Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 91~

• 34 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Под Сините камъни
Ха-ха   някой ни е ошетал набърже newsm28 .Да не ме ометат и мен Фемир ни чакат на по кафе

# 647
  • в подножието на планината

Здравейте, момичета! Hug

Кали,  HugСнежи,  Hugда са ви живи и здрави рождениците и много щастливи!  bouquet

Наде, Hug благодаря за ФЕмирчетата!  bouquet

Скрит текст:
Днес, след изборите ми е много криво и тъпо...накъде сме тръгнали се чудя и докъде ще я докараме ...newsm78...

# 648
  • Още у мъглата ...
Надничам 55

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ха-ха   някой ни е ошетал набърже newsm28 .Да не ме ометат и мен Фемир ни чакат на по кафе
Само не разбрах моя колаж с кафето защо са го измели,при положение,че беше с Емир,който беше в парата,не знам да не е по темата ееее ми дай и колажи да не слагаме вече ooooh!

# 650
  • Под Сините камъни
Ха-ха   някой ни е ошетал набърже newsm28 .Да не ме ометат и мен Фемир ни чакат на по кафе
Само не разбрах моя колаж с кафето защо са го измели,при положение,че беше с Емир,който беше в парата,не знам да не е по темата ееее ми дай и колажи да не слагаме вече ooooh!
Явно не го е видял,че е с Емир.
Ирка поздравче за утеха специално за теб  Hug 

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 16:31 от Пепиту

# 651
  • Още у мъглата ...

Ирка,
Скрит текст:
явно са видели чаша кафе и ... хайде под ножа, да ама да се загледат в парата де  Mr. Green Викам, да съм бяла и добра, та и това в спойлер Laughing

# 652
  • Под Сините камъни
Някой вижда ли ми клипчето на предния пост.Мамата нещо се е*ава с мен изписва ми невалиден клип  newsm78

# 653
Привет момета!  Hug
Снежи Hug Кали Hug

Скрит текст:

Хайде по едно следобедно кафе.

Скрит текст:

# 654
  • Още у мъглата ...
Някой вижда ли ми клипчето на предния пост.Мамата нещо се е*ава с мен изписва ми невалиден клип  newsm78

Пепи Hug
Споко, линка се вижда и даже тръгва Laughing

# 655
 Илда HugДзверче Hug  bouquet

Скрит текст:

Габи Ирка за колажите  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 656
Рени Hug Илди Hug Ирка Hug

# 657
  • Под Сините камъни
Някой вижда ли ми клипчето на предния пост.Мамата нещо се е*ава с мен изписва ми невалиден клип  newsm78

Пепи Hug
Ох добре.Не исках да е като линк ама неще друго ятче

# 658
Някой вижда ли ми клипчето на предния пост.Мамата нещо се е*ава с мен изписва ми невалиден клип  newsm78

Пепи Hug
Ох добре.Не исках да е като линк ама неще друго ятче
Доста често срещано явление Mr. Green

# 659
  • Още у мъглата ...
Викам да се освежим (кой каквото си пожелае от градината на мама Зехра на село)

Скрит текст:

Хайде и нещо за душата

Скрит текст:

Вчера Обама, днес Путин, кво става ..., нещо май воайорства, микрофони им сложил Laughing
/за протокола - на значката са Емир и Фериха от Огледален свят Wink/

Общи условия

Активация на акаунт