Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 934
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • In a surreal moment!
Ех, момичета...имам хубава новина - раковата диагноза отпадна!
Добре съм...Ще правим трансфер с много по-малко естрогени, че да не ги възбудим пак тия клетки.
Дакторката ми е обнадеждена! Камък ми падна от душата!
Поздрави на всички! Целувам ви!

# 316
  • сред маслини и портокалов цвят
Вилииии, това е страхотно! Много се радвам! А дано се хване некое сладко ембрионче. Hug Hug Hug

# 317
  • по пътеката
вили, много радостна новина, особено това  рак си е като гилотина,радвам се адски ,4е си се разминала с гадостта! успех на трансфера! абе не може все каръци  да сме Praynig Peace  bouquet Hug само, трябва и слънце да изгрее!

# 318
vivili6, много ме зардва твоята новина! Стискам палци скоро и с други новини да ни зарадваш.  Hug  Heart Eyes  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed

# 319
Другарче и от мен едно голямо гуш  Hug дай боже две - три ембриончета, няма да връщаме нищо нали Simple Smile

# 320
Ехоу момичета! Mr. Green Завъртяха ме едни центрофуги та все не намирам време да ви пиша.Вили новината е страхотна,ликувам душевно заедно с теб Hug Вкъщи съм си вече и да ви се похваля,че започнах работа в една клиника,бях забравила колко е хубаво да ходиш на работа,а и работата си я бива чак не ми се вярва какъв късмет извадих Party
Алверка добре сме,благодаря,че попита Heart Eyes
Марси,Ясминка,Любсита Hug Heart Eyes
Толкоз,минах,изфуках се,сега изчезвам да спя че утре пак рано!До скоро!  bouquet

# 321
Момичета имате ли реални набюдения каква е истинската картина със сирийските бежанци в България?

# 322
vivili6,успех с трансфера,дано всичко бъде наред.http://podmosta.bg/syria/ е на това попаднах тази сутрин,трудно се отваря линка.

# 323
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Вили, поздравления   bouquet Чакаме и по-добри новини  Hug

Учениците готови ли са за първия учебен ден  Simple Smile

# 324
Тук учениците започнаха занятия... на които им се ходи на училище, де. Вчера един ученик на половинката ми, му се обади от Ню Йорк, че щял да дойде другата седмица на училище, щото дядо му бил на лечение и той бил с него. Като знаем, колко деца има в едно семейство, за внуците хич да не говорим. Ще да са цялото семейство там Simple Smile Друг ученик му се похвалил, че майка му, му купила за първия учебен ден последен модел Порше, да има ищах да учи Wink направо, така ще стане Simple Smile
През лятото обаче имаше един неприятен инцидент тук с един негов студент, който при пожар в една шатра в пустинята беше получил големи изгаряния. След няколко месеца лечение го изписват и на други ден отива с приятели да кара джет и загува при инцидент там. Някой карал с бясна скорост и губи контрол върху джета и връхлита върху него. Съдба Sad

# 325
Наде, не знаех, че мъжът ти е преподавател. По какво?
Написаното от теб ми напомни за срещата ни с един американец, който е учител в гимназия в една от страните в Залива. В Уади Рам се запознахме, в лагера в пустинята, за който бях писала.
Та той разказа как се дразни като му кажат Иншала, защото това значело да няма големи очаквания. Но с времето се научил да ползва тази дума: като дойде при него майка на някое много хмм мързеливо дете (неучещо, неполагащо старание) и го моли да му пише по-добри оценки, той почнал сьщо да казва Иншала.   Laughing

Биби, честита работа! Нека винаги ходиш с желание и удоволствие.   bouquet
Кой гледа най-малката щерка сега? Имате ли държавни градини или и вие като йорданци само частни?

Да се похваля и аз, последните седмици постоянно имаме скъпи гости - сестра ми с племеника, сега един от братята на хабиби. Много е хубаво така, вкъщи да е пълно с любими хора, които иначе виждаме рядко.
И билети за Йордания взехме, октомври ще сме там за две седмица, този път ще хванем и Аида.  Sunglasses

Стига съм се хвалела, отивам да поработя. Лек ден! Hug

# 326
  • по пътеката
моята хубавица 4ака с нетърпение даскалото, за да види децаи да има контакти с такива! цяло лято затворник , без да види слънце, та 4ак изяви желание да у4и и в аванс, сбъркана система!100000 деца няма да запо4нат у4илище в тунис, поради ред при4ини! пък колко няма да у4ат поради даскалски изцепки и липси!днес ще трябва да се запише- мислих да й сменя у4илището, но тя отказа! ще се мъ4им пак при смотльото директор, 4е и даскалите са разли4ни! #Cussing out
но и за мене малко разнообразие, да се  подвижа, много ми липсваше движението цели три месеца, да не говорим ,4е може градът да ми е забравил физиономията! новинката при мене е ,4е поради реална липса на  блондинкови бои, се наложи да трансформирам визия и съм на муза, боята съответно пада на 10 дни и пак съм нещо си светло!  Mr. Green най-много ще ми лиспва спането до по-късно сутрин и възможността да си гледам споко сериал4етата, от един месец съм на руски филми, голяма зарибявка са, първо минах вси4ко военно и криминале, сега на задушевни сериали! напаст, ей! разбирам ги баби4ките с турските!представете си как ми са писнали американските нереалности! покрай мене дребосъкът е принуден да  слуша руски, ама много пита по сюжета, адски голяма любопитка е, да не говорим ,4е запо4нахме бурен пубертет и то в бг  вариант!
ново в политиката е много и все лошо, тунис направи  военна тампон зона в южната  си 4аст, не малка 4аст от територията става  недосегаема и ислямистите поканиха американците за военна база, което тихи4ко си зна4и, 4акаме бутефлика да се гътне и да  видим какво ще го правим алжир! та костеливи са алжирци, дано не се стига до най-лошото! отделно си се бием с алкайдци по границите, военните ги хващат, ислямистите ги пускат! та така! поздрави на вси4ки дайте малко снимков материал от варната! там срещи4ки, разни красоти! бибси и надето гледах, особено надето, мислено пътувах с нея, много красоти и нови места видях! мда!бг си е красота!

# 327
Вили, и от мен стиснати палци  Praynig

Марси, сложих снимки във Фликерчето, има от Варна.

Успешна нова учебна година, имаме ли първолаци  Hug

Поздрави на всички!  Hug

# 328
Aйа, да и половинката ми и дъщеря ми са учители в училища за деца със специални нужди. Тук половината училища са такива. Липсата на връзка между родител - дете, която се прекъсва от детегледачки от Етиопия, Филипините, Шри Ланка, повечето с елементарно образование и липса на познания по арабски или английски език си оказва влиянието. Децата влизат в училище без каквито и да е навици, повечето дори трудно говорят, само плачат или се сърдят и тропат ако нещо не стане по тяхната. Тоест те са недоразвити поради липсата на първите 7, няма баба, няма дядо, мама и тати киснат по приятели, ресторанти и молове....
Марси, аз затова не ги подхващам руските, че ще ми отиде дневния график. Дори Великолепния век спрях да гледам поради смяна на актрисата. Сега съм се отдала на четене... Накупих си цяла библиотека исторически книги за траките, за даките и какво ли не Simple Smile само БГ разбира се Simple Smile
Марси, то на американците работата стана да се бият срещу християни рамо до рамо с ония от алкайда... В къщи темата за Сирия я избягваме. Аз нали съм раснала по комунистическо време имам друга идея за руската политика, не че е цъфнала и вързала, но не я заменям за американската, ако имам избор де.... А половинката е от Северна Америка, така че не харесва Обама, ама Путин съвсем Wink
Хареса ми онази картинка във ФБ защо разтуриха арабските държави с най-силни армии: Ирак, Египет и Сирия? Радвам се, че Египет не се дава, Сирия ния не я даваме Simple Smile за Ирак: късно е, чадо.... Sad Ще го разделят и така ще мирясат...

# 329
  • Egypt
Наде,  Hug  Hug  Hug   bouquet
При нас тъкмо се успокои, и днес хоп, кола- бомба, опит за убийство на вътрешния министър. Доста се стреснах, понеже един от личната му охрана ми е близък приятел. Но след обед метохме с детето по магазините за раници и училищни такъми. Тая година българското училище в Кайро вече е акредитирано от МОН, и сме много щастливи.
В нас също не се говори за политика, понеже сме на различни мнения, и аз се разсърдвам много бързо. Но най- хубавото на цялата криза, дето преживях, са многото и интересни нови приятелства, които завързах покрай активито ми.
На всички много здраве пожелавам и сбъднати мечти, и по- малко емоции, че нали я знаете оная китайска мъдрост за живота в интересни времена  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт