Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Lubs, аз никакви нови снимки не виждам от теб - нито в групата, нито в профила ти. Може би са видими само за специални хора?

Ние току що преядохме с (най-вкусния) мансаф.  Whistling

# 541
  • сред маслини и портокалов цвят
И аз не виждам снимки, Любе. Crossing Arms

# 542
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Любс, страхотни снимки    bouquet

Рени, имаш голямо сърце  Hug Hug Hug

# 543
Много благодаря, Алверка  Hug
Не знам защо другите не ги виждат  Thinking
Лек ден на всички   bouquet

# 544
Мили момичета предложете  ми филми и книги свързани с арабския свят може и на лични или сайт от където мога да видя.

# 545
  • по пътеката
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487837.msg27746081;topicrefid=3#new
ето тема за  книгите за арабски и мюслим страни! дано си намериш подходщо 4етиво!
при нас е ваканция,та и аз наваксвам с филми, книги, пролетно по4истване и рови4кане из нета!и разходки според слънцестоенето!някой може ли да ми подскаже линк със снимките?
есита , ако не ти трябва бг превод задължително, има доста сайтове с арабски филми , моите от там гледат!
рени, прибрахте ли си сладура у дома? много се радвам за вас, такава усмивка влиза в дома ви!  Peace Hug

# 546
  • In a surreal moment!
Привет! ИКСИ съм Simple Smile Тази лятна тема от 2013 май е на път да се слее с лято 2014- та...не пишете, ей Simple Smile

Ето ме Биби, прехвърлих 3-4стр. и видях диагонално, че ме викаш и ми стана много хубаво  Hug И аз имах нужда да ви се обадя. Не помня кога за последно и какво съм казала за себе си, но има генерални промени в живота ми. Първо - разведох се след 22г и 9м брак. Мъжът ми се отказа от ин витра, замразени ембриони и мен. Намери си причина и поиска развод. Съвсем съм свободна вече. Е..май не съвсем, има Някой...сама хич не мога, а и от идеята за край на бебеправенето още не мога да се отделя. Ще ми се едно последно ин витро и ще се опитам да го осъществя. Стискайте ми палци. Събирам пари, играя тото, участвам в томболата на една фондация...въобще предизвиквам си късмета в тази посока, пък да видим Simple Smile
Ходя на работа, обичам, пиша ...това  е при мен...за сега.
Поздрави на всички, не съм ви забравила!  Heart Eyes

пп. Бибс, без да търся нарочна прилика с любимият турски сериал...оф оф..направо съм в него с двата крака  Grinning  Ако така продължава ще се местя май при комшийките в турската тема мъхъъъмммм...  Wink

# 547
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Вили, не те пускаме в комшийската тема  Simple Smile. Живей си в сериала и бъди много щастлива  с Любимия Hug
Стискам палци за теб, да бъде успешно ин витрото, да спечелиш томболата и да ти е пълно щастието !
Пък този на твоя бивш ...*****
Целувки за теб и по-честичко пиши !

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ !!!

# 548
Здравейте благодаря ви много Марси в понеделник си го взимаме Вили късмет дано да успееш в начинанието аз съм много щастлива за това,че решихме да осиновим малкият Юсуф малко да порасне и ще му вземем сестричка ще бъдат Юсуф и Хасина. Wink Wink Wink Бих сложила снимка но нещо незнам как става да поставя тук!

# 549
Здравейте момичета, влизам в темичката ви с въпрос. Дъщеря ми от около месец живее и работи в Дубай, мисли да си купува телевизор, но се чудим има ли някакъв вид кабелна телевизия там, която да включва и български канали, как се движат цените на месечните услуги.

# 550
аз съм много щастлива за това,че решихме да осиновим малкият Юсуф малко да порасне и ще му вземем сестричка ще бъдат Юсуф и Хасина. Wink Wink Wink Бих сложила снимка но нещо незнам как става да поставя тук!

Рени, не се познаваме, но искам да те поздравя за доброто начинание! Дано малкия Юсуф много да ви радва и да слушка, и да го порасне голям мъж с толкова голямо сърце, колкото и родителите му (визирам вас двама с мъжа ти). bouquet

# 551
Здравейте момичета, влизам в темичката ви с въпрос. Дъщеря ми от около месец живее и работи в Дубай, мисли да си купува телевизор, но се чудим има ли някакъв вид кабелна телевизия там, която да включва и български канали, как се движат цените на месечните услуги.

Кабелни телевизии няма. Тя лаптоп има ли? Може да гледа повечето канали он-лайн. В момента са пуснати и безплатно тук, но и когато са платени, таксата пак е повече от приемлива. Само ще и' е нужен добър интернет за целта.

# 552
Благодаря много   bouquet

# 553
Момичета, пишете де.

Ето едно (според мен доста добре направено) представяне на Катар, на което попаднах случайно днес в ютюба.
Ако имате 4 свободни минутки - приятно гледане! Hug

http://www.youtube.com/watch?v=_XxeqqBp8k0

# 554
Благодаря сърдечно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт