Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 91~

• 34 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче,
Скрит текст:
КГ свърши ли и ако да - какъв беше краят?

Скрит текст:
Не сега имаме страхотен фрагман
ето ти едно ново колажче мое от новия фрагман

Свършва чак Юни мила  Peace

# 721
  • Още у мъглата ...
Линко,аз слагам само когато слагам някой стих,иначе не си слагам името,просто не ми се занимава за всеки колаж да го правя Mr. Green

Аз също и в интерес на истината засега съм само с един подписан колаж Laughing, защото има стихове  Grinning

# 722

Петрова, поне с превод не е свършил  newsm78

# 723
  • Още у мъглата ...
Лудостче,
Скрит текст:
КГ свърши ли и ако да - какъв беше краят?

Габи, чакам анализите.

newsm62 Хайде като отидем в другата тема Wink

# 724
Лудостче,  Hug и ти правиш много хубави колажи,  Heart Eyes браво.

Хазалчето ни предлага да си хапнем захарен памук.

Дък фейса е налице.  Mr. Green

# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ганушка,предположих,че не си,и затова написах,за да не си играеш да търсиш просто Hug

# 726
Лудостче,  Hug и ти правиш много хубави колажи,  Heart Eyes браво.

Благодаря   bouquet ей хора само за това си мисля вече... и като се сетя,че ще съм си в Бг и нямам търпение  Heart Eyes

Скрит текст:

# 727
Рая, твойте папараци пак се представиха на много високо ниво. Ще си звема Хазалчето бабабар с памука.

# 728
Аз отивам в новата тема...ще ви чакам там...

# 729
Лудостче,
Скрит текст:
и аз вече нямам търпение за летния сезон. Зарекла съм сe, че това лято ще си изкарам много добре, пък дано стане наистина така.

Петрова, взимай си го и Хазалчето. То е по-сладко и от захарния памук.  Heart Eyes

# 730
Габи, направо с ЛИБОФФФФФ го гледа Халилудко, няма що. Joy
Лудостче, харесват ми колажиге ти с морето и Левент, той наистина е спокоен като кротките вълни, като пристан за душата беше на Фери. Прекрасен персонаж е, как пък веднъж поне не ме издразни.
Звездичке, тя Хазалчето си избира грозновати севгилита, че никоя да не се заглежда по тях и да са само нейни, такива, като Чагитко хубавци не ги тачи, защото не са само нейни и ги бленуват хиляди жени. Не, че ако трябва да влезне в ръкопашен бой няма да се справи, но това е друга тема. Joy

# 731
На предна страница има препратка към новата тема 92, благодаря Надуфче Hug.... Зповядайте там момичета!

# 732
Лудостче,
Скрит текст:
и аз вече нямам търпение за летния сезон. Зарекла съм сe, че това лято ще си изкарам много добре, пък дано стане наистина така.

И аз така съм се зарекла пожелавам ти да стане   Peace

На мен Левент ми е любимия образ от филма  Heart Eyes

# 733
И на мен Левент ми е един от любимите персонажи в сериала.  Heart Eyes Толкова готин, толкова млад по душа, такъв добряк и мъж, който не спря да обича Фериха, въпреки че беше наясно, че никога няма да я има. Рядкост са такива мъже като него в днешно време.  Rolling Eyes

# 734
  • в подножието на планината

Ауууу, какво си представих като прочетох за севгилитата на Хазал... ooooh! ами като ги гледам какви са и си представих, че по същата логика можеше на мястото на този Сарп да е актьора, играещ Халилудко...не виждам кой знае каква разлика между двамата... Shocked Бре, какви мисли ме спохождат... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт