Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са мненията за политическата ситуация?
Какви са мненията относно имиграцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват лични преживявания и размисли на участниците, споделяне на летни преживявания, здравни проблеми, пътувания, истории от почивки и лични емоции, рождени дни, грижи за домашни любимци , празници като Рамадан, здравословни проблеми, работа , училище , политика и световни събития.
-
Какви са мненията за политическата ситуация?
-
Какви са мненията относно имиграцията?
-
Какви са мненията за лични преживявания?
-
Какви са мненията на хората относно изборите?
и сега ми е интересно питах и приятелки в бг знаят ли нещо но нищо не са казвали по новините там, я ме светнете и мене в новостите , че от както съм дошла тук си живея наистина в захаросан свят без да знам нещо и да разбирам което е по добре де.
самоче те много се забавляват аз като питам мое син какво си говори с Изабела която говори само испански тои ми отговаря ,незнам ама много е смешно нали мамо . И ми прави впечетление че има деца които са му по симпатични но идея си нямам как се разбират
. И за преместването имаме роднини брат на мъжа ми но това нее плюс а минус те и без това не си говорят
Е ако отидем ще му мисля аз съм супер контактна ще намеря някои , 
Като цяло тук чужденците не са дискриминирани,напротив.Не мисля че е от факта че сме туристическа държава,може би защото всеки един е бил някъде 'навън' по време на войната или има близки в друга държава..не знам,но досега никой тук не е накарал мен или децата ми да се почувстваме зле от факта че сме чужденци.Виж за България страшно много се притеснявах как ще се отнасят с тях в училище.Май се отплеснах от темата...
ще ни представящ там,че как!

Лека и спокойна нощ на всички

може би и аз избрах неподходящ ден да започна. Бях навън от 10 сутринта и се завърнах в 10 вечерта вчера.
Някой научил ли се е да играе арабските игри на карти?Аз горе-долу схванах една от гледане ама не ставам за играч още.

те пък много расови