Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 15 920
  • 699
  •   1
Отговори
# 30
Мерси,хубава,хубава,ама стихче си търся Embarassed
Направо както си така с някой цитат за морето или песен за морето и си 6!

# 31
Нези-мъничко по-едър шрифт-дали ще имаш място.
Не си питала,ама да напиша Embarassed
За понеделник -нищо не пишеш newsm78
Скрит текст:
Задачи ли ще решавате или преразкази ще пишете Hug
Ми то морето синьо,бе Embarassed , а аз червена Embarassed

# 32
Сосче,това е най-доброто,което можах да направя. Embarassed
Писах за понеделник,че не мога-първо съм на работа ,а после трябва да гледам детето на снаха ми . Междувременно ще стоя на главта на девойката,че нещо е много уморена вече и не и се учи. Wink

# 33
Хубаво,от сега стискам палци за 21 и 23 май.Само да знаете почти цял клас кандидат-гимназисти имам наоколо.

# 34

Ми то морето синьо,бе Embarassed , а аз червена Embarassed

Joy Joy Joy
Така е в поезията....

# 35
Ройс, благодаря за темата  bouquet Страхотно си се справила Peace
Всички преоблечени сте прекрасни, аз засега имам само един вариант, имам си го от преди, но мисля да е за back-up в случай, че не си харесам нищо друго. Днес ще трябва да се търси, утре нали сме на среща, та няма как да търся в последния момент, както обикновено правя Mr. Green

# 36
Пристигам, за да не ви изпусна  Mr. Green
По-късно ще се пременя и аз.

# 37
Джойка, безобразно прекрасна си Laughing Hug. И аз съм я носила тази сесия, не знам как не си ме хванала в крачка Joy

везнишкото пак се обади и втори ден не мога да реша и пак ще моля да съвет Crazy

# 38
и аз като една везна съм тук на линия да помогна,ще ти пратя и моите ,че сега работата е 2:1 и пак немога да се реша Joy

# 39
Запис  Mr. Green
Всички сте прекрасни!

Ройс, страхотна тема!  bouquet

# 40
Здравейте, аватарки  Hug
Някой ще даде ли малко подробности за новата тема. Исками се да пограя малко ...

# 41
  • Сопот, Пловдив
Поли  Hug ! Новата тема е "Цитати". Цитат от книга, филм, песен , изказване на някой известен или неизвесстен, стихотворение, без ограничение от къде да е цитата, съчетан със някакви картинка/и, отново без ограничение как точно да е включен цитата в комбинацията, и дали да е в подписа или аватара.

Между другото, преоблечените досега съм ги запазила, но другите вероятно ще ги запазвам утре.

# 42
Благодаря, Ройс. Hug
Оформлението е прекрасно   bouquet

# 43
  • КиТ
Поли не се скатавай,а дай отчет  Crazy Mr. Green Hug

# 44
 hahaha Joy hahaha

Плами, просто ти оставих удоволствието да попиташ първо.
Бях в болница няколко дни, но с бебето всичко е наред. От днес вече съм на работа. Прегледът ми е на 16-ти. По мои изчисления в момента съм в края на третия месец, така че интересната информация те първа ще се разбира.  Виж само колко съм изчерпателна. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт