Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Привет момичета  bouquet

Минавам да се отчета Simple Smile

Ден 10-ти: -8.6 кг нещо зациклих на тия кг  newsm45 , а така ми се искаше да ги докарам -10 за 10 дни  Mr. Green , но кавото сабя покаже... Иначе се чувствам абсолютно ОК, никакси не съм гладна, не съм отмаляла (за разлика от 10-ти ден на чиста вода, когато бях като дрипа), та мисля да се пробвам с 14 дни на сиропа, както и го бях замислила първоначално де...

MAMA GALQ - и аз не успях да открия някакъв фиксиран минимален срок за повтаряне на сиропуването, затова ще си го направя както си искам Simple Smile, но вероятно няма да съм така смела като viliana.georgieva и ще си дам поне месец почивка между сиропуванията, та да ми посвикне организмът с новите кг.

sweetmary - колкото толкова Wink кой ти ги дава тия - 2 за 5 дни иначе!!!

_NYC_ - радвам се че се чувстваш така добре!!! След 3-ти ден е определено по-лесно, а след 5-ти си е направо песен Simple Smile

Успех на всички   bouquet и усмихнат ден от мен!!!

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 16:00 от Angellove

# 571
Значи можете да гладувате 10 дни , а не можете да си размърдате задниците и да поспортувате малко.Не се лъжете, че с магическа пръчка ще отслабнете.Това с този кленов сироп ли е не знам, но сащия ефект ще има, и ако вода с мед пиете 10 дена  Grinning
P.S не ме нападайте,ако обичате , а се замислете следващия път,когато се тъпчете.Приятен ден!

# 572
  • София
Ето, че и Ани Салич се вталява с  коктейл от палмов сироп Мадал Бал. Направила е пълна 10-дневна програма и е свалила 9 кг.

http://www.vesti.bg/plateni-publikacii/kak-se-vtali-ani-salich-5 … cqwvYgZg.facebook

# 573
Angellove MAMA GALQ - В книжката, която ми донеса когато си поръчах сиропа пише, че може да се повтори след 2 месеца отново, НО може и след месец.
Пишеше и как да разберем дали сме се изчистили напълно (по езика). По време на пречистването той е бял (признак че сиропа помага), към края отново порозовява, но ако не стане розов това показва че не сме се изчистили напълно от токсините и може да повторим след 1 месец отново.

# 574
  • София
Angellove MAMA GALQ - В книжката, която ми донеса когато си поръчах сиропа пише, че може да се повтори след 2 месеца отново, НО може и след месец.
Пишеше и как да разберем дали сме се изчистили напълно (по езика). По време на пречистването той е бял (признак че сиропа помага), към края отново порозовява, но ако не стане розов това показва че не сме се изчистили напълно от токсините и може да повторим след 1 месец отново.

Това е по метода на Лидия Ковачева! Simple Smile

# 575
Здравейте момичета Simple Smile
  и аз бих искала да се запиша  Simple Smile днес сиропът ми пристигна и от утре започвам коктейлите с него Simple Smile приготвила съм и английска сол за тази вечер... много съм ентусиазирана и доволна

хубава вечер на всички Simple Smile

# 576
Утре ще докладвам за резултатите, че днес съм в много грехове Sad.
emilly_ не смятам да те нападам, само ще ти кажа да си преразгледаш позицията спрямо другите.
Имаше време не толкова далечно в което от едно до десет ми даваха оценка десет. С гордост и високомерие наричах себе си мацка и и две трети Simple Smile, не ми беше достатъчно популярния лаф мацка и половина.

Сега.... тежа 120 кг от хормонален неизлечим проблем, пробвам всичко възможно, което би ми помогнало.

Повярвай ми нямаш идея колко тази болест ме промени като човек и мислене и най-вече ме приземи. Не бъди надменна защото има един горе, който гледа.  Това разбира се е само съвет, ти ако искаш го подмини Simple Smile

Добре дошла geri4ka_ ще стискам палци   за максимален резултат bouquet

# 577

Това е по метода на Лидия Ковачева! Simple Smile

Grinning Не знаех, но звучи логично.

# 578
Здравейте и от мен аз съм вече на 8 ден не сам се мерила все още защото вчера ми дойде и сигурно задържам някое килце, за това ще се измеря като ми свърши. Определено има резултат усещам си по дрехите как леко са ми широки а това ме мотивира още повече.
Geri4ka_ Добре дошла в отбора на отслабването. Желая ти успех и много свалени килограми.
Хубав отслабващ денн от менннн. txtloves

# 579
много благодаря за топлото посрещане Simple Smile
Доклад за днес: чувствам се страхотно и пълна с енергия, когато изпия сиропа гладът изчезва Simple Smile
Сутринта в 6.20 изпих първата доза, през деня още 5 и около 3 литра течности (вода и зелен чай) Simple Smile

Утре с още повече желание
Simple Smile

# 580
  • София
Здравейте Момичета,добро утро и леко сиропуване от мен!!!
Решила съм твърдо да сваля 2-3-4 килограма,висока съм 159 и в момента съм 50кг,до сега винаги съм била около 46-47 но пък явно и годините си оказват влияние ужас 45 и това лято май прекалих с хапването.
Имам въпроси-сутрин не мога без кафе и цигара(гаден навик),мога да не ям цял ден,вечер ям за сметка на деня,но не обичам да пия течности,което знам че не е добре,дори понякога ми пада кръвното и ми прималява.
Та въпросите са ми следните-може ли кафе и може ли този кленов сироп да се лупи от ДМ,вчера видях че го има,но не посмях да го взема и 250гр-сироп дали ще ми стигнат за 3 дни не знам дали ще мога повече.И още нещо-сега видях в сайта на maple-bg че има сироп с ягода,мпже ли да е такъв или трябва да е чист кленов сироп.
Хубав ден и другата седмица моля да ме приемете във вашите редици.

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 08:29 от шмурди

# 581
Привет момичета  Hug

Минавам за бърз отчет Simple Smile днес ми е 12-ти ден на сироп:

11 ден: -9.2
12 ден: -10  newsm44 така мечтаните

Но да си призная, последните 2 дни едва да докарвам до 2 чаши от сиропа + 1-2 чаши чай от лайка и мента и + 2-3 чаши вода Sad много малко течности...

А, и явно ме е трЕснало някакво лятно вирусче, та умирам от гърло  Shocked адски болки - налагаше се да се хващам за нещо, като прегъщам - и си представете ефекта на лютия пипер отгоре...  Та, колкото и да не ми се искаше, започнах да гълтам аулин, че с чайчета номерът не мина - и съм бясна, че замърсих системата, но макар и с позабавени темпове - пак си смъквам по някое и друго грамче Simple Smile

Успех на всички в начинанието и леко и приятно отслабване   bouquet

# 582
Браво Angellove  Аз имам доста килограми повече от 10. На мен ми е 9 ден и се чувствам много добре. Дано да успея. Успех на всички.

# 583
viliana.georgieva - и аз имам да свалям много, мила - но поне първите 10 са вече свалени и сега предстои борбата за запазване на постигнатото и за свалянето на още Simple Smile

Не се притесняавй, ще успееш  Hug ти си момиче с характер  Hug и важното е, че вече си започнала!!!

уУпех на всички и от мен!!!

# 584
Angellove Благодаря за подкрепата и успех  на всички. Приятен следобед. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт