Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са мненията за политическата ситуация?
Какви са мненията относно имиграцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват лични преживявания и размисли на участниците, споделяне на летни преживявания, здравни проблеми, пътувания, истории от почивки и лични емоции, рождени дни, грижи за домашни любимци , празници като Рамадан, здравословни проблеми, работа , училище , политика и световни събития.
-
Какви са мненията за политическата ситуация?
-
Какви са мненията относно имиграцията?
-
Какви са мненията за лични преживявания?
-
Какви са мненията на хората относно изборите?

ина4е аз си ходя по доктори, диабетните показатели са по-лоши от преди 2 м, 4акам да стигна до доктора ,4е да ги обсъдим! скука ни е ,но опасно бързо ми минават дните, много мразя като минава времето все едно сме на меркурий!като си помисля,ето месец мина ,а де факто не сме го усетили с нищо да го отбележим!на 9-и по4ва рамадан тук и никак няма да е приятно като време и ежедневие! постоянно се търсят провокации, алжирци обявиха повишено внимание по изто4ните си граници, пак терористи! дано мине тихо и спокойно поне рамадан, 4е после не се знае, покрай египет! и все пак ми се струва,4е няма да има толкова силен отзвук!

Другата седмица отиваме на гости на брат ми в Карлово и после не знам накъде ще ни отвее..към море няма да е де.
ама те пък твойте много дълги
чакам изненадата и аз.