Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 934
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Фаима, да пуснеш снимки от първия учебен ден... тук няма нищо такова както ние сме свикнали да виждаме в България... нито цветя, нито учителко любима, ти беше тъй добра.... мани, мани.... това е друга тема Simple Smile
Аз ми е интересно какви ще ги накъдрят в Санкт Петербург... както каза един политолог, всичко в тази игра със Сирия е като покер, ама всичките сирийци да обърнат оръжието към играчите си, не към хората.... Жалко, жалко....

# 331
# 332
krisy, благодаря за споделеното.... наистина интересно, макар и да не ми харесва цялата тази истина SadSad

# 333
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте, момичета  Hug

Бибито, честита нова работа   bouquet Все такива хубави новини да се чуват !

Криси, ти добре пращаш разни линкове от време на време.

Къде са другите? Не че аз съм редовна, ама да си мрънкам  Simple Smile

Фийлче, давай продължението на пътеписите. Ти можеш да ги издадеш на книжка, да знаеш че ще имаш успех, ако започнеш да пишеш  Hug

Хайде момичета, разпишете се, поне да знаем че сте добре

# 334
Ето ме и мен да се разпиша  Hug

Биби ,честита нова работа дано ти хареса и дълго да си я работиш  Hug

Вили и за теб много се радвам ,страхотна новина  Hug Надявам се  и много скоро да ни радваш с още добри новини  Hug

Хубаво е ,че темата се раздвижи отново ,липсвахте ми всички  Heart Eyes

Аз съм ок ,не се оплаквам изкарах си страхотно в БГ ,нарадвах се на моята племенница ,голяма ми е сладурана  Heart Eyes.
Сега се намирам  в Гърция и работим по въпроса с документите на моята половинка,надявам се до месец два да има положителен резултат  Praynig
Тук времето е все още лятно  ooooh! ,като се замисля от колко време все ми е топло ,нямам търпение вече да дойде есента ,малко да се разхладя и с удоволствие да се разхождам по улиците   .
Дано скоро се разпишат и другите момичета и да споделят кой къде е вече и как си е изкарал лятото.
Време е да заседнем на мегдана и да започнем да си обсъждаме ежедневните неща ,къде бобец ,къде да се разкрасяваме с нещо и естествено да си споделяме кой какво го тормози  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 335
http://www.youtube.com/watch?v=Vj6wZjM9_X4&feature=youtu.be Това не е свързано по никакъв начин със събитията в Сирия,но е нещо,което си заслужава да чуете.

# 336
  • по пътеката
криси, криси, щом могат да 4уят какво си говорят асадовци и да снимат кой хвърлил газа в гута, дали не могат да  про4истят света от алкайда само с няколко мини ограни4ени удара, при това без да загинат цивилни, сахара си е като на длан за маневри! целият свят се заблуждава ,4е някой води борба с терористите! те направо ни ги поръсиха и сега се мъ4ат местните с тях! големите ще се появят като дойде време да освободят магреба от  тях!това видео направо беше шок за европейците, хахаха! ама доста се препотиха, добре им го каза!

# 337
Здравейте арабелки, ето новият работен ден из арабските страни вече е под пълна пара. Трафикът на вън е кошмар, не че е спирал цяла вечер...
Та под въздействието на цялата тази шумотевица от коли, които хвърчат на отсрещната магистрала и изпълнената с училища улица, на която живеем искам да ви споделя: тук езработица няма, и криза за работа няма.... не си дошъл не си намерил работа. Това не е реклама, защото все пак е арабска страна, европейците/американците са на почит, в смисъл са за предпочитане на много позиции. Една жена/момиче с лекота може да си намери работа като учителка в детска градина, стига да има търпението да се занимава с разглезени деца и да има добри познания по английски език. Разбира се има много други възможности особено за хора с професии, със стаж на определена позиция. И пазара на работна ръка определено расте, защото в момента върви голяма чистка на нелегални емигранти от азиатските страни, които попълваха "дупки" в не един и друг бизнес и компания.
Искам да споделя как моята дъщеря си намери работа на втората седмица след нейното пристигане. За българи визата е три месеца, която се получава на летището и струва 3 кД (15 лева). Веднага започна да изпраща CV-то си на всички възможни обяви в специализираните за Кувейт страници. Разбира се, номер едно е да имаш личен телефон/номер за директна връзка. Телефонна карта можеш да си купиш с паспорта си и с визата към него. Както казах на втората седмица я извикаха на интервю в една детска градина и на другия ден започна работа с 350 КД заплата (1650 лева), която до края на годината стигна 400 КД. Детската градина не беше от най-добрите, понякога заплатата и закъсняваше 2-3 дена, но като старт не беше зле. На втората година се премести в друга детска градина, заплатата и достигна 500 КД (2000 лева). А сега вече е в нормално училище за деца със специални нужди, което е още по-добре защото имаш вече нормален трудов договор, осигуровки, трудова виза, платени ваканции (Коледна, пролетна, лятна -2 месеца). Разбира се, голям фактор е, че сме семейство и разходите по жилище и храна се поделят. Реших да споделя това на фона на голямата безработица в България и как ми се иска някой ден чужденци да си мечтаят да дойдат да работят в БГ   bouquet Хубав ден на всички. Дръпнах темичката малко нагоре  Joy

# 338
  • In a surreal moment!
Лелеле...какво ми се случи .... и стоях кат пън и не знаех как да реагирам...срам...

Вени, Илианка, в събота се помотах в Русе. Провали ми се една среща и реших поне да си взема козметика от едно магазинче в успоредна на Борисова улица. Тъкмо да пресичам  и вниманието ми привлече едно весело детенце, което тичаше с баща си. Погледнах ги и замръзнах  Grinning
Мъжо на русенското Цеци и момченцето им! Веднага ги познах. Заоглеждах се за Цеци , ама не я видях. Явно бяха по мъжки. Гледах ги, чудих се, кво да кажа, да кажа ли нещо...да не стресна човека, не го знам до колко разбира български. Седях като идиот и в крайна сметка реших, че ще е глупаво да казвам каквото  и да  е. Тръгнах си. Малкият е страхотен. Да  и е жив и здрав на Цеци! Одрал кожата на татко си. Жизнено, весело, прекрасно дете.
Сега , ако ме подсетите и как се казваше, ще съм ви много благодарна, че пуста памет...изневерява ми, пък ме е яд, че не си спомням.

Та...такива при мен... Grinning

Вени, ти за Принцеската ли разказваш по -горе. Да ти  е жива и здрава! Пращам и целувки и още не съм отишла в онзи бар с басейна , дето си говорихме с нея...Ма имам мерак  Grinning

Биби - браво за новата работа! Като имаш време драсни два реда кво що и нещо интересно.

~Artemis~ - благодаря ти , че ме мислиш. ЗЕТ ще почака още поне 1 месец, че пусто и пари трябват за лекарства, пътуване, прегледи...дано по Коледа да ви изненадам с едно малко чудо , дано! Praynig

# 339
има ли други мами омъжени за кюрд

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 17:11 от sumamoke

# 340
Момичета  Hug
липсвате ми всички ,надявам се скоро пак да сме всички тук на линия  и да си приказваме
една почерпка с любов от мен за вас за моя рожден ден Blush

И дано всички сте добре  Praynig

sumamoke добре дошла при нас  Hug
моя мъж е кюрд от Ирак
Ще се радвам да споделиш повече за теб и твоята половинка
Тук можеш да намериш подкрепа от много хора независимо от къде са им мъжете,това няма голямо значение Peace

# 341
  • сред маслини и портокалов цвят
~Artemis~ , честито да ти е! Да си жива и здрава, винаги усмихната, много обичана и щастлива! nbirthday Tada  Gift

Ти къде си, върна ли се в Ирак?
Всички се позагубиха.
Аз почнах работа и също не ми стига времето.
Хайде и другите, обадете се. къде сте, как сте и т.н. Hug

# 342
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честит рожден ден, мила Артемис!!! Най- искрени пожелания за здраве и много любов!

Аз също започнах работа, вече цяла седмица  Simple Smile и наистина нямам време. Сега си откраднах няколко минути от обедната почивка за да ви пиша.
Целувки от мен  Heart Eyes

# 343
Artemis,честит рожден ден.  bouquet
С моя мъж живеем в Германия.Заедно сме от 6 години,имаме дете на 2.Разбираме се чудесно.Той е кюрд от Нусайбин,Турция(на границата със Сирия),но роден в Германия.Всяка година ходим там за по месец,с изключение на тази,понеже си бяхме в България Simple Smile

# 344
Арте, честит рожден ден и от мен  Hug

sumamoke, добре дошла  Simple Smile

Ясминке, Алвера, честито за работата     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт