Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 83

• 28 338
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
Дафне, нещо не те разбрах...коя е тази мацка newsm78
Хелънчо  Heart Eyes ама ти с тия сини очета конкурираш Джемс бе, мило! Ейвала, много си готина! ПУ, пу, пу...

# 721
  • Варна
Zizu,  Hug Добре дошла във Варна!Изобщо който ще идва на море да ми пише! Peace
Ето моето лудо семейство, в любовта няма възраст, може да се убедите сами Peace Heart Eyes

Скрит текст:

# 722
Благодаря на всички за прекрасните думи! newsm51 smile3525

от мен-стига,че
Скрит текст:

# 723
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дафне, Hug никой не претендира за титли тука...просто се запознаваме.
Проблем ли имаш с това. Mr. Green
В тоя ред на мисли може и ти да се покажеш...  Wink

# 724
Дафне, нещо не те разбрах...коя е тази мацка newsm78
Хелънчо  Heart Eyes ама ти с тия сини очета конкурираш Джемс бе, мило! Ейвала, много си готина! ПУ, пу, пу...

Embarassed опа, изчервих се.... Мъжът ми постоянно ме бъзика, че не нося на комплименти и се изчервявам  hahaha Мерси, Фенче  Hug

# 725
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
омичета, здравейте!
Ма много сте писали, докато ви попрочета - ей го на - дойде време за лягане.
ПърВо: Честит РД на Усмивкиното дете, да е живо и здраво, без травми, с медали!
(гледам да съм лаконична)
Второ: Ма много сте убави бе, всичките! Направо сте ми сладурчета сладки.
Трето: Ура! - три пъти - за Джемрейките! Страхотни постове момичета, само така! Да живее любовта!
Роминка, Дидка, Хеленче - точно така, обяснете им какво е любов, белким разберат.
А Фенчето - направо е като Матросов на амбразурата.

Четвърто: за рускините. И аз ги чета - гоооолемият процент са Джемрейки, при това са ултраси. Толкова хвалебствия за героинята и особено за таланта на актрисата, толкова суперлативи, толкова възхита - ние тука ряпа да ядем. А пък за романтиката - дитирамби леят.
Пето: Дидко, страхотни колажи, но защо ги слагаш в скрити, като са си направо върло тематични.
Шесто: Бойчето мълча, мълча, ама като й настъпиха Извънземното, като тигрица разярена рипна.

В заключение ще кажа, че сте много готини (освен хубави на снимките) и е голям купон да сме тук заедно.

И едно тъжно нещо ще кажа - много трудно е да се обясни какво е любов. Ако някой не я чувства и вижда, колкото и да му обясняваш, особено ако не я е срещал, няма как да разбере.

А, да, за тряпките ! Гледам, че много се търсят. Ама като Кузей им е олицетворението - няма как да е иначе.

Ха-ха-ха!Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 20 нови отговора.

# 726
# 727
Ето моето лудо семейство, в любовта няма възраст, може да се убедите сами Peace Heart Eyes

Скрит текст:

Дидееееееееее, страхотна снимка, много, много, много сте готини. Ех, че веселба!  Laughing

# 728

Скрит текст:
Мале, ква сладка фъстъчка... Heart Eyes
Много сте готини. Laughing

# 729
Дидка, големи сладури сте!  Hug

# 730

И едно тъжно нещо ще кажа - много трудно е да се обясни какво е любов. Ако някой не я чувства и вижда, колкото и да му обясняваш, особено ако не я е срещал, няма как да разбере.

Светле  Hug много правилно си написала  Peace Колкото и да се обясняваме - няма да ни разберат, ако не са я усетили  Peace

# 731
Та не разбрах коя е мис "ТЕМА"?
Не разбрах, и понеже съм любопитна почнах да се напрегам Whistling

# 732
  • Варна
Благодаря ви моми4ета Heart Eyes Hug Heart Eyes, с тази снимка спе4елихме един конкурс"Щастливи заедно", толкова се лигавихме в едно фото, направихме цяла фотосесия.
Моя синео4ко е цирков артист, затова сме така обле4ени, но за съжаление работи само в 4ужбина.Роминка и в Измир е работил преди 6-7 години.

# 733
Ясно, затова сте такива атрактивни  Hug

# 734
  • Варна
Зизу, не се напрегай, пак ни шантажират Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт