ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 865
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Запис и от мен.Успех на всички!

# 61
Искам да ви попитам едно въпросче.Подали сме за 2 опит документи.Таи като партиора ми ще си сменя адреса и ще се наложи да си смени личната карта.Като отидем за заповедта там ли ще ни дадат някаква декларация да попълним че си е сменил личната карта.Аз трябва ли да попълвам нещо или само тои ще попълни. newsm78

# 62
Запис и от мен.Успех на всички!

Здравейте и аз се вкючвам ,чакам да ми се обадят,но т.к ми е за първи път искам да питам нещо.
До колко време след връчването на заповедта трябва да се напвари опита,в смисъл от датата на връчването или... и  до ...?

# 63
  • София, БГ
mi_lei_di, до колкото знам заповедта важи 1 година след датата на получаването й.

# 64
  • София
марина, носиш копие от личната карта на мъжа си и той отдолу се подписва собственоръчно вярно с оригинала иманата и подпис. друго нищо не ти трябва.

заповедта е валидна 1 година от дата на връчване, при връчватео се слага печат с датата и броиш 12 мес.

успех момичета  bouquet

# 65
Здравейте, при повторно кандидатстване по фонда, след неуспешно ин витро какви други документи ще ми трябват освен тези , които ще взема от болницата?Благодаря!
Нищо друго не ти трябва само документите, които ще ти дадат от клиниката.На мен нищо друго не са ми искали.Късмет.

# 66
  • София
момичета днес няма ли още обаждания от фонда  newsm78

# 67
момичета днес няма ли още обаждания от фонда  newsm78

явно,няма newsm78

Уважаеми пациенти,

В съответствие с Правилника за организацията на работата и дейността на Ц"ФАР" до 31 май 2013 г. да очакват повикване одобрените заявители със заявления до

17200 номер включително.

# 68
Вчера си подадохме документите - 20158 номер. Само се чудя защо още не ми излиза .. не е въведен  newsm78

# 69
Не са ли много малко номерата за този месец newsm78.Аз доколкото си спомням да края на Април бяха стигнали до 17053.

# 70
  • София
в съобщението на Фонда за април беше записано, че ще се раздават заповеди до номер 16 800, а реално раздадоха повече до 17 053, надявам се и този месец да е така, т.е. да дадат повече заповеди от обявените 17 200 номера   Praynig  bouquet

# 71
И аз така. Praynig

# 72
Вчера си подадохме документите - 20158 номер. Само се чудя защо още не ми излиза .. не е въведен  newsm78

Не се появява веднага, спокойно Wink

# 73
Запис....и късмет на всички  Praynig Praynig Praynig

# 74

Общи условия

Активация на акаунт