Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 179
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • по пътеката
икси, мисля те тебе и ми се искя да не се клатиш въобще по пътища ,след трансфер, ок! никакви нерви, лежиш си в хотела и гледаш забавни програми! много е важно като,4е ли да не се лашкаш и да не си напрегната от мухльовци ,дето се имат за каскадьори! като се закрепи,пак полека!
и аз се заглеждам в турската, покрай ердоганските  изцепки и още пове4е ми се гади, 4е го мразя до генети4ния му код! а нашите лекета и подг..зурки му целуват ръцете, драйфа ми се!4естно, млади хора умират от  мини тук всеки ден, а ония си целуват з...! 4ерно ми е, затова и не  пиша! притеснено! Sick следим си гърба и внимавам, но то да пази бог! свършим ли изпитите  се закотвяме в къщи и се опитам да стана добро другар4е н а детето си!с топка, с хвър4ило, разни апликации , рисуване и къси разходки ,ако става !добре,4е имаме бг  тв, на една форумка  има да й благодаря най-сърде4но! Hug Peace
икси, имаш една много сърцата колежка тук ,то4но в твоята област! най-лошото е каза за децата, 4иито родители, ,интелигенти, отказват да приемат ,4е детето им  проблем! казва ми ,от селата и колибите и фермите, хората, като им кажем ,4е детето е аутист или друго , го приемат и си оставят децата за да може д аима това дете социален живот и да му с е обърне внимание! днес говорихме з апсоелдно по тази тема, 4е си казах, добре ,4е има такива жени с търпение към мал4овците!
арте, снимка пусни! Grinning Peace
анабел, важното е ,4е е добре!  Hug
биби, имам подобна инфо!
не говорете за зъби, 4е аз видях 4аст от ада с една  корона! #Cussing out #2gunfire

# 211
Добро утро дами   bouquet
И аз следя ситуацията в Турция .Майка ми трябваше да ходи до Инстамбул този месец ,но с тези размирици .......
Ей аз да попитам има ли някой от Пловдив ?

Желая ви лек и усмихнат ден !

# 212
Добро утро  Hug

Ясминке, скоро пак  Heart Eyes Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 09:52 от ♥ Lubs ♥

# 213
Добро утро,момичета Hug
Иксе и аз като Марси викам недей се дрънка след трансфера и дано всичко е наред Praynig
Анабелка май нямаме от Пловдив..ти си от там така ли?
После ще се включа за кафе,че сега имам да свърша някои работи Tired
Сис,супер е,браво!Пак заповядай!

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 09:57 от Бибито

# 214
Момичета мили , наминавам само за да ви покажа това, което се получи ,благодарение на вашата безценна помощ ! Още веднъж БЛАГОДАРЯ !!!   bouquet

# 215
Биби да от Пловдив съм  Simple Smile

# 216
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
annabel1987, аз съм от Пловдив, но вече повече от половината си живот не живея там. До скоро постоянния ми адрес беше в Пловдив, но не успях да преборя бюрокрацията в България и си го смених, за по-лесно. Сега си ходя няколко пъти в годината за малко и все повече не мога да си позная тихия и спокоен квартал  Cry

Икси, избери спокойствието на хотела, далече е за пътуване, не рискувай  Hug

Целувки за всички

# 217
Аlvera ще се радвам много когато се прибираш да се видим ,ако си съгласна разбира се Hug
Да Пловдив доста се промени през последните години .Вече е доста шумно и претъпкано с хора и коли.Сутрин сме със задриствания ( е разбира се не като в София )  Simple Smile
Но все си остава красиво място

# 218
А добър ден. Гелдам вметки за мен специално има.  Mr. Green

Само да кажа, че не знам канибализма дали е на мода, но одите за детеубийци и изнасилваи на деца със сигурност отдавна са на мода, както виждам и тук. Sick #Cussing out

Биби, ти очакваш про-режима канали да покажат цивилните, то значи да си плюят на лъжата дето са поднесли. Има клипове, в които дори деца без крака са в Кусайр.  Sick Така че много моля, не продължавай с гнусната пропаганда когато онзи ден редовната армия изнасили едно дете хвърляйки го на улицата, да лови с него бунтовници и за да го спасят поне от кръвозагуба, умряха 4 души, уви, не го спасиха.  Sick Искаш да ми покажеш хуманното лице на режима и Хизбулла - няма как да стане. И ако са били така хитри да пуснат хората, нещо, в което тепърва ще се уверяваме дали е така, то това не означава, че големи хуманисти.

И прясна новина от нашето село - 2 самолета МИГ бомбарират наред, няма такова нещо като евакуация, кой умре, умре. Даже при единия удар са улучили убежище и са убити 4 деца. Можеше да са децата на брата на моя мъж. Като че ли тогава би ме боляло по-малко.... Sick Извинете, ама Израел дори предупреждава когато ще има удар.

И в допълнение, би ли ми обяснила защо екзекутират бунтовници без присъда? Че и ги кълцат? Пресен клип от вчера. А пискат когато някой бунтовник застрелял изнасилвача "защитник". Между другото днес свободният съд в Халеб е изпълнин присъда над бунтовник за непристойно поведение. А кажи ми Асад и шаббиха кога направиха това, та те с това се мотивират.  Sick

Радваш се за Кусайр педполагам, но те съветвам също така - спри да гледаш само про-режима канали. Щото информацията е друга, а тя е че са завзели един квартал в центъра, а не целия град. Така че ако не друго, още хора ще умрат, ако това радва някого.  Sick

Е, пак съжалвям, ама и на мен ми се повдига. Повече от обичайното.

Само да се допълня - новодошлите, не се стряскйате, продъжавайте да пишете, така си караме в тази тема от време оно. Всъщност вие иначе не бихте разбрали истинския й блясък.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 15:48 от amal

# 219
Аз нямах намерение да се изказвам по темата, но в поста на Амал има толкова много болка и горчилка, че не устоях. Мнението ми е абсолютно некомпетентно, разбира се. И въпреки, че Ливан ми е най-близък до сърцето, чисто човешки си мисля, че Хизбулла няма работа в Сирия. Така както американците нямат право да се намесват навсякъде по света, какво българските войници нямат работа в Афганистан , така както, недай боже стане нещо такова в България, някои наши съседи да се намесят уж за добро. Хич не вярвам аз, че така ще се възстанови мира в Сирия. Но не разбирам от висша политика, признавам си.

Аннабел, ще е удоволствие, ако можем да си направим минифорумска среща в Пловдив.  Hug

# 220
Ах,Амал,никаква пропаганда не провеждам и в нищо не те убеждавам Rolling Eyes Просто обсъждам с някой т.е. с теб новини към които ни е общ интереса,не гледам само про-режима канали,напротив,нарочно гледам и другите(доколкото знам Ал Арабия е такава,кажи и други нямам нищо против) за да си сверявам часовника.Когато пускаш информация,моля те,давай и линковете към нея,който има интерес ще гледа и сам ще преценява.Истината за теб е само една,обаче дали е така всъщност.Анти-режимска пропаганда водиш ти в момента,няма нужда и тук,Амал,не съм ти опонент,но пък ти удобно ме използваш за такъв за да си прокараш идеологията или да си упражниш дебаторските способности..не знам. Ако режима бомбандира,това значи ли,че бунтовниците им хвърлят цветя обратно,цивилни не умират ли и в следствие на техните атаки?Това че си лично засегната има отношение към твоята необективност,но при положение,че се водиш обществена личност не е извинение за едностранчиво дезинформиране и манипулиране на хора не дотам запознати с материята.Има една много хубава статия 'Защо е обречена Сирия',прочети я,ако не си вече.
Алверка,обясних и аз чисто по човешки защо се меси Ливан.За Кусейр се радвам,да,защото той се вижда с просто око от нашата граница и аз лично предпочитам да нямаме фанатици с оръжия и известни интерси към Ливан толкова наблизо.Както каза Сема,има много други вмешателства там и от двете страни,и за Башар и за бунтовниците,но те не са така директно застрашени и могат да си позволят тихомълком да подклаждат огъня.Защо на тях не се обърне повече внимание,тяхното безмълвно участие е 'по-благородно' ли?Не виждам как намесата на Хизбулла променя броя на труповете,нима не умираха и щяха да умрат хора и без тях..явно за някои е по-важно кой взима превес.И аз не разбирам кой знае колко от политика,но виждам че убийствата трогват само на думи и всички официално си правят пас и призовават към мир,докато битките им се водят на теритирията на Сирия.
Отивам да си направя кафе,гледам че днес тук минахме безкофеиново newsm78 Няма да мина без следобедно аз,вече се влача на забавен кадър,а тепърва ми предстои английска граматика Tired
Щях и други работи да пиша ама айде после,че са от серията домакински тъпизми Mr. Green
На всички Hug

