Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 236
  • 947
  •   1
Отговори
# 330
Стискамееее Peace Hug

# 331
  • София
*style*, благодаря много за информацията!   bouquet

Кики, много хубави новини, много се радвам! Много здраве ти пожелавам! Hug

# 332
Кики,утопия,много се радвам за вас! Hug

# 333
  • София
Днес отидох да взема контактите на д-р Динева, която беше отпуск до вчера и респективно да задействам следващите стъпки по лечението.
Обаче. Понеже освен изследванията и евентуална конизация, коагулация или каквото там, ще трябва да ми се направи и пластика на влагалището, поради пролапс след раждането.

Изглежда д-р Динева не прави пластики (доколкото разбрах в онкологията не правят пластики) и моята лекарка ме изпраща при д-р Румен Велев (от Шейново), за който каза, че е отличен, безупречен оператор и може да извърши и конизацията, и пластиката едновременно, което е най-добрият вариант, за да не ме подлагат 2 пъти на упойки...

Прегледах из нета за мнения за д-р Велев - отлични са, само положителни, емоционални мнения... Но за бременности и раждания Rolling Eyes
Доколкото ми е известно и в Шейново правят онко операции, но реших, че да поискам и от вас едно мнение предварително няма да е излишно...

# 334
Аз ходих 4 години при Велев, но той е този, който ми обясняваше, че раничката ми не е нужно да се третира, останах с кофти впечатлението, че може би точно той е причината да се стигне до конизация. Не мога да го твърдя със сигурност, разбира се. Може би е чудесен специалист, не знам, аз съм ходила при него само на профилактика. Това, което ме дразни при него, е, че супер претупва пациентите, преглежда буквално за 10мин, но те май повечето известни лекари са така, за да вземат повечко пациенти...Но съм чувала, че е страхотен специалист, де.

# 335
  • София
Момичета,да се отчета и аз.Днес бях на преглед при Ганчева/доста си почаках/.За сега всичко е наред! Grinning Дано и цитото е добро! Praynig

# 336
  • София
Аз ходих 4 години при Велев, но той е този, който ми обясняваше, че раничката ми не е нужно да се третира, останах с кофти впечатлението, че може би точно той е причината да се стигне до конизация. Не мога да го твърдя със сигурност, разбира се. Може би е чудесен специалист, не знам, аз съм ходила при него само на профилактика. Това, което ме дразни при него, е, че супер претупва пациентите, преглежда буквално за 10мин, но те май повечето известни лекари са така, за да вземат повечко пациенти...Но съм чувала, че е страхотен специалист, де.

Хм, странно... от мненията из форума останах с впечатление, че бил супер внимателен, обръщал много внимание и обяснявал всичко подробно Thinking
Мерси за споделеното, полезно ми е! Да си имам едно на ум....

# 337
Да, да, много е внимателен, ама от алчност си записва часовете през 15мин, чакаш с часове при вече записан час + за 15мин трябва да се съблечеш, облечеш, да те прегледа, да ти обясни и да ти изпише нещо. Прави си сметката. Славчев е същият де...явно са си така.

# 338
  • София
Днес при Ганчева ми направи впечатление,че часовете са през 15 мин.,но минаваше минимум половин час при преглед/то и за това се чака толкова/.Тя преглежда много внимателно и обстойно.

# 339
  • София
Да, да, много е внимателен, ама от алчност си записва часовете през 15мин, чакаш с часове при вече записан час + за 15мин трябва да се съблечеш, облечеш, да те прегледа, да ти обясни и да ти изпише нещо. Прави си сметката. Славчев е същият де...явно са си така.

Не звучи обнадеждаващо  Sad

А дали при някой от лекарите от първа страница може да се направи едновременно и пластика? Дали имате информация?

# 340
  • София
Ами до колкото знам,те повечето са хирурзи и би трябвало да правят. newsm78

# 341
Бонибон,дано всички изследвания са перфектни. Grinning
Stelfy,моята комшийка е раждала при Велев и наистина явно си знае работата,но бил скъпчия ,факт.
Аз пак получих спукване на капиляр след секс/за 3 пореден път за 2г./ и вече ми иде да се гръмна.Преди 2м. бях на преглед.Този гаден капиляр вече го гориха в Ваготил и уж година и половина нямах оплаквания,но ето че вчера пак.Чак се чудя дали не е нещо друго,което лекарите да не са видяли,макар да ме гледаха трима по този повод.

КИКИ,не знаеш колко се радвам за теб!!! Hug Hug Hug
Оттук-насетне здраве и постоянство в прегледите! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 09:25 от ДХ3

# 342
Stelfy, аз както винаги съм си за Славчев - прави ми конизация и пластика, после - хистеректомия с обширна пластика. За мен няма по-добър, но все пак достъпа до него е малко труден.. Аз успях директно през Майчин дом, но в последствие минавах през частния кабинет. Повечето случаи директно през частния минават, а там трудно записваш часове. Успех, вярвам, че ще попаднеш на правилния лекар - най важното е, след като го избереш, да му имаш сто процентово доверие   bouquet

# 343
 Точно щях да препоръчвам Славчев. Когато ме конизира лежах с доста жени, на които прави пластика. Ето Antri говори и в 1-во лице. За записване на часове, като че ли не е толкова трудно вече. Във вторник даде час за следващия четвъртък. Чака се наистина при него, но си струва.

# 344
Stelfy, аз не казвам нищо лошо за професионалните му качества, не искам в никакъв случай да говоря за тях, защото и според мен много си разбира от работата, просто на мен лично такова записване през 15мин адски ме дразни. Иначе и Славчев записва така през 15мин, пак ме дразни, ама той мен ме конизира и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт