Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 540

А, момичета, имам един въпрос, който много ме терзае - как така след 10 дни глад ще минем на междинен ден ОРИЗ  Shocked ??? Няма ли да ни се сплетат червата от тая драстична промяна, или аз нещо не загрявам  Embarassed... Моля, ако някой е наясно - да сподели.

Angellove - и аз като теб доста мислих по въпроса и дори се върнах и прочетох коментарите по този въпрос в първите две теми.
Истината е ,че оригиналната диета се спира на съвсем друго захранване и като дни на продължителност и като встъпителни храни.Едва в  трета тема се появява като начална тази,която е и в нашата тема с тук предложеното захранване.До колкото открих то е на Гарабитов , защото е едно към едно от неговия сайт.След дълги размисли аз реших,че ще направя свое си захранване,нещо между двете като ориза няма да го ям особено като за  първи ден.Вижте линка с захранването от сайта на Мдал.
http://www.madal.bg/cgi-bin/s.cgi?lang=bg&act=cat&id=60

Ще се радвам на коментари. Hug

Резултат от диетата след 10 дни - при мен -4,200 кг.Надявах се на повече,но ... колкото,толкова ...
Започвам захранване,ще ви държа в течение!Успех на всички!

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 08:38 от junia-eli

# 541
Здравейте и от мен смели момичета  Hug
Аз съм на сиропа от събота 10.08, започнах от 92 кг , 167 см.. на 3ти ден бях -3 кг. Отдавна не ми се беше случвало да ми подейства диета. Нямам хормонални проблеми, но нищо не ми действаше. Поради тази причина съм се закучила да не се оказвам и да се помъча най-малко 10 дни, най-много 14(ако издържа ще е супер).
Ефекта относно кожата е супер, пъпки не ми излезнаха , а иначе си имам..Кожата ми е чиста не е мазна-супер  Flutter , целулита се чисти. Това за страничните ефекти .
1 ден ми беше гладно вечерта
2 ден бях супеееер , никакъв дискомфорт, никакъв глад и слабост
3 ден вечерта бях отпаднала , усещах слабост и пих от сиропа преди да легна
4 ден много добра кондиция
5 ден ми е днес - за сега съм ОК

Отчитам се чак сега, защото не знаех дали ще го докарам до тук, за моя радост успях  Simple Smile
Пожелавам успех и воля на всички, пишете, защото е много мотивиращо   bouquet

# 542
Привет, привет   bouquet

diana_m , junia-eli - благодаря ви, момичета  Hug ще видим какви ще ги върша с ориза - да го докарам първо до там, но захранването с фрешчетата мисля да си го правя стриктно...

Сега един бърз отчет от мен:  3 ден ми е днес: -3.400 кг (сигурно съм имала много задържана вода за изхвърляне), не ми е още гладно, не ми е отпаднало и не ми е зле (за сега), само езикът ми е адски обложен и е неприятно - но както се казва  Mr. Green "ама га яди кифтета - ни рива?!"

Успех на всички и ще минавам по 2-3 пъти на ден да ви чета   bouquet , че сте ми голяма упора!!!

# 543
Здравейте,
искам да попитам задължително ли е да пия по 6 дози дневно? На ден изпивам по 3 чаши и не изпитвам глад? Thinking

Хубав ден! Peace

# 544
 Здравейте и от мен.....
3ти ден на Мадал Бал- няма тази отпадналост както през 2ри ден, пак не ми е много добре, но се чувствам много по-енергична и положително настроена. Мислех да го пия 7дни, но не знам дали мога да издържа.

# 545
Добро утро, дами Simple Smile

Минавам да видя как сте и да се отчета...

liakusi - и аз едва ги докарвам до 3 -  3 1/2 чаши на ден, но гледам да пия поне още 1 1/2 -2 литра вода, че нямам навик да пия достатъчно вода по принцип...

sweetmary - акопродължаваш със сиропа, вероятно вече си усетила, че 4-ти ден се събуждаш по-ведра и се чувстваш определено по-добре от предните 2-3 дни, но каквото и да си решила  newsm10

И сега отчет Simple Smile 4-ти ден на Madal Bal: -4.5 кг, чувствам се добре, доста по-лека и без усещане за глад!!

И пак едно питане   Embarassed какъв слабителен чай използвате по време на по-дългите програми и на какви интервали - всеки ден, или ...?

Приятен ден и успех със сиропуването   bouquet

# 546
Здравейте момичета Simple Smile
Ден седми: започвам захранване. За съжаление кантара не мърда, но по дрехите резултата е видим. Реших да направя тридневното загранване със сокове, като прескоча ориза. После мисля да мина на нисковъглехидратната диета (месо и зеленчуци) за седмица две и надявам се да стигна до мечтаните 64кг. Като цяло съм много доволна от тази диета. Започнах от 74кг (месец Май), в момента съм 66.300, при височина 173см. Мисля че по-добрия вариант е с Мадал Бал, а не с кленов сироп. Такива са моите наблюдения. Успех на всички  Hug

# 547
Ден 4ти...е ужас за мен! Казаха ми мои познати които да минали по този път, че докато приемаш сиропа много падал имунитета. Аз вчера бях до племенника ми да му занеса едни лекарства защото беше болен и взех че се заразих. Цял ден лежа и всичко ме боли. Като убита сам. Позволих си да хапна малко мед, пих чайове, но като цяло разтроения стомах продължава от вчера, но днес ситуацията е по-спокойна!! Simple Smile))))))
Имам 2 въпроса към вас:
1. Как започнахте да се храните след захранването или поне какви намерения имате?
2. Има ли някой с хормонален дисбаланс и какви са наблюденията след режима? Аз лично съм и забелязах че окосмяването намаля, отделно лицето ми е по-чисто  (като изключим всички други оплаквания). Не очаквам да сваля честно казано, защото пробвах какво ли не и не сам сваляла, но поне да се отпуша от всички боклуци в организма ми и да започна да свалям след това.

# 548
Здравейте и  от мен, да си кажа не съм фен на форумите, но сега ще имам голяма нужда от Вашата подкрепа. Преди време с "диета"(пълен глад близо 3 месеца) си докарах много сериозни проблеми с инсулина и сега съм много дебела си е точната дума. Много ми се иска преди когато си бях 70 кг да не съм правила глупости, но се учим от грешките си...
Та след лиричното отклонение  Embarassed и след близо 2 месеца четене на всички предишни теми се престрашавам отново да започна диета. Досега съм била в доста стриктен режим на хранене, но килограмите са си много 120 на 1.70 височина. В момента съм на гости в БГ, но след два дни се прибирам в САЩ и започвам със сиропа. Поръчала съм си този кит: http://www.amazon.com/Neera-Natural-Improved-Burroughs-Cleanser/ … atural+tree+syrup
Надявам се да успея да издържа 10 дни, но честно ви казвам изпитвам панически страх, след предишните истории които сътворих. Лошото е че и в семейството ми, децата ми и съпругът ми са категорично против да започна това начинание. Аз обаче съм твърдо решена, защото за тази две години в която съм на път да се удвоя се чувствам доста зле, не само психически но и физически. Затова се надявам поне на вашата подкрепа. Тук четох за първите дни че се чувстват някой девойки зле, затова реших моите първи дни да са веднага след прибирането ми, защото така или иначе боря часовата разлика и се чувствам кофти.
Засега толкова, утре трябва да ми пристигне сиропа. Живи и здрави в Събота или Неделя започвам. Ще докладвам всеки ден. Стискайте ми палци. И предварително Благодаря, че ще минете с мен през това  Hug

# 549
Здравейте и  от мен, да си кажа не съм фен на форумите, но сега ще имам голяма нужда от Вашата подкрепа. Преди време с "диета"(пълен глад близо 3 месеца) си докарах много сериозни проблеми с инсулина и сега съм много дебела си е точната дума. Много ми се иска преди когато си бях 70 кг да не съм правила глупости, но се учим от грешките си...

От все сърце ти пожелавам да си здрава и да отслабнеш, но те съветвам да се посъветваш с доктор преди да започнеш сиропа, да не стане вместо да изпишеш вежди да избодеш очи. Очевидно си си причинила някакъв здравословен проблем с глада- може би това не е начина за теб или пък пробвай леката версия, в която заместваш само вечерята със сироп.

# 550
Здравейте на всички. Преди 2 години ползвах сиропа и отлабнах 20-тина килограма за 2-3 месеца но  на последното захранване му изпуснах края, дойде зимата, знаете как е зимата и така си ги върнах всички килограми  и даже още няколко отгоре. И след толкова други  несполучливи опити да отслабна отново, започнах отново със сиропа мадал бал. Той е единственото нещо което ми помага да се отърва от излишните килограми. Започнах 85кг. днес ми е втори ден не сам се мерила но разликата се усеща. Колкото и да е ефикасен този сироп, всичко е в главата трябва много силно желание и всяка една от нас може да постигне целите си. Нека се подкрепяме и споделяме резултатите си това ще ни бъде доста oкуражаващо. Приятно отслабване. Успех на всички отслабващи. Simple Smile

# 551
Здравейте момичета,

Добре дошли на новите попълнения!!

При мен - ден 6-ти:  -6.1 кг

NYC - с оглед проблемите с инсулина, може би не е зле наистина да се консултираш и с лекар, но ти си знаеш най-добре... Иначе, поне при мен - режимът се понася доста по-леко, в сравнение с другите форми на лечебен и какъв ли не глад, така че ти желя успех в начинанието и постигане на желаните килограми!!!

viliana.georgieva  - в каква комбинация си го прилагала сиропуването преди, защото споменаваш за последно захранване, което предполага, че са били повече от едно, защото килограмите за смъкване при мен са много и няма да мине само с един режим. А че всичко е в главата - спор няма!!!

Успех на всички и спокоен и приятен уикенд  Hug

# 552
  • Пловдив
аз пък през цялото време кипях от енергия взех да се чувствам по отпаднала чак към 8-9 ден и затова започнах захранването / с оризовия ден , ако някой се чуди .Към ориза си бях сложила един стрък копър за аромат, който после извадих, но иначе без сол и други подправки
Според мен диетата наистина се понася чудесно без глад без отпадналост и е доста добър начин освен за детоск и за сваляне на кг
Успех на всички
Вече месец и половина след края на диетата държа 58 кг /край на диетата 57кг/ и се чувствам добре
Чудя се като минат 2 месеца / нали толкова беше минималния срок между сиропуванията newsm78, дали да не направя един детокс пак ей така за здраве и ако сваля някой друг кг още ще е добре

# 553
Angellove Спазвах програмата 10 дни глад на сиропчето и след това 5 дни захранване. Тази процедура я повтарях докато не достигнах желаните 58кг, това ми отне около 2-3 месеца. Положих много усилия но си заслужаваше. След като отслабнах се чувствах нов човек за това сега съм отново в играта и смятам да не се предавам. Без борба напредък няма. Успех на всички :*

# 554
Здравейте и от мен Simple Smile
На мен днес мис е води 3-ти ден с едно голямо НО(за него после).Започнах от 62,50кг.На втория ден бях 60,90,а днес - 60,40кг.Обаче усетих неприятно свиване на стомаха и нещо се самонаплаших дали така няма нещо да си повредя стомаха и реших да си направя зеленчукова супа.Хапнах малко и сега ми е по-добре.Смятам да си продължавам пак на сиропа,пък при неразположение ще си хапвам малко супичка.Мисля,че това е най-добрият вариант за мене Simple Smile
Успех на всички и много минуси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт