ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,

Благодаря за новата темичка! До нас остават около 40 номера!!!
Пожелавам на всички успех и в чакането и в опитите !!!

# 46
Здравейте, може ли да ми кажете, след колко време горе долу се получава одобрение от фонда?

# 47
Най - после получихме дългоочакваното обаждане - 17110 отиваме за заповед на 16.05.13 г.  Hug

# 48
~Анджела~  Hug

# 49
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете, след колко време горе долу се получава одобрение от фонда?
здравей, за одобрение се чака около 3-4 месеца. Ние чакахме 4 месеца. Следи си статуса на номерчето на сайта на Фонда. Ако не ти се обадят до около месец след подаване на документите значи няма нужда да добавяте документи и най-вероятно ще ви одобрят. За обаждане за връчване на заповед се чака около 10 месеца.

# 50
здравей, за одобрение се чака около 3-4 месеца. Ние чакахме 4 месеца. Следи си статуса на номерчето на сайта на Фонда. Ако не ти се обадят до около месец след подаване на документите значи няма нужда да добавяте документи и най-вероятно ще ви одобрят. За обаждане за връчване на заповед се чака около 10 месеца.
Благодаря!   Hug

# 51
Записвам се и аз   Heart EyesКъсмет на всички!!!!Напредваме! newsm76 stork-boy stork-boy stork-girl stork-boy stork-boy stork-boy

# 52
Здравейте, при повторно кандидатстване по фонда, след неуспешно ин витро какви други документи ще ми трябват освен тези , които ще взема от болницата?Благодаря!

# 53
Здравейте номер 17 138 получи обаждане за получаване на заповед за 16.05.2013г., но ние ще я вземем на 17-ти. Успех на всички!

# 54
Здравейте,

Номер 17143 отива за заповед на 16.05.13г. От сърце пожелавам на всички ви успех!!! Grinning

# 55
  • София
страхотни новини, бързо напредват с номерата Mr. Green

успех момичета, и дано заветната заповед ви дари така желаното щастие  bouquet Hug

# 56
страхотни новини, бързо напредват с номерата Mr. Green

успех момичета, и дано заветната заповед ви дари така желаното щастие  bouquet Hug

Благодаря  Hug
Да ти се връщаа Simple Smile

# 57
  • СОФИЯ
успех на всички получили обаждане и са на косъм от вземането на заветната заповед  Hug
Успех и на всички останали чакащи  Hug

# 58
Най - после получихме  обаждане - 17149 отива за заповед на 16.05.13 г.

# 59
Ей супер,още стотина номерца до моя,успех на всички получили и чакащи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт