Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 177
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте, момичета!

Оооо, изпуснала съм мойта любима тема - арабската пролет (то вече повече от 2 години станаха). Тюх, тюх, тюх  Wink

Явно пролетта е по-зле от зимата. Вместо вируси - алергии. Ние път от вчера сме си вкъщи с възпалено ухо. За пореден път се убеждавам, че ушите не са шега работа. Заболя го за първи път в средата на май и се доверих на един УНГ да минем без антибиотик. Е, айде сега, пак антибиотик, ама и температура, и повръщане, и тем подобни. Днес вече нищо му няма. Как да ги плюя лекарствата, като толкова живота са спасили?

За хомеопатията по-добре не ме питайте. Като дете на фармацевти знам 2 неща - не се пият енергийни напитки и в хомеопатията няма абсолитно нищо, само плацебо ефект. Няма да споменавам и случая с майката, донесла бебето си в Пирогов за промивка на корема, понеже изяло цялото флаконче хомеопатия. Реакцията на лекарите - вървете си, няма проблем и 10 да беше изяло  hahaha

Все отлагам разказа за Шри Ланка, извини ми, Гарге  Simple Smile Аз и снимки не съм качвала тук, разглезихме се с тоя фликр.

Биби, Любс, много добре сте си изкарали. Замъка е страхотен, младокът също  Joy

Поздрави на всички!

# 196
Добро утро,

Едно кафенце за закуска:

Кой беше казал, че може да намери самолетни билети? Че вече забравих.

Хубав и усмихнат ден ви желая! Hug

# 197
Ех, Бибито ме е издала! Благодаря ви за прекрасните пожелания, да ви се връщат  Heart Eyes Hug

Слънчогледче, ама и ние улучихме едно дъждовно време с теб Simple Smile Приятен остатък на кратката ти почивка!  Hug Аз забравих да се похваля, че се видях и с теб и че и на живо си толкова сладкодумна, колкото и в темата!  Heart Eyes

Качих малко снимки от Родопите. Имам още много, но дано по-късно намеря време да га кача.

# 198
Добро утро на всички  Hug

Айа, видях ги аз и тайно ти завидих на какво си се нагледала  Hug

Снощи бяхме на яхта с фирмата. Празнувахме растежа на продажбите в сравнение с миналата година. Бизнесът расте, което само може да ме радва, защото ще има възможност и ние да растем с него  bowuu Имаше голямо празненство, песни, танци, ядене и пиене. Филипинците се натанцуваха и напяха, то нали им е в кръвта. Снимките ми не станаха хубави, беше тъмно ама със сигурност някой имат и по-сполучливи от моите. Ще пусна, ако намеря. Продължихме до 2:30 и добре че аз почивам днес, другите не ги мисля как ще изкарват днес  Sick  Shocked

Лек и спокоен ден на всички  Hug Отивам да си допия чая с джинджер  Heart Eyes

# 199
Идвам да пийна едно следобедно кафенце при вас Hug
Фло,гледам днес си изневерила на Старбъкс,но пък си заслужава.За билетите Фийлката беше споменавала преди,а и всички знаем какво пътешествие организира самичка,предполагам че би могла да помогне.Накъде отпрашваш?
Фийлче,вярно че загуби инерция малко ама хайде все пак някога да го довършиш тоя разказ,снимките са чудесни,но друго си е като имат история.
Айа,много хубави снимки,прекрасни са Родопите и изобщо нашата природа!Дано имаш време да сложиш още,аз тази година пак няма да успея да отида до там..може би Thinking Къде точно бяхте в Родопите? А на кой е третият крак? Grinning
Любси,все такива поводи за празненства да имате Praynig Добре сте се позабавлявали,предполагам не само филипинците.Щом е продължило до 2:30 и без снимки ми е ясна картинката Mr. Green Party Подсещаш ме за времето,когато след партита минавахме да закусим в някоя пекарна и после си лягахме по изгрев,сега покрай Ивана сме станали като пенсионери ooooh! hahaha
Мерито и тя имаше да разправя и я няма newsm78 Мери ти си разказвай,и да има някакъв по-сериозен диалог,това не пречи да си правим кофи брейк. Норче,Анабел,хайде и вие душици Hug
Еди,пиши как изкарвате,кво като е на латиница,форума изобилства един пост няма да избоде ничии очи.
Марсита ти си под пара сега,разбираемо е.Успех на детето!
Отивам да си резна диня,в жегите май ще откажа всякакви барбекюта и бобове Mr. Green

# 200
  • In a surreal moment!
Айа  -ЧРД, бъди жива и здрава! Живей щастливо и влюбено! Поздравявам те с това танго, защото знам ,че има с кого да го изтанцуваш (в пряк или преносен смисъл, както ви е удобно)  Grinning Peace

# 201
Икси,докъде стигна с твоето ходене по мъките?Липсват ми розовите ти хапченца и веселите постове към тях Hug Прекрасно танго!

# 202
Добро Утро на свички  Hug
Аз не се включвах до сега защото моят любим не е добре.
Днес е на лекар и не мога да си намеря място .Надявам се всичко да е наред  Praynig
Съгласна съм че нашата България е много красива.Ходила съм на доста места но не съм видяла по - красива природа от нашата
Аз в момета съм В България и се нядявам времето да се оправи ,обичам да вали ,но не когато съм на работа и без чадър.Приличам на мокра кокошка  hahaha
Момичета желая ви хубав ден от мен Hug
Бъдете винаги усмихнати и много обичани

# 203
Добро утро и от мен.

Не можах да се върздържа като видях това примамливо капучино:

Бибито - понякога изневерявам на Старбъкс, но понякога просто не мога да им устоя.  Blush

annabel1987 дано по - бързо се възстанови съпруга ти.

Хубав и усмихнат ден ви желая! Hug

# 204
Момичета да ви се похваля .Всички тестове са минали и са отлични .Съпругът ми е добре ,лекарите са казали че няма нищо сериозно и скоро ще се чувства добре
Много съм щастлива

# 205
Минавам и аз да си пийна следобедното кафенце с вас Hug

Анабел радвам се ,че съпруга ти е добре Praynig и не е нещо сериозно,дано така и да е с останалите ви планове Hug

Икси наистина страхотно танго,вчера като го гледах много ми повдигна духа Heart Eyes(даже си го пуснах няколко пъти),наминавай по-честичко с хубавите си поздравчета Hug

Любс страхотно е това което сте празнували,а още по-хубаво и мястото ,един купон на яхтичка и аз няма да откажа Mr. Green

Айа страхотни снимки,нахлуват ми хубави спомени само.....

За мен да ви се похваля ,че успях да си направя и косата на кичури ,наистина са си много добри тук и цвета си изглежда естествен,много съм доволна Flutter
И да ви се оплача  Confusedпък ми се счупи едно зъбче докато спя Crossing Arms ,много неприятно да се събудиш със счупен зъб Joy(е то си беше паднала пломбата,но сега ще има повече работа по него)ох ох старост нерадост Mr. Green

И си запазих и билет за неделя ,отлитам за Варна,ще се видя с моя тейко дето хич не искам да го виждам ама...няма как

Хубав ден на всички захарчета  bouquet

# 206
Благодаря ти Арте  Hug
А за зъба и аз съм на същия хал.Миналата събота счупих и аз едно зъбче но докато ядех.Явно съм доста лакома  hahaha
Желая ти да си прекараш добре в България без излишни главоболия  Praynig

# 207
Здравейте,момичета Hug
Фло,каквото и кафе да ми предложиш,все ще съм доволна,само да е захаросано Mr. Green
Анабел,поздравления за добрите новини,от здраве да се не отървате и двамата Praynig
Арте,браво за кичурите,трудно се намират факири,да си кажа и аз като минала през всякакви оттенъци на русото благодарение на пишман фризьори Tired Направо ме хвърли в оркестъра с тоя зъб..ти да не си стискаш ченето докато спиш Shocked Мда,сега ти предстои коронка,имам си и аз една,размотаване е малко,но иначе не е толкоз страшно.На мен ми я прави един зъболекар тук завършил в Русия,явно като разбра,че съм българка реши,че държа на болка и ще мина и без упойка..ами,издържах..ама преживяването беше кожонастръхващо и ще ме преследват зъболекарски призраци още бая време.Лек полет,ако случайно не се засечем до неделята  Hug
Една вметка към Амал Heart Eyes 
Скрит текст:
http://www.irishtimes.com/news/world/middle-east/syrian-troops-r … sraelis-1.1419052  Ей това всъщност е най-интересно:
'A security source close to Syrian forces said they had deliberately opened exit routes from Qusair in hope of avoiding a costly fight to the death inside the town, where hundreds of civilians, along with about 1,000 wounded people, were said to be still living out of an original population of 30,000.
But the ruined town was empty when jubilant Syrian troops and Shia Hezbollah fighters finally overran the centre....
Гледах и аз директно новините от Кусейр вчера по няколко канала,обикаляха журналистите насам натам,влизаха в къщи,болници ама ни те,ни аз видяхме цивилен.На Ал Арабия пък директно включиха един доктор,който обясняваше за 1000-та ранени,обаче директно не ги видяхме тях newsm78 То и да има те ще са от участниците в боя.Изход е бил подсигурен и хората са се изнесли,а другото според мен е лъжа с цел да се предизвика външна намеса по ред причини.Има и други работи за обсъждане по тая статия и новините ама да се ограничим  с твърдения от предишните си постове Peace 
До скоро   bouquet

