Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 934
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • по пътеката
helun, трий и бягай в кипърската!  Laughing Peace
айде да се разпиша ,така или ина4е съм влязла в темата!! при нас нищо интересно, преди 10 дни ни дадоха бележниците, моето  си запази титлата, бая страх бра за сефте-явно страховете от изпитите се внушават от даскалото, децата се невротизират едно- друго за мой ужас! #Cussing out ина4е аз си ходя по доктори, диабетните показатели са по-лоши от преди 2 м, 4акам да стигна до доктора ,4е да ги обсъдим! скука ни е ,но опасно бързо ми минават дните, много мразя като минава времето  все едно сме на меркурий!като си помисля,ето месец мина ,а де факто не сме го усетили с нищо да го отбележим!на 9-и по4ва рамадан тук и никак няма да е приятно като време и ежедневие! постоянно се  търсят провокации, алжирци обявиха повишено внимание по  изто4ните си граници, пак терористи! дано мине тихо и спокойно поне рамадан, 4е после не се знае, покрай египет! и все пак ми се струва,4е няма да има толкова силен отзвук!

# 286
Zdraveite,momi4eta
    Az   v  tursene,nasam  ,natam  za  informazia  na  moi  priateli....Ne  sum  i  razbrala  koga sum  izpratila  suobshtenieto   za  KIpur  pri   vas...  Oburkala  sum  fynkziite.
   Nadiavam  se  da   ste  dobre v  tova  liatno  vreme..Jelaia  vi   slun4evo   liato  s    mnogo  vulni.... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 287
Икси, благодаря за споделеното от твоята, макар и кратка, почивка. Кой знае, може и на нас да ни се удаде случай    да посетим това планинско местенце.  Simple Smile

Фийл_дъ_ръш, и на теб благодаря за невероятните снимки и увлекателния разказ ... А добре знам, че най-интересното тепърва предстои.  Heart Eyes

Хелън, тук наистина не е желателно да се пише на маймуница. А не се и налага. Като отвориш страницата за публикуване на отговор, най-горе, точно до катинарчето има бутон, от който можеш да избереш българска фонетична клавиатура.

# 288
Добра българска дъждовна вечер Mr. Green Изчезнах от небосклона гледам и доста други,няма нищо,нали сега лятото ни зове пък на есен айде пак обратно на миндера.То стана ясно-в бг сме си вече,времето е страхотно и повечето време сме по градинки и кафенета,децата ще се пръснат от щастие Crazy Другата седмица отиваме на гости на брат ми в Карлово и после не знам накъде ще ни отвее..към море няма да е де.
Фийлка,ти точно като сериалите дето ги спират на най-интересното място за реклами #2gunfire ама те пък твойте много дълги Grinning чакам изненадата и аз.
Икси,те хубавите моменти са най-кратки нали знаеш,ела убий малко скуката в Плевен.Чудесно балканско местенце,дано по-често ти се случва да разпускаш с повод и без повод  bouquet
Арте,на теб май хич няма да ти се връща Laughing уреждай половинката да идва да хване и той плажния сезон.
Марси,поздравления за детето,все така да сте!Стискам палци скуката да ви е единственият тормоз  Praynig Hug
Файме,следя новините по 'твоя канал' ,поздравления за промяната,дано да е за добро.Радвам се за Софито,нека си купонясва душицата.Гадно ще и е после,моите всеки път ме питат що не можем да си останем в бг.Сега са се сдушили с едни комшийчета,които имат котка,куче и заек,няма отлепване,или тичат като бесни с кучето или мачкат останалата фауна,трудна ще им раздялата..
Гарги Hug не съм те забравила.
Любсита,работа ли те погълна,любов ли,дубайски триъгълник с трето неизвестно ли.. Heart Eyes Party
Лека нощ на всички и до скоро Mr. Green bouquet

# 289
  • In a surreal moment!
Бибито - добре сте си дошли! Дано си изкарате хубаво!
Моето ходене беше служебно, за друго няма средства, за съжаление.
В момента идването ми на Плевен се отлага за неопределено време, защото моите хора се ошариха.
Тъй като може да започна пак подготовка за ЗЕТ мисля да стоя по-далеч от тях.
Ще видим, в понеделник моята доки се завръща от чужбина и ще говорим как ги вижда нещата.

Марси - желая ви повече спокойствие! Поздрави на половинката от моята!

# 290
Здравейте и от мен. ...

Добре съм, който пита за мен Simple Smile

Рамаданът е тук и всичко върви на бавни обороти. Добре че, намалят работното време на 6 часа, че го избутваме някак си. Иначе готвим, консумираме си го и пак така до следващия ден... междувременно се приготвям за България...

Разказите ви са много интересни, изчитам на един дъх.

Хайде лек ден и до скоро!

# 291
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

Как сте, мили момичета? Ще има ли снимки от бг лятото?

feel_the_rush, хайде давай продължението, нали беше за утре  Simple Smile

Много целувки за сладките дечица и за вас  Heart Eyes

# 292
  • по пътеката
как сте, отпускарките?? при нас 44 гр се завихриха, пък е рамадан! малката е голям майтап- първия ден на рамадана, става от сън следобяд (нейно сутрин) и аз я питам какво ще ядеш? тя -нищо ,нали е рамадан! аз- и какво от това ,той не важи за болни и деца! тя сериозно- наистина ли не трябва да го правя? е,тогава нарежи ми пъпеш!  Laughing
 икси, бибси, мерси!  Hug
 артето се загуби, какво стана с документите?  newsm78
любс, как ти завиждам за варната, хората казаха ,4е се е разкрасила!ти, като градска ще кажеш, вярно ли е?  newsm78
 път искам аз, може и пешеходен, но с добра компанийка и емоции, ей ! ме4ти! поне птувам с някои виртуално, да си напълня душата от красоти ,наши и 4ужди! за което благодарско! леко побут на фийл!  Joy Hug
диди, какви обрязвания са те  напитили, ти не си мюслим, отделно, 4е такива обрязвания са си извън религията, поне така казват самите мюслим? отделно проблемите ви са извън нормалните за  добро съжителство! помисли малко, той живее с тебе в грях според неговите религиозни представи ,пък се напъва и на 4ест да го избива! това си е ненормална ревност, то и тук такива са с ъс семейни проблеми и жените си страдат! недей се заблуждава от общите приказки за ревността на арабите, до 4овека си е! ина4е нямаше да си ходят жените тук до бг  за месец и даже по няколко ,с децата или сами ,без да ги охранява зоркото съпружеско око! малко ми изглеждат нещата,като 4е си му собственост, да не би да пипне и изцапа някой скъпата кола, къща,жена! сигурно си младо и романти4но настроено в момента, ама послеееее....!

# 293
  • сред маслини и портокалов цвят

Любенце, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и безкрайно щастлива! Нека се сбъдне всичко, за което мечтаеш! Чакаме те с нетърпение и ти пращаме много целувки! Hug Hug Hug

# 294
  • София
Любс, честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти пожелавам, много здраве и любов по нашите земи или по чужди, важното е да си щастлива!   bouquet

Аз пак се позабавих с продължението, но се видяхме в приключение. Сдобихме се с немска овчарка на годинка. Стопаните и се отказаха от нея, защото не можели повече да я гледат. Трудно се намират хора да вземат непознато 50 килограмово куче, ама ние нали сме будали. Само за 1 ден ми стана ясно защо са се отказали - това куче е гледано с пълно безхаберие, чак яд ме хвана. Хранен само с гранули, тежи поне 10 килограма под нормалното си тегло (добре, че е доста космат, та не му се виждат стърчащите кокали отдолу). Воден е само на повод и следователно, не идва, ако го повикаш. Няма никакъв респект от хората, качва се по масите и изяжда всичко, а като реши да ти се радва - Бог да ти е на помощ. Изяжда всичко де що види.... Абе, като не можеш да гледаш куче, по-добре не си взимай е единственият ми съвет към бившите му стопани. Вече 2 седмици се занимаваме главно с възпитанието му и мога да кажа, че има огромен напредък. Но все още се радва като мечка и омита всичко с мирис на храна. Ето го и него - Рей!

А какво видяхме в Яла, мисля, че е ясно на всички. Видяхме царя на парка, леопардът!

А, ей така сме се вкупчили всички и гледаме леопарда. Трафикът е налице Wink

Видяхме още много неща - стотици видове птици, всякакви размери крокодили, броненосци, чакали, сардали, маймуни (които се оказаха доста крадливи). Привечер успехме да зърнем и другия вид слон - с бивни. Беше видимо по-черен от другите и мина на сантиметри от джипа.

Пак много станаха снимките. Оставям края за утре. Но ще си спазя обещанието този път!

Лека нощ, момичета!  bouquet

# 295
Любс, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!   bouquet

feel_the_rush, много е готин този Рей. Успех с опитомяването, че колкото са по-пораснали, толкова по-трудно.  Thinking
Разказите са ми много интересни и на мен, айде утре чакаме и края  Popcorn

Рамадан карим! На постещите лек и благословен пост!  Peace

При нас нищо ново - работа през делничните дни, а уикенда хайманосваме нагоре-надолу, че тук като по чуди времето е най-после лятно!

# 296

Asefa  Честит Рожден Ден
Честит двоен празник

smile3525 smile3525 smile3525 newsm59 smile3525 smile3525

# 297
Благодаря newsm51

# 298
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте арабелки  Hug
Аз няма какво ново да кажа, но трябва да поизтупаме темичката, че много прах събра  Simple Smile

Надявам се, че сте добре и почивката е в разгара си.

Пожелания за най-голямо щастие на всички, които са имали повод за празнуване   bouquet

Икси  Heart Eyes, как е при теб?

# 299
Здравейте и от мен

И аз съм тук жива и здрава. Рамадан минава успешно и почти не остава време за нищо друго освен да се появя на работа, пазарене, готвене, да се видя с приятелки след ифтара, да поседя с Господ на саме както се казва и то деня е свършил... Предполагам, че при повечето е така.
След Рамадан ще трябва да се раздвижим повече.
Благодаря на всички, които ме поздравиха за рождения ден.

Поздрави и целувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт