Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Egypt
Фараулке, аз имах точно тоя казус, исках да си сменя фамилията с на мъжа ми след брака. Значи процедурата е следната (само в Бг може да стане това, понеже по ислямските закони жената не приема фамилията на мъжа, както е казала Марси)- отиваш при адвокат, той ти пише една молба декларация с коята се завежда дело, явяват се и 2-ма свидетели, които потвърждават, че е необходима тая промяна, понеже в обществото си известна с новото име, и така. Около 150 лв. струваше цялата галимация преди 2 години.

# 226
Хей много сте бързи, блгаодарско от сърце...
Ами Марси, доколкото знам още не чакаме бебче, ама живи и здрави и това е в плана Simple Smile
Ами аз не съм решила още напълно, обмислям вариантите, но както сте споменали ако това не е по ислямските закони, тогава наистина може би няма нужда...аз не я знаех таз подробност...
Ще видим...отново би благодаря за отговорите...   bouquet
Сега се сетих, докато съм започнала с въпросите, нали се сещате тези картинки под постовете, които например показват колко време сте омъжени или пък колко време остава до раждането на бебче...та как се слага това нещо и от къде е то? Много тъп въпрос, но съм се опитвала толкова много пъти и никакъв успех   newsm78

# 227
  :bouquet:zdraveite i ot men!Az sam Nora jiveia vav Atina i ot edna godina imam vrazka s pakistanec.Mnogo mi biaha interesni temite za Pakistan,no tam e nastapila ledenata epoha,nikoi veche ne pishe.Ta reshih da se vkliucha pri vas.Pisha na latinica,zashtoto ne moga da se opravia s klaviaturata,niama kirilica.

# 228
Здравей Shabbir, добре дошла, сигурна съм, че и тук ще ти бъде интересно и забавно    bouquet

# 229
I az taka mislia po tova koeto poprochetoh ot vashite temi.A i ima imena koito sa mi poznati ot pakistanskite temi.

# 230
Oh faraula zabravih da ti blagodaria za toploto posreshtane  Hug

# 231
Хелоуу момичета Hug На английска вълна съм до сряда Crazy
Фараулка,добре дошла отново  bouquet По твоят казус не съм запозната,само ще кажа,че след като сключихме брак в бг си смених фамилията,тъй че на бг документи съм с неговата,но на личната ми карта тук съм със моминското си име.Честно да ви кажа не знаех,че е свързано с религията..ами чудя се пак ли е така за християните тук,ще взема да поразпитам newsm78 За лентите горе в дясно,където пише 'Още'.Като ти падне менюто избираш лентички и ти се отваря страница с три,мисля че бяха,вида лентички.Избираш си каква искаш и следваш стъпките за да я създадеш,накрая ти дават линк.Копираш го и където ти е името горе цъкаш профил,после отляво пак ти излизат опции и там пак цъкаш профил.В 'Подпис' пействаш линка който си копнала и натискаш 'Промени профила'.Дано си ме разбрала,ако има нещо питай пак. Peace Иначе тикери(лентички) има и по други сайтове,принципа е същия,копираш линк и го пействаш на подписа.
Шабир,добре дошла и от мен  bouquet За кратко време станахте две момичета с пакистански половинки.Ще ни бъде интересно да прочетем повече от твоята история.За българска клавиатура трябва да си свалиш Bulgarian phonetic на Илия някой си,че изключих в момента как му беше фамилията,инсталираш я и после я добавяш към езиците на клавиатуратa.Подробно има обяснено в нета как.
При мен нищо интересно,последни напъни за финалните изпити,на Ивана и растът четири кътника и какафонията е пълна,почнаха да ни орязват тока по лятно му,добре че не е толкоз жега...и да питам нещо-имам една рокля от леко намачкана материя,като крипон нещо ама не баш.Опрах я,обаче как да я огладя сега като ще изправя гънките.Предполагам не е предвидена за гладене,как да процедирам с нея,не съм имала нищо от подобна материя преди Confused Имам още три седмици докато тръгна,така че помислете,някой ако иска нещо от тук да казва...е,бельо от Виктория сикретс няма да мога де Grinning
Приятен остатък от деня Hug

# 232
  • по пътеката
явно е било друго моми4е, няма да се сърдиш, 4е съм те питала! ама то не се знае дали не питам правилно, хахаха!  Mr. Green
шабир, добре си ни дошла! имаме си и друго моми4е с пакистанец , няма да си сами4ка! Hug

# 233
Егати, всичко разбрах аз, много ти благодаря, ако знаеш колко дълго време го търся туй нещо, Бибито...   bouquet
Марси естествено, че не се сърдя, няма страшно...  Joy
На мен също ще ми е интересно да разкажеш повече Shabbir.
Хайде този път изчезвам  Hug

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 17:09 от faraula

# 234
Blagodaria na vsichki za toploto posreshtane,mnogo ste mili!Blagodaria i za instrukciite za svaliane na klaviatura na kirilica,no ne mislia che shte se spravia,taka che molia da me iztarpite izvestno vreme dokato uspeia da nameria reshenie  Rolling Eyes

# 235
Хей,момичета,отскокнах само да ви поздравя с една песничка Hug Правим си домашно женско парти с моите девойки,мъжа изчезна на някъде  Mr. Green Party ехх,как ми се иска и вие да бяхте с нас!Любси и за теб специално понеже имаш спомени от Рауши на тая песен Heart Eyes
http://m.youtube.com/watch?v=dWahuREerq0

Шабир,за нас няма проблем,модераторите на форума може и да имат обаче.Ти пиши пък то ще си покаже Grinning Peace

# 236
Здравейте момичета.
Добре дошли за новите .
Иявно съм пропуснала на Айя рожденния ден с огромно закъснение ,всичко най хубаво.
Бибито чувствам се поканена но за съжаление малкия преди 2 часа се покри с огромни мехури и няма да сме за гости сега. Дано да му мине до утре че като ги знам тия индийски професори ще ми скъсат нервите утре.
Ох голяма жега тук вече не се диша. Ще се залоствам в къщи ,то и не остана много само някакви си 20 дни а и имам един годеж и рожденния ден на малкия . Дано мине бързо .
На 10  понеделник от 22 часа българско време ще дават по БНТ едно филмче ама телемоста ми отказа има ли някои друга идея как да го гледам . А и ако някои проявява интерес филма е на българска журналистка и се казва Жените на Оман .
През почивните дни ходихме на палатки 5 деца и 4 възрастни направо изкуках с тия моите не спряха да мрънкат .днес разнообразихме с басеин и в момента които решихме да си ходим басеина аварира нещо и се напълни с фекалии  Sickкато му обяснявам утре на доктора каде е бил малкия чак срам ще ме хване Embarassed
За сега лека нощ на всички  Hug  bouquet
Икси стискам палци всичко да е ОК .

# 237
Добро Утро  Hug
Шабир добре дошла и от мен Simple Smile
Моята половинка също е пакистанец и живее в Гърция  Hug
Биби благодаря ти за прекрасния поздрав Hug

Приятен ден от мен на всички  Hug

# 238
Честит рожден ден на Каруми!
Да расте здраво, умно и весело дете!!  Heart Eyes  bouquet  Hug

# 239
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Ясминка, да ти е жив и здрав порасналия Каруми!!!

Общи условия

Активация на акаунт