# 208
Да за кичури е доста сложно да намериш някой да ти ги направи хубави и аз съм минала през какво ли не ,но най-изтръпващите ми спомени са когато ги правих в БГ и минах през три фризьора за два дена ooooh!
А иначе зъбчето си беше развалено ,но сега наистина ще трябва да правя коронка ,а пък и е по напред и ако не го скопосат ooooh! иначе си имам вече една коронка на едно от големите задни зъбчета Crazy .Предполагам че като съм скърцала със зъбки е станал инцидента,от малка си скрибуцам и на сега почнах да си губя зъби Mr. Green по среднощ Joy

# 209
  • In a surreal moment!
Бибс, Арте - исках да понапиша за моите вълнения около протеста в Турция и заминаването на най-добрата ми приятелка там баш в разгара на събитията, но предвид напрегнатия момент в темата се отказах. Уважавам позицията на Манел и на Амал , само те си знаят какво се крие зад острите думи, дай Бог ние никога да не го почувстваме... На фона на събитията в Сирия и моите лични тревоги в това отношение ми се стори неправилно да намесвам и емоционалните си лакатушения около серияла и въобще.

Това към онзи момент де...Добре е , че бързо ни минава и можем пак да се повеселим, хора сме все пак, грешни и без пиперец не върви...Та...както споменах аз отново и пак съм на турска вълна. Покрай любимите артисти се "озовах" в петък на Гези парк и "захванах" да протестирам както мога. С ретуитване на призиви , снимки и прочие. Приятелката ми писа  ,че е спокойно , само вечер става гюрултия, а полицията и демонстрантите влизат в разправии само на Таксим и в Бешикташ, а това е доста далече от нея. Тази нощ се прибира. Чакам я с огромно нетърпение. Ще ми носи лекарства, снимки ,видеа, и надявам се рааазкази от първо лице. За съжаление и в 3 СМС-са дебело подчертава , че ни един сгоден мъж не  е срещнала.  Wink От последното съм потресена ,щото аз като ходих миналата година ни един грозен не видях  Crazy  Ма очи различни ,на вкус и цвет тавариш нет.  Mr. Green Цялата си енергия от хормоналните лекарства изливам в темата за серияла. Ох, такива мощни вълни на сексуален глад ме тресат , че ... батю е във възторг  Mr. Green Няма да е за дълго обаче. До 3-4 дни чакам МЦ. На 8-мия ден ще посетя доки за преглед, ако всичко е ОК ще имам трансфер до към 25-ти. Мисля да не се прибирам в Г.О., а да остана в Плд. Като си помисля за Шипка и почва да ми се повдига. По-добре да не се лашкам. Но...ако доки каже ,че няма проблем да се пътува ще тръгнем яваш-яваш и по-бавно на завоите. Не се виждам да устискам сама в хотела 10-тина дни, ноември по време на стимулацията бях изкукуригала. Та това за сега, благодаря  за вниманието.  Heart Eyes

Още една хубавина от Печенката ,много талантливо детето

Арте - спешъл фор ю, една супер идиотска песничка, обещай много да не се хилиш, че да не замине и друго зъбче  Grinning Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=reT8a-X8PcQ

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 20:43 от ИКСИ

Общи условия

Активация на акаунт