Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте всички!

Преди 5 години имах щастието да попадна в компанията на Арабските мами, защото бях в Кабул, Афганистан. Поради независещи от мен обстоятелства, ми беше прекъснат достъпа до сайта. Преди 4 години се прибрах в България и не писах повече във вашите теми, защото смятах, че като не съм в подобен регион, мястото ми не е сред вас.
Сега отново съм в арабска страна и се реших да ви пиша. В момента съм в Аман, Йордания. И много ще се радвам да ме приемете отново във вашето уютно и гостоприемно кътче. Ако нямате нищо против, есстеф-ствено.
Ще чакам с нетърпение позволението ви.
Поздрави!
  bouquet

# 361
Здравейте,  девойки.  Никой не е писал доста отдавна,  надявам се, че всички сте добре. При мен нищо ново, работя и уча с пълна сила. Имам да предавам два проекта преди 13ти декември и направо главата ми пуши.  Междувременно пътувах тук и там и се срешнах със съфорумка в Оман. Имам още няколко пътувания тази зима и ще се видя с още някой от вас.  Бибсс, май ще те повторя, ако не ми мине пътя черна котка.

естеф4е, добре си дошла от името на всички тук.

Лек ден на всички!

# 362
Здравейте момичета  Hug  Hug  Hug

Пак да си кажа ,че ми липсвате всички ,не знам защо така стана да пишем през месец два всички  Crossing Arms

Благодаря ви и за пожеланията ви за рождения ми ден който беше преди месеци Blush,но и аз не съм сериозна не пиша.
При мен нищо интересно все още ,освен че съм в България.Сега нямам и особено настроение да обяснявам за мен си ,все едно да пиша сама за себе си ,но нищо нямам и кой знае какво надявам се скоро да имам хубави новини ,само ми стискайте палци и се молете всичко да е ок.

За тези липсващи месеци които липсваме и не пишем да кажа ,че през това време и нашето Портокалче е родила  Party  Hug
Портокалче да ви е живо и здраво детенцето и много щастие и радост да носи на всички ви   bouquet   bouquet  bouquet

Любс как вървят нещата с проектите ,предаде ли ....късмет ти желая от сърце и кажи какво стана как минаха пътуванията ,видя ли се с някой  Hug

Вили ,ти как си как вървят нещата при теб ,добре ли си ,с нетърпение очаквам да ни кажеш как си  Hug  Hug  Hug

Ей Биби ,липсваш  Heart Eyes,много работиш май  Crazy ,как си ти ,дечицата ,приканвам те да дойдеш да дадем малко дух пак на нашата темичка  Crazy  Hug

Есстефче ,добре дошла от ново при нас ,аз съм от по-новичките тук и не знам нищо за теб  Blush,с удоволствие бих научила нещо за теб ,какво те води пак към арабските страни ,някоя любов ,работа ..... Hug

Марси и ти не се спотайвай ,ела да разкажеш някоя случка покрай теб ,винаги ми е било хубаво да чета твоите преживявания ,много харесвам какъв дух имаш  Hug

feel_the_rush Честито   bouquet това са страхотни новини,желая ти една лека бременност и едно пухкаво и здраво бебче на финала   bouquet   bouquet   bouquet

Ясмин ,Алвера как е с новата работа елате да разкажете   bouquet

Ох искам всички да ви спомена и да запитам как са ,много момичета ми се въртят в главата ,които липсват и повече ,но трябва да чета доста назад  Blush

Слънчогледчо ,Сема,Белбейче,Maryam ,annabel1987 ,alisamer охх... имного други момичета ,никой да не ми се обижда който не съм споменала ще се радвам всички да се разпишат с по ред два  Heart Eyes

И понеже не знам и дали някой ще намине да се разпише  Sad
Пожелавам на всички от сърце един хубав и весел месец декември и весело посрещане на празниците,който каквото празнува  Hug

п.п. много ще се радвам да си приказваме пак имам много хубави спомени с вас  Hug

# 363
Благодаря ти много Артемисче  Hug , как вървят нещата при теб , как си ?
На мен също ми липсват всички макар и да не бях редовна в писането но ми харесваше да ви чета.

# 364
Аз ли как съм  newsm78 -горе долу добре ,каквото и да искаме да направим удряме на камък ,но не се оплаквам вярвам ,че нещата ще се наредят и това е просто период през който преминаваме .
В момента съм си във Варна и си търся работа,мнооого трудно ,липсвала съм толкова време ,какво CV да напиша не знам,един гръцки език ми е силата ,а такива не се търсят ,надявам се скоро да намеря нещо  Praynig
Вие как сте с  бебо ,раждането как мина ,при вас как са нещата .

Надявам се и други да се включат да си поговорим !

Прегръдки и хубав ден на всички  Hug

# 365
Ехххх,Артемисче,голяма си душичка Hug стискам палци,дано успеете пък макар и да отнеме повече време,те хубавите неща се случват обикновено след бая изпитания и тамън си се отчаял и аха да се откажеш..опаа светлина в тунела Grinning Бачкам аз,бачкам та пушек се вдига обаче си заслужава откъдето и да го погледна.Малко свободно време ми остава и още по малко за нет,добре че с някои арабелки сме дружки във фейса иначе хептен ще се отзахаросам. Mr. Green Девойките са добре,големият чифт минаха първите изпити и сега го дават по лежерно,Иването щъка напред назад и прави бели,нищо ново..ааа,взехме си котенце,казва се Лю,та даваме дежурства кой да го пази щото малката има задушаваща любов към него Heart Eyes ooooh! Аз знам как ще се раздвижи темата и ще се изпише за нула време ама тва значи да извадим змиите от дупките пък за кво да им правим тоя кеф и да се изцвъкаме на сиропираното Flutter  Много от сладките арабелки липсват,Слънчо отдавна не е писала,а такива подредени и интересни постове нижеше.
Портокалче,да ви е живо и здраво бебчето!
Фийлка,лека бременност и дано тоя път е мома за разнообразие,да пишеш като разбереш.Кога ти е термина да сме в очакване?
Естефче,естефствено че си добре дошла,само дето ние рядко се вясваме вече..не знам що така се прецака темата..
Икси,вярно, пиши какво става,как вървят процедурите,докъде стигна,хубави новини???
Алисамер изчезна безседно след бургаските вечери...
Айя,не дойде да разкажеш за гостито и да споделиш едно  мнооооого щастливо и важно събитие в живота ви..много сте красиви,щастливи и направо сияете от любов Heart Eyes,видях снимките,от сърце ви желая така да изживеете целият си живот заедно  bouquet
Любси,Ясминка,Марситаааааааа Hug Heart Eyes и всички други  bouquet
Хайде,до другият месец..евентуално Mr. Green

# 366
арте, като бодил4е си! за първо , да поздравя тези, които толкова са се радвали по поводи -бебе, сватба или нов дом,нова работа, ново гадже и тн.! ако има такива,които не знам да са им 4естити! айа, много красива булка си и двамата сте като в приказка! портокал4е, къде сте в бг или в египет? нали не бъркам ,4е от там ти е мом4ето? да пуснеш снимка на бебешока!
икси, загуби ми се и в фб ,как си ?
бибс, ти сега какво се оплакваш, не ти стига,4е те държа в инфоформа в фб?! Mr. Green ние сме до 15  дек. на даскало ,в момента още се у4им  усърдно, голям стрес са си изпитите! открих голям проблем с арабските названия на утвърдените 4ужди названия! само за скрита камера сме като у4им география или история! мон блан е жбел аби3д, ама  спор как един връх е планина ,бре? много объркващо е това променяне на имена и названия ,тепърва ще ги нищим и ще се шашкаме! оба4е неизяснени неща не трябва да се оставят! не ми лиспват адреналини, извоювах  малки победи в полза на децата!при нас е все напрегнато като има споради4ни жертви , слава богу много атентати  са прихванати преди да се слу4ат! положението си е много сериозно и опасно, о4акваме винаги най-лошото! хората оба4е живеят своя живот , имаше много сватби,раждания  и  погребения! за сефте  набрах кураж да присъствам на едно и на трите дни на друго !забравих ,сдобих се с арабска племенница , втора за една година , още не съм я видяла на живо ,4акаме ваканцията! Peaceизобщо няма скука, даже не ми стига времето, а толкова  неща има да се правят, да се  видят, про4етат, знаят! ето, рапорт даден!  Mr. Green Hug

# 367
Аз съм душица с бодилче  Joy Joy Joy
Биби радвам се за вас ,браво на момичетата ,заслужават си разпускането  Hug Иването да го нащипкаш от мен ,знаеш си  Heart EyesСтрахотно е че си имате домашен любимец ,ако пуснеш снимчици свиркай ,че аз пък не съм влизала във фликърчето не знам от колко време  Blush
Ама не сте честни вие ,да си пишете там в ФБ,а аз тук да тикам бодилчета да минете да кажете два лафа  Crossing Arms ,който няма фб какво да прави ...
Марси  Hug за рапорта ,да ти е жива и здрава племенницата   bouquet Във вашето семейство пак е настанала веселба покрай ученето  Wink Положението си е сериозно ,но няма как ще се молим за най-доброто  Praynig

Хайде и другите се разпишете и не му мислете  Hug Hug Hug

# 368
Благодаря ви много момичета за пожеланията   bouquet

Марси да мъжа ми е от Египет и живеем в Кайро , много мислехме още преди да родя да се преместим и да опитаме в България но се страхуваме , че няма да се получат нещата а и той не иска да работи нещо кофти за малко пари а и честно казано тук не е никак лошо , когато се свикне с пълната лудница  Grinning .
Ще ви покажа малкия но за жалост аз не знам как се качва тук снимка , какъв срам  Joy

Хайде момичета аз ще ставам , че имам да готвя а покрай мъника не ми остава никакво време дори и за спане , желая ви хубава и спокойна вечер   bouquet

# 369
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро много студено софийско утро! Термометъра показва - 8.

Поздравления на всички имащи повод.
Фийлче, лека бременност и дано докторите не са видели добре и те изненада някое момиченце  Hug
Портокалче, честито бебче, да ти е живо и здраво!
Ставаме си истински форумски лели, само така !!!
Айя, поздравления за щастливото събитие!
Много щастие и дълги години любов ви желая!
esstef4e, добре дошла   bouquet

При мен след еуфорията от новата работа нещата си влязоха в коловоза и пак сиво ежедневие. На работата й свикнах, с колегите се разбираме, ама аз нали съм си обична ... Mr. Green
Няма какво да разказвам, да се оплаквам или похваля.
Това е. Дано всички сте добре и сега по-честичко да пишем тук.  Hug Hug Hug

# 370
Привет и от мен! Да почерпя поне след хубавите честитки и пожелания:
Скрит текст:
Да, най-накрая подписахме официално в съвета, за това и решихме да съберем приятели да се повеселим заедно. Не беше типична арабска сватба, по-скоро събиране според моя вкус и представи. И хорА, и дъбке имаше, ама арабската част от гостите бяха доста неподвижни, моите бг приятелки включиха по-бързо стъпките на дъбкето.  Laughing
Тъй като не ми се качват снимки въф Фликър групата, който има интерес може да ми прати лично съобщение и ще му пратя линк към снимките, които съм качила в една лична папка.

На бременните съфорумки, лека бременност със здрави и сладки бебчета на финала.   bouquet
Портокалче, честита ви радост! Да е жив и здрав и расте едно послушно, щастливо и много обичано дете! Hug  bouquet

Пък за това, че нямате Фейсбук не съжалявайте. Имаше един период с размяна на доста злбони и негативни коментари, тогава май филтрирах постовете на голяма част от съфорумките.  Confused

# 371
Добър ден! Grinning Не знам колко градуса е тук ама се ядва и по къс ръкав все още,започнаха валежите днес де та ще се захлажда.Едвам съм се прибрала,като завали и лудницата по пътищата става двойна,пеша да бях тръгнала побързо щях да стигна ooooh! Викам преди да се гътна за лека нощ да надникна и добре..Алверка мерси за ориентира,Фийлче сори,не се връщах да чета поста и ми е убегнало бартерното предложение и мъжкото попълнение  Blush така или иначе живо и здраво да се роди пък после ще се пазарим,че и аз на четвърто няма да се навия Crazy
Марси,от теб пък най-малко се оплаквам,нюз фийда на фейса с теб започва и с теб свършва Mr. Green
Добре че мъжа учи децата всичко,което е на арабски и не ми се налага да разследвам наименования,че тогава вече щях да изкрейзя барабар с всички покрай мен Party На погребение си ходила така ли?За три дни говориш нещо..и при вас предполагам са по седем дни?Честита ти племеничка,жива и здрава да е!
Ох,хайде отивам да дремна час два,че вечерта пак.До скоро  bouquet

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 14:05 от Бибито

# 372
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ , КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ !!!

Никито bouquet

Айа, благодаря! Наистина сте много хубави и щастливи.  Hug

Целувки за всички  Heart Eyes

# 373
Честит празник на всички празнуващи  Hug
Айа благодаря за почерпката ,бъдете винаги щастливи  Hug
За фб  аз не искам да имам и затова ,знам какво става там ,просто нашите момичета да не ни забравят и нас тук ,радвам се когато си пишем тук  Heart Eyes
И сега съм доволна ,че малко поразмърдахме темата и се надявам ,че и другите ще наминат да кажат как са  Peace

Портокалче за да качиш снимка тук ,трябва да си качиш първо снимката в някой сайт за снимки ,после да си копираш url адреса и тук между [img] адрес [/imг] да го поставиш ,ако ти се занимава може и на лични да ти обясня,ако не здраве да е ,важното бебчо да е добре и ние ще си го представяме ,сигурна съм ,че сладур голям  Heart Eyes

Вчера и днес временцето е супер тук ,студеничко си е ,но пече слънчице  Party и смятам да направим една разходка  Party...

хубав ден на всички   bouquet

# 374
Артемисче да нямам нищо против да ми обясниш на лични плюс това винаги съм искала да те питам как ги качваш тия готини аватари  Rolling Eyes

Айа честито желая ви много години заедно   bouquet

А другите момичета се губят нещо.

Общи условия

Активация на акаунт