Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
аз мисля да се пробвам поне 7 дена, дано издържа........и аз обичам много да пия кафенце, и не само....Засега съм добре, изпила съм 2 коктейла, 2 чая мента и така..... Simple Smile Мисля позитивно  Laughing

# 616
  • София
Момичета имам проблем правя втори цикъл от 10дни след 3 дни захранване и днес ми е 3 ден а нищо не свалям вече гладувам а не свалям нито грам кантара си седи  на 82 и не мърда. Отчаяна съм и преди съм го пила и съм гладувала отслабвах лесно без проблем но сега започвам да мисля че качвам килограми на хормонална основа за това не мога да свалям а и огледнато реално никога не съм прекалявала с храната просто когато бях на 10-11 години ми доиде цикъла и гърдите ми пораснаха много и напълнях от тогава. Не знам какво да правя. Моля за помощ. newsm45
Не изпадай в такава паника Wink
Пусни си едни хормонални изследвания щом имаш съмнения, че нещо не е ок.
И какъв е втори цикъл след 3 дни захранване...много е рано според мен.
И физически и психичеки глада се натрупва.
А и ако си гладувала 10 дни и си свалила N-килограма е нормално организма да задържи малко, няма как да сваляш нонстоп, особено пък ако тялото ти е подлагано на много и тежки диети.

Аз вчера си приключих и 10 дневното захранване, не съм писала в темата, докато правех програмата, но четях.
Свалих 4кг за 10 дни и през захранването още 1.
Имам да махна още няколко и пак ще е с кленовия сироп, но ще си дам 1-2 месеца почивка, за да тялото ми свикне с тези килограми.
А и самата програма, не препоръчва повторение по -рано от 3 месеца

# 617
Втори ден от диетата, главоболие и лек глад  Simple Smile, но няма как....продължавам. Искам да питам нещо - вчера сутринта си направих бутилка 1,5 л за през деня, но изпих едва половината. Държах я в хладилник, днес мога ли да продължа от нея да пия, или се бърка, че е престояла   Rolling Eyes

# 618
  • София
Можеш  Peace

# 619
Здравейте момичета, много ви се радвам колко сте активни и постоянни във форума! От сряда започвам и аз сиропчето заедно с една приятелка ( нали знаете, за кураж!). Тя вече го е правила веднъж март месец за 10 дена и резултатът е -9 килца! Много съм надъхана и аз, макар че имам  много повече за сваляне, ама нали трябва да се почне от някъде. А и хубавото е , че не само слабееш, но се и прочивстваш! Имам малък въпрос към вас- знаете ли как седи въпросът със сиропчета и противозачатъчни? Дали има някакъв проблем да се приемат заедно? Мерси много предварително Simple Smile

# 620
softkitty, добре дошла при нас!  Hug Не мога да отговоря на въпроса ти, освен, че съм чела, че пиенето на лекарства забавя диетата. Аз наближавам захранването, днес ми е 6-ти ден. Още се чудя дали да направя 7 или 10 дена. Искам да питам за зеленчуковите сокове, които трябва да се пият- как си ги приготвяте и от какви зеленчуци? Нямам сокоизтисквачка за моркови, от магазина едва ли е добра идея да си купувам сокове newsm78  Може ли с домати например?

# 621
Добре заварили! Да и аз това прочетох в книжката, ама за всеки случай да питам дали някой го е правил докато е бил на противозачатъчни Simple Smile Днеска- малка подготовка за сиропчето и утре съм с вас!!

# 622
Здравейте, аз съм нова тук, много харесвам форумчето и редовно го преглеждам. Затова реших и аз да се вкл.
Днес ми е 2-ри ден, днес сутринта кантара показа 2 кг надолу.
Искам да попитам 1 литър от сока стига ли за 10 дни?
Успех на всички!

# 623
Зависи, аз пия по 3-4 коктейла на ден, гадни са ми и се насилвам се да ги пия. Така, че ми се струва,че с 0,500 ще изкарам.  Thinking

# 624
Аз пия по 2 литра на ден от сока и 1.5 л вода, може и да не ми стигне значи 1 литър.
Да на моменти и на мен ми втръсва... но съм се хванала на хорото Simple Smile

# 625
  • София
softkitty, добре дошла при нас!  Hug Не мога да отговоря на въпроса ти, освен, че съм чела, че пиенето на лекарства забавя диетата. Аз наближавам захранването, днес ми е 6-ти ден. Още се чудя дали да направя 7 или 10 дена. Искам да питам за зеленчуковите сокове, които трябва да се пият- как си ги приготвяте и от какви зеленчуци? Нямам сокоизтисквачка за моркови, от магазина едва ли е добра идея да си купувам сокове newsm78  Може ли с домати например?
Доматите се препоръчват след 5 ден, заради киселинността, която може да подразни стомаха.
Аз купени сокове съм пила само ит фрешовете в Пикадили и Карфур, който си се изтискват там на място, иначе натурални и т.н. не е удачно. Peace

Искам да попитам 1 литър от сока стига ли за 10 дни?
Успех на всички!
На мен ми стигна точно за 10 дни бутилката от литър, но не съм пила винаги препоръчителното количество.

# 626
Записвам се по темата и директно отправям въпрос към пробвалите сиропчето: Нямате ли проблеми с кожата при драстичното сваляне на много килограми?

# 627
~Étoile~, благодаря за отговорите ти   bouquet

Днес ми е 7-ми ден. минус 5 кг от началото. Всичко при мен върви по книга, надявам се поне 1 кг да сваля и при захранването и дано успея да задържа резултата след това. Мисля да продължа с един ден седмично на сиропа. Успех на всички!

# 628
milena4ko, браво.
На мен ми е трети ден - 3 кг надолу. Обаче ми е много отпаднало иначе не се чуствам гладна, просто този сок взе да ми омръзва, но няма да се отказвам!

# 629
SWOODY не се отказвай!!!! Знаеш, че първите няколко дни е най-трудно, после всичко се оправя! Постигнала си чудесен резултат, затова - продължавай!!!!

Общи условия

Активация на акаунт