че аз от сутринта до сега едва чаша и половина съм изпила  Embarassed, но предполагам от утре ще започне да ме мори глад  и ще ги увелича...

Аз съм стигала и до 2,5 литра но към края вече, а в първите дни съм пила доста по малко  Wink

# 535

Аз съм стигала и до 2,5 литра но към края вече, а в първите дни съм пила доста по малко  Wink

diana_m - благодаря за пояснението Simple Smile и аз предположих, че с времето дозичките за деня ще нарастват на брой...

junia-eli - стискам палци да минава денят ти леко - ти си герой!!! Simple Smile

А, момичета, имам един въпрос, който много ме терзае - как така след 10 дни глад ще минем на междинен ден ОРИЗ  Shocked ??? Няма ли да ни се сплетат червата от тая драстична промяна, или аз нещо не загрявам  Embarassed... Моля, ако някой е наясно - да сподели.

Благодаря предварително   bouquet

# 536
Здравейте момичета Simple Smile
Ден 5-ти: без свалени кг. (оставам на -2кг до момента). Нещо съм се заблудила, започнах от петъка и един ден ми се е изгубил, бях останала с впечатление че съм 4-ти ден. Мислех да изкарам 5 дни, но май ще ги увелича. Искам още 2-3кг надолу. Писна ми всеки път да ми остават едни "плаващи" кг., които в последствие да се трупат нагоре. Успех и добре дошли на всички нови сиропуващи  baloni

# 537
Здравейте...записвам се и аз.
Днес ми е 2ри ден на Мадал Бал. Лошото е при мен че нямах кантар да се премеря с колко почнах, но горе долу знам и тази вечер мисля да се поправя.
1ви ден- ОК...
2ри ден- Чувствам се ужасно, отпаднала, сънлива, започна да ми претреперва, прекалих и малко с червеният пипер в днешната доза.
Искам да издържа поне до петък...имам да свалям около 10-12кг, но и 2-3 да сваля сега е ми е стимул заото пробвах какво ли не.

# 538
А, момичета, имам един въпрос, който много ме терзае - как така след 10 дни глад ще минем на междинен ден ОРИЗ  Shocked ??? Няма ли да ни се сплетат червата от тая драстична промяна, или аз нещо не загрявам  Embarassed... Моля, ако някой е наясно - да сподели.
напротив, хапни си спокойно указаната доза - ако успееш да го преглътнеш без сол и без нищичко в него, аз успях да хапна едва макс 5 лъжици /ми то безвкусно това  #Crazy/

# 539

Общи условия

Активация на акаунт