# 221
Бибси, внимателно чета всичко. Разбирам защо Хизбулла се намесиха в събитията, разбирам че защитават мира в Ливан, всичко разбирам,но не мога да разбера безсмислените жертви, желанието да задържиш властта  с цената на всичко, смъртта на деца. Няма оправдание когато умират деца.Така го разбирам аз.
Далеч съм от мисълта да обвинявам теб или когото и да било за действията на Хизбулла. Нормално е да разсъждаваш по този начин и ти, и другите. Но ме боли. 
Боли ме и когато във форума се караме за неща, които ни разделят, особено политика и религия.Затова гледам да не изказвам мнение, да туширам споровете, ако е възможно. Но не мога винаги. Наистина смятам, че чуждото вмешателство, не само на Ливан, е пагубно за Сирия. Или всъщност е причина за арабската пролет, навсякъде.
Спирам, слагам точка, черта, няма значение какво.
Всички сте ми еднакво близки и за всички вас  ме е грижа.Вие сте ми приятелки, дори и никога да не ви видя.
Това е.

# 222
Алверка,аз не го приемам като караница,конструктивен спор може би,въпреки че ми се щеше да е по-скоро обсъждане,дискусия нещо такова,явно моите идилични форумски мечти са блян.Не се чувствам разделена от никой,даже напротив Grinning Скритият ми пост не беше заяждане,може би така се е изтълкувал от някои,писах на принципа 'аз така го разбрах,това видях,ти какво мислиш',примерно,информативно не с някакви подмолни задни мисли да дразня Амал.Никога не съм имала проблем да обсъдя с някой различна гледна точка,откакто живея тук още повече,разбираемо е защо.Само че някои се бъзват като им споделиш своята.
Това дето не го разбираш ти и аз се питам,ако беше се отказал и напуснал още в началото..не знам,зависи в чии ръце щеше да отиде властта.
Чувствата ни са взаимни Hug

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 22:10 от Бибито

# 223
Здравейте мили дами, не съм писала от доста време, но се опитвам да следя какво се случва с всички вас. Радвам се, че пишете ли пишете, за съжаление обаче не винаги успявам да смогна да изчета всичко...
Искам да поздравя всички ново дошли, мисля, че всички ще се чувстват много приятно в темичката...   bouquet
Аз се включвам с един въпрос, почти съм сигурна, че някъде назад сте го обсъждали, но ми е трудно да открия някаква информация, за това пак ви досаждам...
Аз и моя арабски принц вече сме омъжени повече от година и когато се случи събитието аз бях решила да не сменям фамилното си име, защото всичките ми документи са сравнително нови и мислех, че ще отнеме време и средства да ги сменя отново. Сега обаче колкото повече се замислям, усещам, че бих искала да приема неговото име и да сменя документите си. Та въпросът ми е, има ли начин това да стане, дори след като вече сме сключили брак и е минало време? Имате ли идея как става и къде? Към кого трябва да се обърна? Всичко ще ми бъде от полза...Много се надявам, че имате някаква информация...
Ще чакам с нетърпение вашите отговори...
Пожелавам ви приятен и слънчев ден...  Simple Smile

# 224
  • по пътеката
фараулке не го сменяй, правилно сте го направили, да си останеш с твоите имена! така е по закон! недей гледа бг закон! ако си го смениш, ще те гледат като негова сестра  и ще минете в графа перверзници! това последното на шега, ама с трън4е! аз то4но затова не  му го приех , защото брака ми в арабско беше според  ислямския закон и жената не си сменя имената! само й добавят в досието, жена на еди кой си по мъж-фамилята на мъжа! аз защо си мисля ,4е ти 4акаше бебе? ако греша извинявай!

Общи условия

Активация на акаунт