Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са мненията за политическата ситуация?
Какви са мненията относно имиграцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват лични преживявания и размисли на участниците, споделяне на летни преживявания, здравни проблеми, пътувания, истории от почивки и лични емоции, рождени дни, грижи за домашни любимци , празници като Рамадан, здравословни проблеми, работа , училище , политика и световни събития.
-
Какви са мненията за политическата ситуация?
-
Какви са мненията относно имиграцията?
-
Какви са мненията за лични преживявания?
-
Какви са мненията на хората относно изборите?

При вас явно разпродажбите са яки,тук и на такава не мога да си намеря блузка под 15-20 000 лири(лв без последните 3 нули) има де,но са тип фениксови и с лошо качество.Иначе за децата ми намирам по на далавера.Ти си забелязала че съм писала орязан бюджет,в превод значи липса на такъв за парцалки
Ти може да си казвала,но съм забравила от кой град си 

Ще се пренасям в мазето май
То нагласено от едно време като механа,Алисамер може там да си разменяме фалшиви тонове и наздравици,няма кой да ни замеря с домати

не се учудвам, че Бг са на това дереже, ако и те използват нашата система на гласуване....
нямам търпение, като дете съм преди Еид 
Благодарности, за която, Икси, оранжевото ми е любим цвят!
Разбира се, това важи и за децата, които са в България, при тях пък може да е имало коментари заради това, че баща им е арабин и т.н..Но пък мисля, че съпрузите ви, които са учили и работят в България от години, знаят език, имат среда, може там не е било същото, защото и децата са ви родени там.