Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 83

• 28 335
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тва кво пречи да си изберем нова мис "КуДже" Laughing
Ше номинираме, ше гласуваме и те ти нова миска. При това Миска се избира всяка година...пък и ние имаме много мат'рял за номинация. Heart Eyes

Аз предлагам по старшинство, първи транш ще сте по-опитните  Mr. Green
Нема ,нема...вие на номинация...ние жури. Peace

# 751
  • Варна
Я,  кои са разбралите, 4е аз съм от другите дет не са разбрали  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 752
Диди, е който е трябвало, ся ние сме по-тъпи..  Laughing

# 753

Усмивката,  Hug да ти е жива и здрава рожбата! Много, много радости да ви носи!  bouquet

Всички сте сладури!  Hug

Имам въпрос към Ромина. Когато се включи в темата на ЗП  си беше сложила аватар с една прекрасна млада жена и едно сладко момиченце. Коя си всъщонст? Тази от колажа с Киво или от аватара с момиченцето? 

Дафне,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Свалям ти шапка!  bouquet

Диди, Hug това лято може и да се засечем. Нищо, че не съм Джемрейка и не съм от отбора.  Wink

# 754
  • Варна
Лагуни, Hug с удоволствие!Отборите нямат нищо общо! Peace

# 755
Лагуни, и тази, и онази. Подобна снимка, но по-стара, съм използвала в колажа. Вероятно имаш предвид тази

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 01:19 от RominaB

# 756
# 757

[/quote]
 Hug Лагуни, на тая снимка хич не го намирам за щастлив Кузейката. Много неестествена гримаса.
Трябва да е щастие, ама не е пълно щастие, да знаеш.

# 758

Поздрав за малкото отборче на така наречените Зейнепки, които не са усетили истинската любов. За утеха.  Wink

http://www.youtube.com/user/ScorpionsVEVO?feature=watch

# 759
Лагуни, и тази, и онази. Подобна снимка, но по-стара, съм използвала в колажа. Вероятно имаш предвид тази

Скрит текст:

Да , тази имах предвид.  Peace

# 760
Заповядайте в новата тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=719266.0

# 761
Ромина, сещам се, че тази снимка съм я виждала в списание към една статия. Не на български.

Hug Лагуни, на тая снимка хич не го намирам за щастлив Кузейката. Много неестествена гримаса.
Трябва да е щастие, ама не е пълно щастие, да знаеш.
[/quote]

Вечерта ще е пълното щастие, когато е на яхтата сам с Дж. Joy  Само дето Г. ще обърка малко нещата. Така мисля.

# 762
Усмивчице, честит рожден ден на щерка ти! Да ти е жива и здрава!  newsm51

Момичета, много сте сладки  Hug

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 00:47 от campanula

# 763

Поздрав за малкото отборче на така наречените Зейнепки, които не са усетили истинската любов. За утеха.  Wink

http://www.youtube.com/user/ScorpionsVEVO?feature=watch
Hug Hug Hug Благодаря, благодаря! Няма как да разберем истинската любов, защото не сме се сгодявали за един. не сме се женили без любов за друг, не сме се развеждали, защото  сме обичали трети.

Общи условия

Активация на акаунт