Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 177
  • 947
  •   1
Отговори
# 885
summer_york и другите момичета,
Обръщам се към вас със следното питане - правих цитонамазка, пап 1 е резултата, сега чета поста на summer York, че въпреки цитонамазка пап 1 има биопсия и конизация.......т.е. може да имам цитонамазка с пап 1 и пак да имам проблем? какво да направя да изключа други проблеми......нямам оплаквания, цитонамазката  я правих профилактично...

# 886
Здравей, m_marinova_85

Предполагам, че ако имаше нещо (като раничка) лекаря щеше да я забележи при вземането на цитонамазката, така че не се притеснявай. На мен така ми я видяха. Аз си я имах раничката от доста време, но винаги си бях пап 1. Не знам защо се получава така.
 Според мен няма какво да го мислиш, добре си Hug

# 887
Забравих нещо - може да настояваш да те прегледат с колпоскоп, ако не се.

# 888

kalpazankata
acrobat professional може да конвертира от пдф в док файлове, само малко поправки понякога са необходими. Ако го нямаш и не можеш да си го сложиш- прати ги на мен ще ти ги препратя. Също онлайн имаше някакъв конвертер ама не съм сигурна в качеството му...
m_marinova_85- а ти защо се притесняваш ? Това е рядкост  да си 1ва група и да си конизация, но както казва summer_york - най-добре колпоскопа показва и ако нямаш раничка нямаш изобщо поводи за притеснения.

# 889
Момичета, имам статиите от Ally_t.   bouquet
Приемам идеи как да конвертирам 2 файла от pdf в word файл.  Embarassed

Опитай с тази програма http://www.convertpdftoword.net/ Използвала съм online варианта и добре ми конвертира файла.

Момичета, има ли резултат от цитонамазка: І към ІІ група?

# 890
Момичета, има ли резултат от цитонамазка: І към ІІ група?

аз съм имала II-IIIA,сигурно има и I към II група newsm78
доколкото знам цитонамзката се взима от две места и е възможно когато резултатите от двете проби са различни за това да пишат така....това са само мой разсъждения,ако някой е по запознат нека каже

иначе днес на мен ми мина лазервапоризацията при д-р Карагьозов,почаках около час,понеже спешно го извикаха в операционата,самата процедура е секунди,усещаш леко затоплане и леко боцкане...абе нищо страшно Grinning
от тогава до сега имам леки ПМС болки,чувствам се добре Wink
ходих до ЛЛ,даде ми 14 дни болничен

това е засега,бъдете здрави Hug Hug Hug

# 891
Абе вашият ЛЛ как ви даде 14 дена, моята омрънка света как не можело да дава за конизация и уж за бронхит ми даде 10 дена с триста зора. ooooh! newsm78

# 892
el_vel- радвам се, че всичко е минало така бързичко при теб. Ама не е ли с упойка тази процедура?Нали младши Карагьозов изпълни процедурата?Ама добре ще си починеш май  Hug

# 893
el_vel- радвам се, че всичко е минало така бързичко при теб. Ама не е ли с упойка тази процедура?Нали младши Карагьозов изпълни процедурата?Ама добре ще си починеш май  Hug

Кремка,
без упойка е,но не е болезнено, той доктора първо ти пуска малко за проба за да знаеш какво ще усещаш,и те пита постояно дали да спре за малко...ама аз съм мъжко момиче и му викам:давай до край,никви почивки Joy
Иначе да,младя Карагьозов го прави..като влезе веднага каза,ама аз вас не ви познавам и сестрата му обясни ,че съм препратена от професора.Погледна какво е писал и поиска и той да провери това дали е така,тъй като както каза:аз ще съм оператора и отговорен за тази процедура.Останах доволна и от него PeaceГотини са и двамата Wink

Абе вашият ЛЛ как ви даде 14 дена, моята омрънка света как не можело да дава за конизация и уж за бронхит ми даде 10 дена с триста зора. ooooh! newsm78
ми как,аз отидах с документите от Токуда и й казах,че са казали да ми даде болничен
гледа,пули се 10-на минути ,вика ама никъде не пише за колко дни,и аз :казаха ми да се пазя  две седмици и показах листа с инструкците:lol:..просто проверих колко дни може да ми даде  Wink и така...даже ми каза ако не се чувствам добре след тези дни да отида да ме прати на ЛКК

# 894
и му викам:давай до край,никви почивки Joy

хаха ей тва е кураж а не като мен !
 Ама то някои ЛЛ хич не разбират кой знае какво и моята също не знаеше кво да прави. Че той баща ми отива с документите(понеже е и негова лекарка) и вика давай тука две седмици, че много и е стресова работата  Laughing. И жената просто хвърлила едно око и казала: ако още не се чувства добре да дойде от мен пак да и дам болнични. Ама какво са и правили точно???  hahaha
И така... Но пък има и заядливи като при dreamcometrue за съжаление... Hug

# 895
  • София
ЛЛ е изключително важен. Моята е прекрасна, Дори намери начин в края на месеца да ми даде 4 направления накуп.

# 896
Моята ЛЛ се пазареше да не дава направление за конизацията. Да съм си платяла. Shocked
Какъв скандал отнесе...
Иначе болничния ми го дадоха от болницата.

# 897
  • София
Моята ЛЛ се пазареше да не дава направление за конизацията. Да съм си платяла. Shocked
Какъв скандал отнесе...
Направленията за хоспитализация са достатъчни, странно е поведението на ЛЛ.

# 898
  • Wolwedans
Какъв скандал отнесе...
Toва е абсурдно! Личните лекари имат ограничения (стандарти) за направленията към специалисти и изследванията, и абсолютно никакви за направленията за хоспитализация! Подобно поведение дори не мога да го осмисля Shocked
Аз си чакам резултатите от биопсията  Praynig. Този път доста покървих след процедурата и имах болки. Вземат ми биопсия за 3-ти път. Но май доктора този път се престара. Щипна ми поне 8-9 парченца- от трансформационната зона и канала. Явно и на него му писна от мен Mr. Green
Занесох материала на моя си патолог, който ме познава и следи от 2 години. Само на него имам доверие.

# 899
На мен когато ми правиха биопсия ме щипнаха повечко от 8-9 пъти Mr. Green,лекарката само питаше боли ли,аз Не...е като е Не,айде още малко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт