Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 243
  • 947
  •   1
Отговори
# 180
Кики,с теб сме,мила!Стиснати палчета от мен! Hug

# 181
И от мен много палчета Peace Peace Peace Praynig

# 182
Стискам палци!

Кики, всичко ще е наред!   bouquet

# 183
  • София
Кики , успех !!!  Peace newsm10 Hug

# 184
  • София
Кики,всичко ще мине леко сигурна съм Hug Praynig
От вчера те мисля и знам как си се чувствала Hugсилни прегръдки.....

Момичета,моята Хистология е готова но ще си я взема в сряд когато ще пътувам до Плевен на контеолен преглед.Не е разчетена и описана в Епикризата и не могат да ми яизпратят по куриер днес за да я получа утре Rolling Eyes Нямам търпение......

# 185
Кики,с теб сме  Hug

Аз в петък съм на преглед,съгласна съм и матка да ми махнат и ушите ако искат да ми отрежат само да се приключи с този кошмар.Аз,че изтрещях е ясно ,но подкарах и домашните,не искам вече да ме питат как съм,как се чувствам...

# 186
Кики, надявам се всичко да е минало и да усещаш положителната енергия , която ти изпращаме. Най-страшното е минало. Само няколко часа още и си на крак  bouquet

# 187
  • София
Кики, много положителна енергия и от мен!

# 188
  • София
Операцията на Кики сигурно е минала, но си я мисля тези дни по принцип.  Hug Кики, много бързо възстановяване и дано се приключи само с операцията. Да пишеш!  Heart Eyes

# 189
  • София
Елч, Gesika, Ivss, Lemy, благодаря ви за подробните отговори! Hug

Действително следващите ми стъпки ще са цитираните в резултатите от изследването. Моята лекарка не ми заговори за тях, вероятно защото препращайки ме към друг лекар се предполага той да ги направи, знам ли.

За биопсията имам питане - това с упойка ли се прави и боли ли? Някога си, по повод бащата на мой близък, който страдаше от рак съм чувала, че не трябвало да се взема част от засегнати участъци, а първо да се изрязва абсолютно всичко "до здраво" и после да се прави хистологично изследване, защото при биопсия имало опасност прецакани клетки да тръгнат по кръвоносната система и да се загнездят другаде? Rolling Eyes

Относно изследването за мъжа ми - мисля, че е важно да се направи, защото има опасност от пинг-понг ефект, в случай че той го има и не предприема нищо, а пък при мен вирусът влезе в ремисия. Затова пак ще попитам къде и как може той да се изследва Simple Smile Доколкото знам има някакъв минимален шанс той да не е носител....

Относно лекарствата - Изопринозина и Кориолуса са ми изписани за стимулиране на имунната система. Според лекарката ми при силен имунитет вирусът може спонтанно да влезе в ремисия и ако приемам Кориолус една година при следващо ДНК тестване може изобщо да не се изолира ЧПВ. Аз хвърлих едно око на коментарите за Кориолус в сайта на Фрамар - няколко човека са писали, че не се изолира ЧПВ в изследванията им след прием на Кориолус за еди какъв си период... http://apteka.framar.bg/30017239/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BE% … B0%D0%B1%D0%BB-90

Ето за Изопринозина - http://www.medicine.bg/public/listovka/2839d.pdf . Страница 8.
Останалите лекарства не атакуват вируса директно, а имат за цел да се справят локално с това, което вирусът причинява.

Само че малко не ми е ясен въпроса с ремисията. Ако това се случи може ли да се счита, че вирусът никога няма да се прояви отново (освен при повторно заразяване разбира се) или е като херпесът, който периодично се появява Simple Smile И при ремисия се ли нормализират атипичните клетки или те си остават такива завинаги?

Поздрави и хубава вечер Hug

# 190
  • София
Stelfy, лично  аз  те съветвам  да  изчетеш  по-подробно  информацията  на  1-ва стр. Там  ще  намериш  отговорите  ,които те  вълнуват  най-вече  ще  разбереш  какво  точно предствавлява  биопсията ! "Прецаканите" от НРV  клетки  са само локални  поражения  (по  шийката или  др. лигавица ) НРV  не преминава  в кръвообращението !Така ,че няма как  от  една биопсия  да тръгне  по  кръвоносната система .

И  още  един съвет ,ако приемеш - не си  "блъскай" главата с  тези анализи на тема  НРV ,  изследвания  на  мъжа ти и  ремисия  на  НРV , а  се заеми  с  пораженията ,които  вируса ти е нанесъл !  Т.е.  направи  изследванията и  според тях  действувай  с лечението !

На  въпроса  дали  НРV  никога  няма  да се появи , нито един  изтъкнат специалист не би се наел да  даде  отговор.......Атипичните клетки  "сами " няма  как да изчезнат без  интервенция!

# 191
  • Wolwedans
И от мен стиснати палчета за Кики newsm17
Димяни и за теб също Praynig Hug

# 192
И  още  един съвет ,ако приемеш - не си  "блъскай" главата с  тези анализи на тема  НРV ,  изследвания  на  мъжа ти и  ремисия  на  НРV , а  се заеми  с  пораженията ,които  вируса ти е нанесъл !  Т.е.  направи  изследванията и  според тях  действувай  с лечението !

Stelfy, Джесика ти е дала добър съвет.

# 193
И аз стискам палци всичко да е наред с Кики и бързо да се възстанови след операцията. Hug

А за тези, които се интересуват от Ганчева, ще се върне края на другата седмица каквото и да означава това. На мен сестрата ми каза, че резултата от цитото ми е 2 група, което е добре. Но имало някакви гъбички и да съм се обадила да видя дали Ганчева ще ми каже нещо. Не знам дали е възможно да имам гъбички и да не знам, защото аз нямам никакви оплаквания. Освен това от цито може ли да се установи, също се питам? newsm78 Но няма значение, важното е, че цитото е ок. Ще трябва да отида да си взема един ден резултата.

# 194
Stelfy според мен при биопсия няма никаква опасност нещо от т.нар прецакани клетки да ес  пренесе. Аз съм с 4 правени биопсии, и нищо при мен не се прецака, бях с Цин 3, иначе за Кориолуса, като препарат е съкп, пила съм го около 6 месеца без успех със същият случай като Stelfy, заради тип 16, ЧПв положителен, с цел засилване на имунитета така че организма сам да пребори вируса. Но не се получи, и имам две 2 ДНк типизации с положителен ЧПв тип 16.

Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace Hug Hug Hug
За Кики, моля се всичко да мине и много скоро отново да е при нас! 

Общи условия

Активация на акаунт