ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 852
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Меме,благодаря за темичката.Мислех аз да я правя тази вечер,но виждам че ти си се справила чудесно. Hug

# 31
  • София
ел вел, ма що не каза че ще пускаш ти, да не се мъча кат бръмбър на сламка Joy Joy Joy Joy Joy

# 32
ел вел, ма що не каза че ще пускаш ти, да не се мъча кат бръмбър на сламка Joy Joy Joy Joy Joy

ааа,аз не изгарям от желание.просто днес като видях че е 50 стр. и си помислих ако до довечера няма нова тема,да направя такава и да я пусна...но ти ми четеш мислите и си ме отменила Hug  bouquet Hug

# 33
  • София
...но ти ми четеш мислите и си ме отменила Hug  bouquet Hug

ама си хитруша Hug Hug Hug Hug Hug Joy

# 34
Запис и от мен. Остава още малко до моето номерче, т.е. край на голямото чакане. Започва обаче другото чакане и притеснение. Дано всичко да завърши с положителни резултати на всички!

# 35
# 36
# 37
Здарвейте и от мен Grinning
Желая на всички успешни процедури и много много  EFP.
Аз съм номер 18 037 остават още 934 номера до моя надявам се до края на Юни да получа обаждане,защото вече тотално откачих.Не е лесно да сънуваш обаждането от фонда и даже да си говориш с тях newsm78,а мъжът ми милият..........

Очаквам с нетърпение утрешния ден.
Нека започне седмицата ни така хубава както и новата темичка. Two Hearts

# 38
Успех, момичета. В кой момент се искат здравно осигурителни права на съпруга - при получаване на заповед или при стартиране на процедурата?

# 39
  • София
във фонда ти искат само декларация приложение 4, във клиниката искат документ за здравно осигуряване, но в някой клиники си проверяват само като занесеш заповедта.
 успех Peace

# 40
# 41
  • София
Благодаря за новата тема  Hug
  Айде, на късмет да ни е  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 42
Цоп и от мен тук, макар, че до моя номер има още мноооооооого време аз чета и ви следя из късо. Дано всички успеят да сбъднат мечтата си по-скоро  Hug

# 43
meme2, благодаря за новата тема! Успех на всички! Simple Smile

# 44
  • София
успех момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт